SA-költésről..

 • raven, köszi ezt a remek összefoglalót, lényegébe miattam vesznek a játékosok sa-t nagy mértékbe.


  szerintem írok is a gf-nek hogy kaphatnék valami szponzorációt ezért igazán...

 • őő devil mivel ölte ki a többi játékosból a tisztességes versenyszellemet?

  queenről még értem h miért gondolod igy.


  egyébként

  mikor queen még nem kezdett pakkozni, Donald Trump barátod már több száz millákat fejlődött napok alatt sötétből.

  márió talicskával hordta a zsét a játékba.

  szóval nem ő volt aki elkezdte az egészet.

  de igazából tök mind1 ki kezdte, nem az elsőre kell mutogatni h ő a felelős.


  a gf a felelős.

  ha nem x játékos kezdte volna, akkor y ha nem y akkor z és igy tovább.

  a vakációs számonkérés mindigis a játék része volt.

  ha valaki szorult hejzetben v-be vonult, és volt kommunikáció az ellenféllel, az ellenfél megkérdezte h mi van be sz*rtál vagy miért menekültél v-be?

  igy volt ez 5éve, igy van ez most is, és ez mindig is igy lesz

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • Senki nem mondta hogy ti voltatok az elsők, a probléma a ténykedésetekkel az volt, hogy akkora ellenszenvet váltottatok ki a közösség nagyrészéből, illetve akkora publicitást kapott az eszetlen költekezés, hogy mások kedvét is meghozta hozzá.

  Az hogy Márió sötétet vett, a lőtéri vak kutyát sem érdekelte mert balfék volt és mindig be volt verve, ezért nem is volt hatással a játék gazdaságára. Ugyan ez igaz Donaldra is, senkit se érdekelt igazából hogy költ a játékra, mert egy olyan szerveren tette ami halott volt jóformán, nem akart vele senki se versenyezni, senki se érezte magát fenyegetve általa, nem is volt vele tele a fórum. Ugyan ez igaz Sheldonra is, ő is csak ész nélkül költött 0 gazdaságra, semmit sem ért el vele játszva beveri még most is akárki.

  Viszont tőletek bizony zengett az egész ogame.hu. És ezért jön be Devil felelőssége a képbe, felfújta az egész helyzetet amit teremtettetek, nem tudta csöndben szövetségen belül kezelni a helyzetet, kiteregette a szennyest, ezzel az egész fórumban tudatosult hogy "há ezt így is lehet lol". Nyilván ezt nehéz bebizonyítani, de állítom nektek, ha nem követitek el ezt az elárulós csatát a magyar játékosok 50-60%-al kevesebb SA-t költöttek volna a játékban összevonásos fegyverkezésre. Hisz mindenki arra készült hogy "hú le kell szedni a nyomi vakokat" ti meg erre készültetek hogy "hú le kell szedni a nyomi Deviléket".

  És ez egészen odaáig fajult hogy már minden egyes V-t megkérdőjeleztek itt a fórumon mindenki szeme láttára. Bocsi de 5 éve ez egyáltalán nem ilyen volt hogy ennyire moslék szájkaraték legyen NONSTOP a fórumon.

 • szerintem ez a horribilis költekezés elkerülhetetlen volt a pakkok behozása után.

  ha nem lett volna ez a balhé devilékkel ugyan úgy lennének akik 100ezreket is beleraknak.


  hát, nem tudom.. nézz körül mik mentek itt 4-5évvel ezelőtt..

  javaslom a dühöngő nevezetű threadet, ill rigel és xali régebbi csatáit.


  a mostani szájkaraték azokhoz képest egész visszafogottak.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • na azért raven ez nem teljesen igaz amit írsz.

  ha milliósával húzzák ki a rombikat, olyan játékosok akik olyan profik mint hatoska, azért egyidő után az sem egyszerű ám beverni.

  és az rövid idő :D

  de mondom, legyek én a csúnya aki kilépett egy szövetségből és nem hagytam magam...

  bocsánatot is kérek.

 • Én leírtam amit akartam,látom egyáltalán nem értitek,de nem célom az hogy bármiről is meggyőzzelek benneteket, én összefoglaltam mi történt, ebből mindenki olyan következtetéseket von amit csak szeretne. Ha szeretnétek ti is írhattok egy ilyen teljes összefoglalót, hogy pontosan mit miért csináltatok, és akkor lesz több vélemény amiről a fórum népe eldöntheti melyik igaz melyik nem.

  További kellemes hétvégét.

 • Nem azért, de Piciraven szerintem elég jól átlátta a témát. Persze valamiért most ti kényszerültök a védekezésre...


  Annak ellenére, hogy részese voltam a dolgoknak, mindig is igyekeztem a lehető legreálisabban leírni a dolgokat. Ez nem mindig sikerül, mert én is tévedhetek, például azt írtam, hogy hazatudtuk volna követni, de ez nem igaz. Visszakerestem a régi képeket, beszélgetéseket, és egyértelműen látszik, hogy 4 részletben volt a flotta. Tehát ezzel most szeretném javítani a történetet, bocs, hogy baromságot írtam..

  Viszont olyat is találtam, hogy Malesde leírta nekünk chatben, hogy neki bizony azt írtad, hogy fordulni fogsz, csak azért csinálod, hogy a kukákat visszahívják. Nem fordultál, pedig leírtad (van róla kép is). Na mármost hajnal 2ig vitatkoztál velem messengeren, hogy miért hazudok, miért kamuzok mindent össze vissza. Szerintem erre nem nekem kell most válaszolni. Én vallottam, amit rosszul írtam, azt javítottam. Most te jössz.

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

 • Ja értem. Tehát ha te hazudozol, amit most büszkén fel is vállaltál, akkor az csak mókázás, ellenben ha valaki ellened állít valamit, még ha tévedésből is, az egy utolsó féreg... Ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Nem is írok többet, nekem ennyi pont elég, hogy nyilvános felületen ez kiderült. Köszönet mindenkinek aki elolvasta idáig!

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

 • miután, kiröhögtetek, átnéztetek rajtam, nem volt olyan a nexus hogy ne mókázzak malikával neharagudj :)

  de leírom ismét maga a csata nem volt szerencsés döntés a részemről, forró fejű döntés volt azt viszont 1 percig nem bánom hogy kiléptem.

 • olykor mindenki hazudik.

  a hazugsághoz két ember kell: egy, aki mondja, és egy, aki elhiszi.

  azért ahhoz elég naivnak kell lenni h elhidd h fordul, és csak úgy elfüstölte a deut viccből.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • Tywin ez nem jó meglátás:!: Akár játék akár nem, a közös dolgokban a bizalom alapja mindig a gerinc, és ez nem volt jó döntés, mint ahogy Queen is elismerte : "de leírom ismét maga a csata nem volt szerencsés döntés a részemről, forró fejű döntés volt" . Ne szépítsük, ez bizony átverés volt:!:De már megtörtént, mindenki levonta a konzekvenciát. Ezek után a BL és szövitársak eldönthetik, hogy adnak-e bizalmat a közös dolgokban, avagy sem.

  Ettől függetlenül Piciraven szépen levezette az SA következményeit. Én még mindig azt vallom, Q csak élt a játék adta lehetőségekkel, más választása nem volt a fennmaradást illetően, abbahagyni meg nem akarta. Aki az egész Ogame rendszerébe belepottyantott, az csakis a nagybetűs GF:!:

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • álomvilágban élsz ha azt gondolod h az angolok meg a németek kevesebbet tolnak a játékba..

  jobban állnak anyagilag ergo többet is tudnak rászánni.

  nem az hogy nem tolnak bele csak ott nem a farok méregetés végett tolják bele.

  hogy utána kárörvendjenek h neki ..+ helyet van a pénze végett 30+ nak érezze.. remlélem leesett mindnekinek miröl is irtam most. köszönöm én most léptem ki ebböl a berszélgetésböl mielött kitiltást kapok

 • Ugyan ez megy külföldi szervereken is.

  Csak itt (saccperkb) 100jatekosbol csinálja 15jatekos.

  Kulfoldon 1500-2000jatekosbol 50 játékos.


  Népesebb szerveren nem annyira észrevehető. Mivel több a cp is és aki nem SAval játszik az tud érvényesülni.


  Egyéni véleményem.


  Példát mondok. Itt ez a verseny. Vannak akik beletoltak annyi pénzt, hogy a nyeremény a negyedét sem éri el.  Ui.

  Egyébként meg mindig nem lehet 1 játékost sem hibáztatni aki nagyobb mennyiségű SAval játszik.

  Játék adta lehetőség.


  Plusz ha végig gondoljátok ha ők nem lennének, akkor nem lenne Ogame. ;)  Szerintem senkisem csinálná bevétel nélkül úgy hogy évente xy összegű tarhelyet kell kifizetni meg egyéb dolgok.

  (remélem mindenki érti mire gondolok)

 • Értem én, de azért 1 darab tiszta szervert elbírnának országonként, gondolom.. :)

  Aki esztelenül tolja az SA - t, az amúgy sem menne SA mentes szerverre.. Nem engedné el az SA nyújtotta előnyöket és kényelmet.. :lol:

 • Sziaztok!!

  Olvasgattam és elképedtem egyesek mennyire nem látják át a dolgokat.

  Ebböl kifolyolag szeretném megkérni az ősszes olyan játékost akit Marci (akit egyesek a rég multbol arajan-ként ismerhettek) valamilyen formában inzultált támadott saját maga nem a szövetségesei kérésére az itt jelentkezzen!!! Bármily hihetetlen dolognak is tünik Marci kb a legbékésebb játékos akit valaha ismertem miota játszok! Mindig segit ha megkérjük de egyébként békés. Régmultba tekintve láthato hogy ursan 2-szer is leverte zik egyszer önhibályán kivül is!! Na mivel megtehette igy tett az ellen hogy ne fordulhasson ujra elö ez a dolog melynek következtében megy itt a nyafizás hogy sose lesz leverve stb!!

  Röviden tömören védekezö szándékkal és persze zik-en valo bosszujának kiteljesedése céljábol huzott ds-t nem nem akart senki mást támadni de védeni fogja a szövit!!

 • Hi Males!

  Valószínű tévedés lesz a dolog, hiszen ezt olvastam: "Bármily hihetetlen dolognak is tünik Marci kb a legbékésebb játékos akit valaha ismertem miota játszok" . Amúgy kártérítést lehet kérni, ha ez a hihetetlenül "békés" játékos véletlenül valami kárt okozott, netán egy még békésebb játékosnál:?: Papás-mamás van, vagy csak sima diszkrimináció :):?:

  Amúgy az csak jó, ha húzza a DS-t, lesz miért elmenni, valakinek. Ráadásul még szerencse egyeseknek, hogy felhívod rá a figyelmet.


  Javaslom nyiss egy másik topicot:

  Békés Marci /alias: Arajan/ károsultjainak névsora:!:- címmel :/

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Az év 362 napján nyomathatjátok a vélt vagy valós sérelmeket egymást kulturáltan vagy éppen élesen szókimondva bírálva sértegetve de legalább ezt a 3 napot hagyjátok ki. Talán nem túl nagy kérés. A többi napon mi meg szórakozunk rajta.

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.