ÖSSZEVONÁS - KI HOVA?!

 • S pont a beállításos szavazás mutatta meg, h az emberek mire képesek, h másoknak keresztbe tegyenek -> lásd Sharks esete..

  Ez komoly?


  Libra szavazás:

  Összebeszélve a Sith szövetséggel, egységesen szavaztunk. Mégis akkor kik szavaztak mindenhol a legkevesebbre?

  Czar Io, Tatratea? Akinek a bolygóneve 200 fémpakk? Ugyan már... Nem, ők talpig becsületesek! :D

  Kíváncsi lennék, ez a 2 acc melyik 2 Sharkos email-jéhez tartozik... És ez csak 2, akikben biztos vagyok!


  Nem akarok offolni, bocsánat is érte! De aki hangosabban sír, annak van igaza? :)

  Mi is kíverhettük volna a balhét, mint ahogy ők! Nem tettük, pedig tudtuk, hogy ők csinálták!


  De mégegyszer T. ez bántó rám és a szövetségemre nézve! Mert mindenki tudja, hogy minket okolnak ezért!


  Várom a szerdát, remélem ide jönnek!

 • Az biztos hogy a pornón kívül mást még nem igen találtak fel ami bevallva/bevallatlanul mindenkinek megfelel.

  Én csak arra akartam kilyukadni hogy egy összevonásra mindenki hosszú-hosszú hónapokat vár és teljesen érthető okokból azt várja tőle hogy jobb lesz a helyzete mint korábban. Erről viszont én most nem vagyok meggyőződve hogy így lesz.

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.


 • Lényegtelen hová megyünk Sheldon, mert bármit is választunk valakinek úgy sem fog tetszeni!

  Effektíve ami nekünk fontos azt talán mindhárom uni meg tudja adni, de Xaly és Libra mindenképpen!

  Ami az álltalunk történő szavazás buherálást illeti, evégett mi is ugyan annyira nyugodtan alszunk mint ti. Olyan dolgokkal vagyunk meggyanúsítva, amikkel nem élnénk, / és emlékezz vissza DCn mi kértük, hogy beállításokban egyezzünk meg ha lesz szavazás / hogy magunkkal is kibasszunk ezen azért gondolkoj el egy picit mielőtt vádaskodsz! A másik ti gondoljátok azt, hogy minden acc mögött mi vagyunk hosszú-hosszú hónapok óta, de egyetlen egy érdemi bizonyítékot nem tudtok ezzel szemben felmutatni, néhány általatok valósnak gondolt dolgon kívül. Koholt vádak csak, de legyen így könnyebb nektek a tudat, mi ezt nem vesszük zokon.

  Ellenben Kallistón, ott van Bugacs, ott van Havas hogy csak kettő nevet mondjunk...ugyan tényleg nekünk kellene magyarázkodni?

  Ami pedig a megijedést firtatja. Őszintén teljesen jól látható, hogy sokkal nagyobb szükségetek van ránk, mint mondjuk nekünk rátok...innentől pedig ez a kérdés az irigységgel karöltve érvényét veszíti.
  U.I:
  Viszont nekem Merkúr totál Underdog :D
  Van egy olyan érzésem az egész összevonás legnagyobb nyertese lesz!

  Long have i waited...and now...your coming together...is your undoing!!!!!!

 • félre értettél kérlek olvasd el a bejegyzésed még egyszer amire válaszoltam csak kicsit későn is reagáltam :( Arra gondoltam amikor a szerver bealítás modósítást lehetett kérni a forumon akik a védelem df-et kérték ( azok töbsége flottás beállítású játékos volt) de ugye nem lettt megszavazva és mindegy is mert a szerver meg megszünik hamarosan


  ezzel csak azt akartam mondani hogy a forumozók véleménye nem feltétlennül tükrözi a szerveren lévő igényeket
  szavazósdi hogy mi legyen a ccéluni: ezt egy egységes szempont alapján megalkotott kérdőív minden szerveren ugyanazok a választási lehetőségek lenének és a játékon belül kikülldve : az azokból nyert adatok forumon vagy játékon belüli közzé tétele megoldhatta volna és akkor a team se kapná a hideget meleget mint most hogy milyen cél szerverekre lenne igény és esetleg melyik szerverekre mennének az emberek ( tudom nagy munka de a jövöben hátha működhetne )

 • szerintem, ezt tök jól lehozták a teamosok, mindenki megtudja találni magának a megfelelőt szerintem...

  más kérdés, hogy csomóan nem az előre kommunikált döntés szerint fog lehet költözni dehát, van ilyen ez sem meglepő :)

 • Sziasztok.

  A várva várt összevonás lehetőségei teljesen jók minden játékosnak.


  Aki a védelembe bízik - > Go libra. (mivel 0%df a vedelembol.

  Aki a lassabb, békésebb de ezáltal nagyobb előnyre tehet szert a banyaival ami ha nincs is CP de termelnek - > go Merkúr.

  Aki szereti a flottazast és tud is az - > go xalynt.


  Személy meglatasaim szerint. Tulnepesedett szerver az Merkúr lesz.


  Sokan oda mennek 'bujkalni'.


  Ui. Minden esetre jobb lett volna egy célszervert csinálni. Beállítás valtoztatasaval. Hogy a bányásznak is a flottásnak is és aki a védelmet partolja annak is jó legyen.


  Bár tudom. Ez sem lett volna jó sok játékosnak.


  Na csuma. Jó költözést mindenkinek.

 • Sziasztok! Szeretnék most már egy aspektushoz hozzászólni, ami nagyon feltűnt.


  Illetve kettőhöz.

  Mindenekelőtt még egyszer köszönet a sok háttérmunkáért a Teamnek, ami nagyban elősegítette az ÖV megvalósulását!


  Amit nem értek, egyrészt, hogy mi nem világos a Kallistos eset akkori felháborodásán. Még maguk a GOk is le írták, hogy szándékos kitolás volt. És igaz, az ÖV apropóján elvesztette a jelentőségét hisz mindenhol 8 eco lesz de ezt ám akkor még nem tudtuk... Kanyarban nem volt még akkor biztos az ÖV. És hosszú távra ÖV nélkül ki az a józan eszű ember aki szerint nem lett volna nagyobb kitolás a 6 eco 8 helyett mint a kisebb df amibe egyébként mi nem kontárkodtunk bele de mindegy. Senki nem gondolja, hogy Sheldon vagy a szövije nyúlt bele, pontosan tudjuk kik voltak és úgyszintén Librások, ezért volt a Librások megfogalmazás...

  Most mint mondtam már okafogyott, csak az akkori felháborodást nem kellene gyerekesnek beállítani, mert igenis mocskos az ilyen játék az ilyen taktikázás tessék a harctéren bemutatni a tudást ne ilyen hátba szúrásokkal előnyre szert tenni...


  A másik dolog, ami nem világos számomra, többen hangoztatták, hogy a jó ügyes rutinos stb flottások csakis Xalyra valók meg mentek a célozgatások hogy aki nem oda megy hanem Libra esetleg az nem elég bátor vagy legény a gáton... Miért is?

  Miért is jár kéz a kézben a sebesség meg a nagyobb df azzal hogy jó flottás e valaki? Fura Merkúron is egy csomó jó flottást láttam. Hmmm

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • OFF:

  Czar Io, Tatratea? Akinek a bolygóneve 200 fémpakk? Ugyan már... Nem, ők talpig becsületesek!

  Kíváncsi lennék, ez a 2 acc melyik 2 Sharkos email-jéhez tartozik... És ez csak 2, akikben biztos vagyok!


  Czar Io nem Shark-os. Valamint jó pár új accountnak semmi köze a Shark-hoz, sem a Kallistohoz.. és kötve hiszem, h egy szavazat volt problémás..  Én csak arra akartam kilyukadni hogy egy összevonásra mindenki hosszú-hosszú hónapokat vár és teljesen érthető okokból azt várja tőle hogy jobb lesz a helyzete mint korábban. Erről viszont én most nem vagyok meggyőződve hogy így lesz.


  Lehetséges. De az sem biztos, h nem így van. Ráadásul, mint Gurat is írta, bennünket is váratlanul ért, h folytatódik a költözés.. márpedig amíg a görög ÖV nem volt biztos, addig mi sem mondhattuk azt, h bármi is lesz..  ezzel csak azt akartam mondani hogy a forumozók véleménye nem feltétlennül tükrözi a szerveren lévő igényeket


  Egyetértek.  szavazósdi hogy mi legyen a ccéluni: ezt egy egységes szempont alapján megalkotott kérdőív minden szerveren ugyanazok a választási lehetőségek lenének és a játékon belül kikülldve : az azokból nyert adatok forumon vagy játékon belüli közzé tétele megoldhatta volna és akkor a team se kapná a hideget meleget mint most hogy milyen cél szerverekre lenne igény és esetleg melyik szerverekre mennének az emberek ( tudom nagy munka de a jövöben hátha működhetne )


  Ciri-nek ( ha szabad így neveznem őt.. ) leírtam ennek a hátulütőjét, illetve a megvalósításban látható problémákat.. de ha van erre ötleted, tényleg szívesen vesszük :)


  egyébként eddig minimálisan kaptunk hideget-meleget.. az előző összevonás után Gurat tudna mesélni, h hány napig csuklott :)


  Ui. Minden esetre jobb lett volna egy célszervert csinálni. Beállítás valtoztatasaval. Hogy a bányásznak is a flottásnak is és aki a védelmet partolja annak is jó legyen.


  felmerült ez is.. de ahhoz sose találnál mindenki számára előnyös beállítást.. valamint tele lennénk multi-accountokkal.. :)


  Fura Merkúron is egy csomó jó flottást láttam. Hmmm


  kifejezetten örültünk volna, ha oda pl nem megy senki se flottázni, hanem csak tanítani.. de hát "beszélhet Nektek" az ember.. :P ( nem Sylarra gondoltam, általánosságban fogalmaztam.. )


  ON:


  "Az összevonás most nem úgy működik mint régen.

  - A költözések a cél-univerzum választás után azonnaliak.

  - A rendszer elvileg nem engedi hogy olyan univerzumba menj, ahol már van játékos fiókod.

  - Akik nem választanak cél-univerzumot, az összevonás végén automatikusan át lesznek költöztetve egy véletlenszerűen választott cél-univerzumba."


  Remélem, h minden olyan játékos, akinek van a cél-uniban kis pontszámú accountja már törlésre rakta ( feltéve, ha nem azzal akar játszani tovább.. ).


  Más információval egyelőre nem szolgálhatok. Amíg nem tudok / tudunk valamit 100%-ra, addig nem tesszük közzé és szerintem magát a költözést nem is befolyásolja..

 • Remélem, h minden olyan játékos, akinek van a cél-uniban kis pontszámú accountja már törlésre rakta ( feltéve, ha nem azzal akar játszani tovább.. ).

  Ha ez megtörtént, és nov. 21-én törlődik, mi az esélye annak, hogy nov 17-24 között megjelenik a célunik között az adott univerzum, vagy esetleg (21)22-24 között?

 • Ha ez megtörtént, és nov. 21-én törlődik, mi az esélye annak, hogy nov 17-24 között megjelenik a célunik között az adott univerzum, vagy esetleg (21)22-24 között?


  alapvetően is meg fog jelenni, mivel az összevonás minden játékost érint attól függetlenül, h van-e ott accountja vagy sem

 • Még az előző gondolatmenethez:

  Ha nov. 17én kiválasztom a célunit, ahol V, és törlésen az acc, és ha az áthelyezés azonnali, (majd gondolnom kidob a rendszer és újra be kell lépni) melyik acc-ra fog beléptetni? a régi V, és törölt acc-ra, vagy az áthelyezett acc-ra?

  Vagy várjuk meg, míg törlődik "rendesen" az acc?

 • Még az előző gondolatmenethez:

  Ha nov. 17én kiválasztom a célunit, ahol V, és törlésen az acc, és ha az áthelyezés azonnali, (majd gondolnom kidob a rendszer és újra be kell lépni) melyik acc-ra fog beléptetni? a régi V, és törölt acc-ra, vagy az áthelyezett acc-ra?

  Vagy várjuk meg, míg törlődik "rendesen" az acc?


  Ha az valos, amit Lorovus kiirt es nem "elviekben" van igy, akkor addig ameddig van fiokod a cel-uniban nem fogja engedni a koltozest.

 • unknown.png

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem hogy ez amit xeth felvázolt teljes mértékben megfelel a valóságnak? A sebességek (háborús, békés, tartó flotta) sehol nem lesznek megosztva? Köszi.

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.

 • Pl erre gondoltam

  Merkur: 1x háborús flotta, 2x békés flotta, 2x tartó flotta

  Ez a beállítás-változtatásoknál volt így jelölve hogy ez lett megszavazva.

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.

 • Pl erre gondoltam

  Merkur: 1x háborús flotta, 2x békés flotta, 2x tartó flotta

  Ez a beállítás-változtatásoknál volt így jelölve hogy ez lett megszavazva.


  Ezt ertem, csak azt nem, h mit ertesz megosztas alatt :)

  Vagy arra vagy kivancsi, h a masik ketton h vannak a flottasebessegek? Ha igen, akkor nem tortent valtoztatas, ott amilyen sebessegu volt az uni, az maradt mindharom fajtara. Tudomasom szerint csak a Merkuron szavaztak maskeppen a harombol.


  Ha valami masra gondoltal, akkor fejtsd ki kerlek :)

 • Mi hír arról, hogy a Merkur speedje hirtelen 3x-re változott így áttelepülés előtt?

  Remélem, hogy csak valami bug.

  Vagy 1/3/3-ról van szó?

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

  Edited once, last by Gullcsi ().

 • Ezt ertem, csak azt nem, h mit ertesz megosztas alatt :)

  Vagy arra vagy kivancsi, h a masik ketton h vannak a flottasebessegek? Ha igen, akkor nem tortent valtoztatas, ott amilyen sebessegu volt az uni, az maradt mindharom fajtara. Tudomasom szerint csak a Merkuron szavaztak maskeppen a harombol.


  Ha valami masra gondoltal, akkor fejtsd ki kerlek :)

  Igen erre gondoltam hogy másik célunikban szét van-e osztva a sebesség a különböző flották közt vagy egységes. Köszi.
  jó lenne tudni melyik szerveren milyen beállítások vannak/lépnek életbe nehogy váltás után jöjjön a "meglepetés"

  Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.

  Edited once, last by ciriaco ().

 • Mi hír arról, hogy a Merkur speedje hirtelen 3x-re változott így áttelepülés előtt?

  Remélem, hogy csak valami bug.

  Vagy 1/3/3-ról van szó?

  Nem tudok ilyesmirol.  Igen erre gondoltam hogy másik célunikban szét van-e osztva a sebesség a különböző flották közt vagy egységes. Köszi.
  jó lenne tudni melyik szerveren milyen beállítások vannak/lépnek életbe nehogy váltás után jöjjön a "meglepetés"


  Megnezem majd es megirom.

  De tudomasom szerint a tobbi céluniban nem valtozott semmi.

  ( Tehat ahol eddig 3x volt, ott az osszes sebesseg 3-3x maradt )

 • Mi hír arról, hogy a Merkur speedje hirtelen 3x-re változott így áttelepülés előtt?

  Remélem, hogy csak valami bug.

  Vagy 1/3/3-ról van szó?

  A cél-univerzumokban a következő beállítás változások lesznek megvalósítva terv szerint november 15-én (két nappal az összevonás kezdete előtt).


  Xalynth: 8x gazdaság sebesség, 16x kutatás sebesség, 30% védelem a roncsmezőbe, 50% deutérium fogyasztás

  Libra: +30 extra mező

  Merkur: 1x háborús flotta sebesség, 2x békés flotta sebesség, 2x tartó flotta sebesség, +30 extra mező, ACS bekapcsolva  Ezt írta Loro amikor bejelentette az ÖV-t.

  Igen Merkúron változott a sebesség amivel el is cseszték az fs-em :D

  [color=#ffff00][align=center]-Anya akkor elmegyek bulizni. - és mikor jösz haza? -jöttömre 5nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől !!![/align][/color]