ÖSSZEVONÁS - KI HOVA?!

 • Remek. A görögök is kaptak -beszeltem a gorog GA-val -, de nem volt hivatalos, h mi / ti is kapunk-e.


  Szerintem mali 24-eig még meg fogod tudni ezt is oldani.. :)

  persze hagy teljen befele az uni mert a kémeim jelentése szerint eddig csak 1 poziciom foglalt és ha gyorsan akarok lecsapni kell 3 áthelyezés :D :D

 • Xeth, kaptatok athelyezest?

  Ingyenes bolygóáthelyezést, vagy Nusakan összevonást? Mindkettő pipa, eddig flottul megy minden!


  Bár "meglepődve" hallom, hogy egyelőre Merkúron hasítanak a flottások. Végén még az lesz a legvonzóbb szerver!

 • Ingyenes bolygóáthelyezést, vagy Nusakan összevonást? Mindkettő pipa, eddig flottul megy minden!


  Bár "meglepődve" hallom, hogy egyelőre Merkúron hasítanak a flottások. Végén még az lesz a legvonzóbb szerver!

  Nekem volt olyan megérzésem , hogy oda mennek bújkálni :lol: S majd pár nap múlva fórumon villogni , hogy elkapott egy bányászt legyen az bárki is:lol:

 • Nekem volt olyan megérzésem , hogy oda mennek bújkálni :lol: S majd pár nap múlva fórumon villogni , hogy elkapott egy bányászt legyen az bárki is:lol:

  gyáva dolog :D szundit értem ö lesz a galaxis örzöje :D de sztem akik itt verték magukat mekkora flottások ne menjenek merkurra

 • Na, végignyálaztam ezt az egészet, az alábbira jutottam...


  Xalynth tökéletesen kihalt (3-4 játékos?), mondjuk ebben én is kivettem a részem az első pár hónapban ez volt a visszatérő unim cirka 6 év pihi után, a maradékot meg rendezte a team.

  Érthetetlen miért lett céluni, ui.:

  Kétféle játékos van, akinek (még) van flottája és akinek (már) nincs. Az utóbbi bányákat épít, napi egyszer összeszállítja a cuccot, aztán (jó esetben) fs.

  Na az első azért nem megy oda, mert nincs cp (és nem is fog odamenni senki) és még ha lenne is, akkor se tudná a df-t beszedni a 80% miatt, a második meg azért nem megy oda mert még a tekiért is elmegy zúzni az a 3 játékos aki még ott van.

  Ez netto ki..ás ezzel a 3 emberrel, "beragadnak" egy döglött uniba kb 2 évig, mondjuk kapnak pár új inaktívot...


  Librán már/még van kb 20 ember, az 50% df már a beszedhető kategória, az hogy 9 galaxis van még akár viccessé is teheti a bujkálást/vadászgatást.


  Merkuron még kicsit többen vannak (mondjuk számomra az is rejtély, mi a rákért lett céluni amikor relatíve új. 30% df könnyen szedhető.

 • exodus unikba nincs több aukcio ez direkt vagy csak hiba?


  Direkt.
  Akkor melyiket javasoltad volna?

 • Eddig nincs sok mozgás...de nem igazán flottások jöttek. Várjuk kis a végét. Szerintem Libra nyer majd sokat. De még csak most kezdődött az egész.

  1 kolóm nincs a helyén, cserébe 1 költözést kaptam.

  ...és csak azért mentem Merkurra, mert parázom a népektől :)

 • én is igy látom bár merkurra az 1-es speed miatt szerintem sokan fognak menni ugyebár több idö mire leszedik öket igy tökéletes bányász uninak igérkezik!!

 • ingyenes

 • Direkt.
  Akkor melyiket javasoltad volna?

  Logikusan a legrégebbieket (amelyikbe már amúgy is költöztek, és nem 3-an játszanak): Hydra, Quantum, Ursa, Rigel.

  Nem pedig 1-2 éves unikat.

  Sajnos (természetesen?) ahogy látom ezt (se) a logika vezérli, hanem (most nem szeretném Gurat hozzászólását visszakeresni)...


  Úgy néz ki eljött az ideje az uni6 visszavágó Háborújának (Chuck Norris vs. Team Szövi - nem tom most mi a neve, akkor Leverlek volt).

  Tök jó fej vagyok, hogy esélyt adok az egyenlítésre, nem????


 • Ezt Te akarod. Az elozo osszevonaskor figyeltel? A Hydra- es az Ursa volt a leghangosabb, h miert oda ment az osszevonas :)

  S 4 uni? Ennyi emberre? Minek?


  Az Ursa tele van flottasokkal.. nekik maradt volna a banyaszlet. Csak igy hirtelen peldanak.. :) vagy az nem szamit? :)

 • Az de régen volt. Akik akkor voltak a Leverlekben, a java rég nem is játszik már.

 • Ezt Te akarod. Az elozo osszevonaskor figyeltel? A Hydra- es az Ursa volt a leghangosabb, h miert oda ment az osszevonas :)

  S 4 uni? Ennyi emberre? Minek?


  Az Ursa tele van flottasokkal.. nekik maradt volna a banyaszlet. Csak igy hirtelen peldanak.. :) vagy az nem szamit? :)

  Én nem “akarok” semmit. Nem mondtam, hogy 4 uni (gyakorlatilag jelenleg is 2 van), csak ezekböl lett volna logikus célunit választani, tekintve hogy összevonás a folyamat neve, nem szétpakolás. Sehol sem volt olyan hogy a legnagyobb játékos számú unik exodusok. Nem kívánok ezzel kapcsolatban vitát kezdeni, ez itt a vélemények “rovat”, tartsd tiszteletben mindenkiét, és ne csak a sajátot promòzd.


  Edit: pont azok egyike vagyok, aki pár (megszámlálható) fémpakk után oda megy ahova akar, szóval annyira az se hatott volna meg ha 200 céluni van mindben 2 inaktívval.