I-sek az sok uniból

 • Amikor van idő bőven a munkahelyen erre is, akkor az ember szívesen megy ki 4-5 körre még farmolni. Olyan mintha lenne minden napra +4-5 bolygótermelésed. Ezt pl.: aktív játékosok farmolásával nem lehet megcsinálni. Mert ők abbahagyják, vakba mennek, rinyálnak.

  De jobbat mondok, aktív vadászattal se lehet ennyit elérni. Bedöntessz egy nagy flottát és elhozol 1 óra alatt 3 milliárdot és büszkélkedsz vele a fórumon. Én napi 60-100 millát elhozok/hoztam i-stől. Az egy hónap alatt szintén ennyi... Neked van egy hónap alatt 1 ilyen csatád, ha mázlid van, nekem meg fixen. Ha van időd ráállsz erre, mert 0 aggodalom, 0 deu, 0 odafigyelés... és sok nyersi... és aktív vagy, figyelhetnek a flottások, célponttá válhatsz, elhozhatják Tőled egyben. Nagy hal, kis hal. Ha kiveszed a kishalakat, a nagy hal abba fogja hagyni, mert nincs mire menni.


  Nem utolsó sorban: erre épül egy kaszt. 75%-nyi nyersit lehet elhozni i-stől. Akkor itt is folytathatnánk... lassan nem lesz értelme ennek a kasztnak.


  Ugyanígy ki lehet szedni a napi tárgyakat is, mert minek, majd megveszitek pénzből!

  Vagy a cseréket, majd Te megtermeled.


  Egyébként meg: ha a gameforge ingyen - bérmentve szórakozást tudott nyújtani ezzel nem csak nekem, hanem 40-50 aktív embernek, miért kellett ezt egyszerűen kiszedni? Vagy lustaság... vagy direkt, hogy vegyük meg ugyanezt pénzből...

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Ne csak arra gondolj aki naponta 1-2 inaktív tagot látogatott meg. Annak valóban nem nagy veszteség, de napi szinten 18-20 flotta 8-10 alkalommal elcammog csak 1 millióért az már elég szép kiegészítés a termelés mellé. Persze tudom pártízezer sa-ból is meg lehet ezt csinálni 24-30 mp alatt... Meg persze jó kötekedni is egymással :D

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.