Display MoreDicséretessèk.
Valahol volt egy olyan mondás.
Jó minden csak sok a ......
Meg kapta mindenki a 8 ecot .
Olyan termelés van ,hogy besza behu.
Akkor minek ez a filléres inaktiv Rinya?
Senkinek semmi nem jó?
Akinek Merkúr nem tetszik menjen librara ha támadni akar.
Vagy farmolja az aktivokat.
Ez kb olyan mint ha egy próba babát ütne valaki .
Gulcsi 10 év után főleg vagy húzz a bányákon vagy használd a flottád.
Üdvözlet, békesség,szeretet
Amikor van idő bőven a munkahelyen erre is, akkor az ember szívesen megy ki 4-5 körre még farmolni. Olyan mintha lenne minden napra +4-5 bolygótermelésed. Ezt pl.: aktív játékosok farmolásával nem lehet megcsinálni. Mert ők abbahagyják, vakba mennek, rinyálnak.
De jobbat mondok, aktív vadászattal se lehet ennyit elérni. Bedöntessz egy nagy flottát és elhozol 1 óra alatt 3 milliárdot és büszkélkedsz vele a fórumon. Én napi 60-100 millát elhozok/hoztam i-stől. Az egy hónap alatt szintén ennyi... Neked van egy hónap alatt 1 ilyen csatád, ha mázlid van, nekem meg fixen. Ha van időd ráállsz erre, mert 0 aggodalom, 0 deu, 0 odafigyelés... és sok nyersi... és aktív vagy, figyelhetnek a flottások, célponttá válhatsz, elhozhatják Tőled egyben. Nagy hal, kis hal. Ha kiveszed a kishalakat, a nagy hal abba fogja hagyni, mert nincs mire menni.
Nem utolsó sorban: erre épül egy kaszt. 75%-nyi nyersit lehet elhozni i-stől. Akkor itt is folytathatnánk... lassan nem lesz értelme ennek a kasztnak.
Ugyanígy ki lehet szedni a napi tárgyakat is, mert minek, majd megveszitek pénzből!
Vagy a cseréket, majd Te megtermeled.
Egyébként meg: ha a gameforge ingyen - bérmentve szórakozást tudott nyújtani ezzel nem csak nekem, hanem 40-50 aktív embernek, miért kellett ezt egyszerűen kiszedni? Vagy lustaság... vagy direkt, hogy vegyük meg ugyanezt pénzből...