Temető GY.I.K.

 • Kedves Játékosok,


  Az elmúlt időszakban összegyűjtöttük a legtöbb kérdést, mely a temetővel kapcsolatban felmerült a játékosokban. Ezeket most az alábbiakban közzétesszük számotokra is.

  ( K: kérdés V: Válasz )


  K: Mikor helyezik át a fiókokat a temetőbe?

  V: Ahhoz, hogy egy account a temetőbe kerüljön az alábbi feltételeknek kell megfelelnie: 60 napos inaktivitás, vakáció-mód és vásárolt SA. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen ha nincs rajta vásárolt SA, akkor az account 35 inaktív nap után törlődhet.


  K: Hová helyezhetek át egy fiókot a temetőből?
  V: Ha egyszer a temetőbe kerültél, a migrációs menü lehetővé teszi, hogy BÁRMELYIK közösségről átfogó képet kapj, hogy hova mehetsz. Természetesen mindaddig, amíg nem vagy az első 20 között és a szerver egy évesnél "idősebb".


  K: Hogyan számítja ki ezt a szerver?
  V: A migrációs menüben kiválasztasz egy közösséget (például: EN). A script ezután ellenőrzi, hogy benne vagy-e az EN (nem a WW) legjobb 20-ában, és lehetőséget ad arra, hogy kiválaszd azokat a szervereket, ahol a fiókod a top 20 alatt van.

  K: A script csak az általános pontokat számítja ki?
  V: Nem, a script egyenként végigfut az általános pontokon, a gazdaságossági pontokon, a katonai pontokon ÉS a kutatási pontokon. Ezt követően a számlán lévő erőforrások mennyiségét is felveszi, pontokká alakítja (2,5-1,5-1 arány), és összesíti az általános pontokra, hogy megadja a céllehetőségeket.

  K: Ha van egy fiókom, amely minden SI-szerveren a legjobb 20-ban van, akkor a rendszer megjeleníti az összes SI-szervert, még akkor is, ha lehetőségem van egy EN-szerverre költözni, ahol nem kerülök a legjobb 20-ba?
  V: Sajnos igen. A parancsfájl nem számítja ki az ÖSSZES WW szervert, mielőtt megadná a lehetőséget, hanem csak az adott közösségi nyelven belül kiválasztott szerverek listáját. Ez azt jelenti, hogy ha általánosságban az első 300-ban van az összes brit szerveren, de általában az első 20-ban van az összes SI szerveren, a rendszer megjeleníti az összes SI-szervert, ha az adott közösséget célországként választja ki.

  K: Meg lehet változtatni?
  V: Ez jelenleg nem lehetséges. Ez arra készteti a scriptet, hogy minden egyes WW rangot ellenőriz, ami miatt a migrációs eszköz nem töltődik be a játékosok számára (ez az oka annak, hogy a 8.3.0-s verzióig minden fióknál manuálisan kellett végrehajtanunk az átvitelt).

  K: Kiválaszthatok olyat szervert, ahol a top20-on belül vagyok? Ezzel megszegek bármilyen szabályt?

  V: A script szerint nem, a migrációs szabályaink szerint igen. A korlátozások mögött meghúzódó fő gondolat az, hogy a lehető legjobban fenntartsuk a szerverek egyensúlyát. A játékosok ilyen esetekben tiltást kapnak, s a jegyrendszeren keresztül kell a kapcsolatot felvenniük az illetékessel.

  K: Kaphatok ilyen esetekben kompenzációt?
  V: Nem, sajnos ez nem lehetséges. Nem célunk a büntetés, de a többi játékos érdekeit is szem előtt kell tartanunk.

  K: Ha mégis ilyen szerverre kerültem és már csatáztam is, akkor elveszíthetem a rabolt nyersanyagot, DF-et?
  V: Igen. Minden olyan játékos, aki a migrációs szabály ellen vét, számíthat a nyereségei elvételére.

  K: Szeretnék a temetőből visszatérni az eredeti univerzumomba. Lehetséges?
  V: A rendszer nem engedi visszahelyezni a fiókot, ha még mindig van belőle másolat az eredeti szerveren. Meg kell várni, amíg a régi törlődik a rendszerből és utána ez megoldhatóvá válik. Ha mégsem, akkor jegyrendszeren keresztül kell a kapcsolatot felvenni az illetékessel.

  K: A "legjobb 20" szerint az accountom az Egyesült Királyságból származik, és egy másik brit szerverre szeretne költözni. Az Egyesült Királyság összes szerverében a legjobb 20-ban vagyok, de a WW legjobb 20-ában nem. Ilyenkor bármelyik szerverre költözhetek?
  V: Igen, a migrációs eszköz létrehozásakor eredetileg ez volt a cél, hogy lehetővé tegye egy személy számára, hogy bárhová költözhessen az eredeti közösségen belül, ha a közössége minden szerverén a legjobb 20-ban szerepel, de csak olyan szerverre, amely 1 évesnél "öregebb".

  K: Ha az accountom a közelmúltban lévő szerverről (amely kevesebb, mint egy éves) került a temetőbe, és vissza akarok költözni, akkor ehhez kell engedély, vagy továbbra is érvényes az a szabály, hogy a fiókok nem költözhetnek a az egy évesnél fiatalabb szerverre?
  V: A játékosok MINDIG választhatnak, hogy az eredeti szerverükre költöznek.

  K: Elköltözhetek egy káosz univerzumba?
  V: Röviden: igen. De ha egy fiók egy káoszuniverzumban van, akkor csak visszahelyezhető abba vagy egy másik káosz-univerzumba. ( a káosz univerzum nevezzük azt a szervert, ahol a szabályok nem vagy részben érvényesek )


  K: Hogyan kezelik azokat az eseteket, amikor egy játékos nem lenne a legjobb 20-ban az összes pont alapján, de a katonai beosztásban a legjobb 20-ban van?
  Ugyanúgy kezelik ezt, ha egy játékos az összes pont alapján nincs a legjobb 20-ban, de a kutatási pontok tekintetében benne van a legjobb 20-ban?

  V: Igen, a top20 korlátozás érvényes, mivel a sckript minden Top20-típusnál fut. Ha van egy account, amely a Top70 általános, a legjobb 50 a gazdasági, a top45 kutatási és a top19 katonai fiók, akkor nem engedi, hogy mozogjon.

 • +1


  Kedves Játékosok,


  A Káosz-univerzumokra vonatkozó pontot kiigazítottuk, és hozzáadtunk egy újat az Életformák univerzumokhoz:


  Quote
  K: Elköltözhetek egy káosz univerzumba?
  V: Átléphetsz egy káosz univerzumba (ahol a szabályok nem vagy részben érvényesek), de ha egy fiók egy káoszuniverzumban van, akkor nem kerül vissza egyetlen temető-szerverre sem .

  K: A fiókok mozoghatnak az univerzumok között életformák kiterjesztéssel és anélkül?
  V: Igen, most már engedélyezett. Néhány olyan probléma kijavítása után, amelyek a LifeForms és a nem LifeForms-os univerzumok közötti átviteli hibákat okoztak, most már biztonságos, és ezért engedélyezett. Az összes többi "átutazási" korlátozás érvényesül
  .
  Quote

  Kezdetben a 2 temető ( LifeForms nélküli en300, LifeForms-os en301 ) szerver létrehozásának célja az volt, hogy megakadályozzanak bizonyos problémákat az átvitelekkel kapcsolatban, amikor a fiókot az LF és a nem LF univerzumok közötti mozgás során az életformáktól származó új adatok miatt hibázták. Ezt javítottuk, és a számlát nem érintik az ilyen átutalások, sem szintek elvesztése. Ha egy fiók átkerül egy LF univerzumból egy nem LF univerzumba, az új épületek/technológiai adatok egyszerűen hozzáadódnak valamiféle "inaktív állapothoz", ami ismét megjelenik, ha az életformákat bekapcsolják az univerzumban, vagy a fiók elköltözik. vissza egy LF univerzumba.

  Valamikor minden univerzumban aktív lesz az LF, és az inaktív átvitelek csak az EN 301-et célozzák meg. Amikor elérjük ezt a pontot, az EN 300-at csak arra használjuk, hogy élő körökbe vigyük a számlákat, és nem kapunk új fiókokat.


  üdv, T.


  edit: változatások miatt ez a rész törölve lett..

 • K: A Graveyard-on lévő fiókom az eredeti közösségem összes szervere közül a legjobb 20-ban van, de nem a világ legjobb 20-ában. Kiválaszthatok egy univerzumot a közösségemen belül egyesülési célpontként?
  V: Nem. Egy fiók csak akkor mozoghat a legjobb 20-ban, ha ez volt a korábbi engedélyezett univerzum. Nem szabad átköltözni egy másik univerzumba, mint amilyenben korábban játszottál, még akkor sem, ha az ugyanabban a közösségben található.


  K: Van egy fiókom, amely a világ 20 legjobbja közé tartozik. Bármelyik közösségbe és univerzumba költözhetek, nem igaz?
  V: Nem. A fiókot csak abba az univerzumba helyezheti át, ahol a Graveyard áthelyezése előtt játszott. Ne feledje, hogy ahhoz, hogy egy másik univerzumba léphessen, a fióknak a top 20-on kívül kell lennie .

 • K: A fiókomat egy, már nem létező univerzumból vitték át a temetőbe. Kiválaszthatom az egyik célpontját a Globális összevonásból? És érvényes-e a top20 szabály?

  V: Igen, kiválaszthat egyet a célpontok közül, és ebben az esetben kivételesen figyelembe veszik a Global Összevonás szabályokat. Ez azt jelenti, hogy ha például a fiókja a Quantum.EN webhelyről a temetőbe került, ha a kívánt cél univerzum az Uni1.EN , Perseus.EN vagy Quadrantids, a top20 korlátozás nem csak ezekre az univerzumokra vonatkozik.

 • +1


  K: A fiókok mozoghatnak az univerzumok között aktív Lifeforms kiterjesztéssel és anélkül?
  V: Nem, az Életformákat engedélyező univerzumokból származó accountok csak az Életformák engedélyezésével rendelkező univerzumokba léphetnek át, a nem Életformák univerzumokból származó beszámolók pedig csak a nem Életformák univerzumokba.


  Tehát LifeForms-on univerzumba csak LifeForms-os univerzumból lehet lépni. Aki olyan szerverről jött, ahol nincs még LifeForms az nem léphet át olyanba, ahol már van és fordítva.