[Ö: 1.641.322.000] the great pretender [2guns] vs. Abraka Dabra [DarkSide] (T: 130.080.000, V: 1.511.242.000)

 • Ezen az időponton (05-10-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó the great pretender [2guns]

  ________________________________________________


  Reaper 84.000

  _________________________________________


  Védő Abraka Dabra [DarkSide]

  ________________________________________________


  Kis szállító 3.121

  Nagy Szállító 16.116

  Könnyű Harcos 13.296

  Cirkáló 2.540

  Csatahajó 403

  Kolóniahajó 1

  Szemetesek 23.263

  Kémszonda 239

  Halálcsillag 16

  Rakéta kilövő 101.898

  Könnyű lézer 33.394

  Nehéz lézer 6.337

  Gauss ágyú 3.527

  Ion ágyú 3.225

  Plazmatorony 751

  Kis pajzskupola 1

  Nagy pajzskupola 1

  _________________________________________  A csata után ...


  Támadó the great pretender [2guns]

  ________________________________________________


  Reaper 83.187 ( -813 )

  _________________________________________


  Védő Abraka Dabra [DarkSide]

  ________________________________________________


  Megsemmisült!

  _________________________________________  A csatát a támadó flotta nyerte!


  A támadó zsákmányolt:

  417.112.464 Fém, 41.523.724 Kristály és 217.899.949 Deutérium


  A támadó összesen 130.080.000 egységet vesztett.

  A védő összesen 1.511.242.000 egységet vesztett.

  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 133.538.850 fém és 87.437.475 kristály lebeg.

  A támadó 676.536.137 egységet zsákmányolt összesen.


  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

  ________________________________________________


  A támadó(k) által beszedet törmelék:

  133.538.850 Fém és 87.604.875 Kristály

  44.512.950 Fém és 29.145.825 Kristály


  A támadó(k) által beszedett teljes törmelék mennyiség:

  178.051.800 Fém és 116.750.700 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:


  A támadó(k) összesen

  Fém: 526.059.264

  Kristály: 113.559.424

  Deutérium: 201.639.949

  A támadó(k) nyeresége 841.258.637 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -1.357.697.464

  Kristály: -514.980.724

  Deutérium: -315.099.949

  A védő(k) összesen 2.187.778.137 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

 • "Érdekes" dolgok folynak Ursán,ez is csak 1 közülük.

  Marcinak gyors pótlást,a támadó pedig remélem emberére talál egyszer egy olyan GO személyében aki nem elfogult vele kapcsolatban és nem védi minden lehetséges és lehetetlen eszközzel! A csata egy hányinger mint az is ami Ursán az utóbbi időben folyik! :thumbdown::puke:

 • "Érdekes" dolgok folynak Ursán,ez is csak 1 közülük.

  Marcinak gyors pótlást,a támadó pedig remélem emberére talál egyszer egy olyan GO személyében aki nem elfogult vele kapcsolatban és nem védi minden lehetséges és lehetetlen eszközzel! A csata egy hányinger mint az is ami Ursán az utóbbi időben folyik! :thumbdown::puke:

  Laikus kíváncsiskodóként engem érdekelne, mikre célzol ezekkel rejtélyes utalásokkal?

  /"érdekes dolgok, elfogult GO, hányinger csata"/


  Tényszerűen ha lehet, fikciók nem foglalkoztatnak. :)

 • Devil... Devil... de kár ezzel a múlttal ilyen sorokat ide vetni. Fikciók, találgatások, elképzelések, de hol vannak a konkrét bizonyítékok:?: Na ez az, majd a GO, na majd az kideríti:!: De mit:?: Az elképzelések beigazolását:?:

  Ezerszer túl vannak rajta, ha esetleg nálad lenne valami konkrétum, ezen az 1 éve ezt meg azt mondták a barátok, akiknek addig jó volt, amíg mi is barátok voltunk, de leszedtek, és xarul esett, és már nem vagyunk barátok, és akkor ő is dö...jön meg. Na szóval ne már.

  Ebből a csatából csak a bevezetőt hiányolom, gondolom sima repülés volt, de bőven 10% alatti bukóval:!:Úgyhogy ami jár az jár :beer::!:

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • képtelenek leszedni a támadót, ezért nyilván csaló.


  Raizentől idézek:

  "Semmi ok nincs vitázasra. Egyrészt tudjátok nagyon is jól hogy senki nem csalt, csak az a gond hogy nem bírjátok elviselni mikor a furulya másik végén álltok".  csatához grat itt is.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • Nem rakhatok fel konkrétumokat mert Trockij azonnal törölné a hozzászólásom és tiltana szokásához híven,de legyen! Aki szeretne bizonyítékokat szívesen megosztom vele privátban mondjuk e-mailen.


  Ui:

  Allkiller,valakivel nagyon össze keversz de megbocsájtom! :) (azt azért leírhatnád hogy milyen múltal csak hogy én is tudják róla)


  Tywin: annyit sem érdemelsz hogy válaszoljak úgyhogy nem teszem, de annyit hozzá fűznék hogy remélem azért vissza adta az országos cimbid (queen) az 50ropit az accért amit vettél neki! Vannak akik a bizonyítékokkal igazolt végleges bannokat is simán megússzák még másoknál a feltételezések is elegendőek... :puke:

 • Milyen jó egyesek emlékezete... igazán megtisztelő, hogy szavaim nem vesznek el a világháló sűrűjében, őrizve a valóság igaz mivoltát, vagy olykor csak sugallva azt.

  Ha nem csal emlékezetem, ezt még Aurrinak és "csapatának" írtam. Ott is a vakság volt a problem. Persze az az eset más, ha másban nem is, de annyiban biztos, hogy ott és akkor folyamatos kapcsolatot tartottunk. Körülbelül mint egy koleszos szobában egy csapat diák.... Mindenki tudta, hogy a másik éppen mit tesz vagy nem tesz. Akaratlanul is. Ezért is voltam olyan biztos abban, hogy ott és akkor semmi csalás nem volt. Ezt a mai napig bátran kijelentem. Persze a helyzet mára megváltozott, vádolni nem vádolok senkit mert bizonyítani nem tudom, de a gyanú fennáll részemről is. Azt azért ne feledd el, hogy nem amiatt megy a "hiszti" hogy nem bírjuk leszedni Ursa top1 flottáját.... Hiszti nem is megy, talán inkább felháborodás bizonyos dolgokon, amik nagyon erősen abba az irányba mutatnak, hogy van némi hátszeletek itt a játékban. Gondolom 666 őrült tempójú flottarántása összerántotta azt amin oly skáig dolgoztatok, hogy laza legyen. Semmi gond, már megoldották a gondot :lol:


  A csata jó profitot hozott, gratula hozzá. Ha nem bánod bizakodva várom, hogy egy szemfüles hasonlót, vagy nagyobbat akasszon rajtad/rajtatok. Sajnos Marcin csapódik le az egész viszály, neki kitartást és gyors pótlást kívánok...


  Amúgy kirakhatnád a napok óta zajló rendszeres pushing csatáinkat is... Tudod, a kolófarmokat. Bár gondlom az nem elég minőségi, lehet még Tywin sem tud róla, nehogy csalódást okozz neki....

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”
 • mert szerinted ha csal valaki azt a szövitársai orrára köti vagy mi?

  miféle hátszél?

  trockij világosan leirta miért nem lett bann a fotótok ellenére.

  én azóta másik accal vagyok.

  whis szintén másik accal volt.

  kit tiltson? csak queent?

  vagy engem is? ha igen melyik accot? amelyikkel most játszok, vagy malesdéét? vagy mind2-t?

  whis is sáros akkor gurat accját is tiltania kellett volna? vagy ezt hogy gondoltátok?

  plusz ugye véletlenül pont egy nagyobb nyuggerbukta után került elő a hires bizonyiték ami akár kreált is lehet a mai világban aki kicsit ért a photoshophoz összedobhat egy ilyet.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”. • nem vettem semmi féle accot.

  elég szánalmas h ahelyett h a játékban mutatnátok valamit csak a rágalmazás meg a hiszti megy.

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • akkor gurat accját is tiltania kellett volna? vagy ezt hogy gondoltátok?

  Nekem meg mi közöm a mihez? Már április óta átadtam ott az acc-met, amit vissza sem kapok (meg már nem is kellene). Szóval nem értem, mi közöm lehet pl ehhez a csatához itt.
 • Az e féle hátszél...


  Ursán vagytok, queennél az az acc van amit vettél neki a Felhasználási feltételek egyértelműek nem accra hanem játékosra megy a büntetés mert nem az acc hanem a játékos cselekszik. (Vagy ez csak nekem egyértelmű?) Benne van az is hogy aki elősegíti is büntethető avagy te is az vagy Tywin mert te vetted az accot. És erre nem csak fényképes bizonyítékok vannak. Csak Trockij nem hajlandó (mintha le se írtam volna neki) meglépni hogy lássa a másik fajta módon a bizonyítékokat. Akkor ott van egy másik GO álltal tesztelt bizonyíték,ez egy videó ami azt mutatja be hogyan lehet a programotokat csalásra használni de azért se kaptatok bannt pedig teszteltük, queen mindig feljött bármilyen napszakban amikor támadva volt! Vicces hogy akkor nem amikor folyamatosan mentek felé a DSeim akkor érdekes módon volt rajta fogás 2 farmot is sikerült ejteni rajta! Mi történt? Én kaptam bannt mert bizonyítottam hogy csak így van rajta fogás! 2bizonyíték mindkettőért végleges a "jutalom" az ogame világában és ez már nagyon régóta így van de ti nem kaptatok 1perc bannt sem! Még 666nál elég a puszta feltételezés is hogy bannra tegyék,de csak azóta van mindennel megvádolva újfent mióta megvan az 1milla rombija és már veszélyt jelent queen DSeire egy kis összefogással. Érdekes hogy nálunk valamiért a logokat sem úgy látják ahogy kell (félre értés ne essék nem úgy ahogy én szeretném látni, hanem úgy ahogy volt ami volt,valahogy nem azt látják!). Vicces az is hogy miután bedobtam a GO jelentkezést tiltva lettem avagy el lett kaszálva a GO jelentkezésem nem sokkal az után hogy azt bedobtam (ez csak mellékes nem állt szándékomban jelentkezni). Vagy pl a burkolt fenyegetés amit kaptam hogy mi történhet ha tovább viszem az ügyet a csalásotokkal kapcsolatban de akár ezt a csatát is említhetném, Marci aktívkodik több helyen is de queen a szokásostól eltérően csak 1helyen kémkedi,ott ahol a flotta van,érdekes hogy itt nem merül fel pushing gyanú sem mert ugye itt már queen is a részese lenne aztán 3-4 véglegest megúszni az már talán kicsit sok lenne.


  Ui: Tywin remélem még sokszor leírod hogy nem történt vásárlás mert az belefér majd GO és GA félrevezetésbe is,örömmel gyűjtögetem ezeket!


  Valamint a Fikciós hozzászólásokra csak annyi a válaszom hogy a "fikcióim" valahogy mindig közel állnak a valósághoz, hogy a magánnyomozói képzettségemnek köszönhető-e azt viszont nem tudhatom.

 • Annyira , de annyira jól esik, hogy te mindjárt nevet is említesz (lehet tippelgetni kiét), meg gyanús ügyet is, annak ellenére, hogy nem említettem semmiféle konkrétumot, mert én sem szeretem az alaptalan vádakat... Ezek szerint ismét elég volt csak utalni rá?:lol:

  Nem tudom, csak sejthetem. Nem számít, kivívtatok magatoknak egy igen csak erős ellenszenvet - függetlenül a létező vagy nemlétező csalásoktól-, ami már emberi jellemvonások összességére épül. Ezt nehezen, vagy sehogy nem fogjátok tudni megváltoztatni....

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

 • bandika mondtam már, olyanok vagytok mint a propaganda sajnos annyi kamu dolgot írt le devil is hogy felesleges már végig menni is rajta olyan szinten van szegény ha leírom hogy nem vagyok ideges, akkor ideges vagyok :)

 • 1. Vásárolt acc: tudtommal mindkét oldalt vannak érintett felek... s mi több, biztos vagyok benne, hogy jó néhány hasonló eset van rejtve, csak ott még nem balhéztak össze a bizniszben résztvevők. ;) Ettől függetlenül én sem értek egyet a döntéssel, szerencsére viszont nem az én vállamon van ez a felelősség, nem is a mi tisztünk a döntés helyességét megítélni.


  2. "Csaló" progi: mindenkinek elérhető, mindenkinek engedélyezett programról beszélünk. Egyéni döntésed, hogy igénybe veszed-e... Ellenfeleiteknek tudomásom szerint nem, ők technikailag nem tudnának enélkül játszani.


  3. Támadás spam: legközelebbi koordiról 100% speeden kell menni a DS-ekkel és nincs bünti... A szabályszegés miatt kaptál bannt, nem azért, mert fogást találtál rajta.


  4. 666 ügye legkevésbé sem ide tartozik. Szerintem amúgy közösen drukkol neki a .hu, hiszen mindenkinek érdeke a kiegyensúlyozott játék és az ellenpólus megléte. Ha queen-ék kezében lenne a döntés, valószínűleg még ők is támogatnák, mert nem akarnak egy unalmas uniban játszani.


  5. Logok: ez már a no comment kategória...


  6. Go jelentkezés: nem állt szándékodban jelentkezni, de mégis jelentkeztél, hogy utána elkaszálják és legyen +1 indok az elfogult GO-k ellen? Ez valóban enyhén vicces, a döntés viszont annál inkább racionális.


  7. Kémkedés: pont a jó helyre ment, ez mondjuk valóban különös. A saját csapattársad pushingolná titokban az uni top1-et? Ez már majdnem "kismesteri" terv! Szerintem csak az elfogult GO-k meglátták a bent álló inaktív flottát, majd rácsörögtek queen-re... :lol:


  Félreértés ne essék, cseppet sem szimpatikus a kétfős kommandó a konstans gyermekded provokációja miatt. Ennek ellenére ott vannak eredmények, míg a másik oldalról csak a hiszti megy naphosszat, hogy a gonosz GO miért nem ragadja meg végre a bannhammert...

 • ezt, csak xet miatt írom le.

  1: addig, míg összekerűl a ra-al a szövi, hatalmas túlerőben vannak, addig nem vásárolt az accom, amint a ra-sok kiválnak mert valami bibi van már igen, plusz jön egy kis ellen csapás.

  2. "a program bizonyos körülmények között jelez" Ez a mai világban egy nagyon hatékony programnak számítana nem tudom hogy melyk program nyerné el valakinek a tetszését, ami"bizonyos körülmények" között működne csak? mondjuk csak 25 fok fölött tudnánk telefonálni, roppant hatékony...

  Akkor ott van egy másik GO álltal tesztelt bizonyíték,ez egy videó ami azt mutatja be hogyan lehet a programotokat csalásra használni de azért se kaptatok bannt pedig teszteltük, queen mindig feljött bármilyen napszakban amikor támadva volt! ez a legviccesebb volt már flotta vesztésem is malesde ellen, még mário ellen is amikor még nyuggeres voltam, biztos jégeső volt, és annyira kopogott az eső hogy nem hallottam a jelzést ugyebár... pedig akkor semmi áttekintéses spam nemvolt ellenem...

  a legnagyobb móka, pedig az hogy már én döntöm el hogy ki lesz go ki nem, plusz hogy máriot is én bannoltattam ki... :D mondom, lassan gameforge részvényes leszek egyesek szerint.

  marci aktívkodásáról annyit, hogy ha aktív lett volna nem indulok el bár, nyílván még is :D meg hogy "csak ott kémkedtem" a legnagyobb kamu • á értem. szóval akkor engem meg ziket bannoljanak, whis meg aki hasznot húzott a dologból az elméletetek szerint ő ne kapjon semmit.


  a programunkról meg

  próbálj már meg tiszta fejjel, logikusan gondolkodni.

  ez egy segéd program. arra hivatott hogy

  lehetővé tegye a látássérültek számára a számitógép használatát.. komolyan azt gondolod hogy a fejlesztők beleépitettek egy ogame cheat részt is a programba?

  ne nevettesd már ki magad!

  farisz is megéri a pénzét ha ilyen baromságokat talál ki.

  küld már el azt a videót

  had tudjuk mi is hogy kell csalni


  nem tudom egyébként miért gondolod mindig azt h a gok az ellenfél pártját fogják..

  aurriék idejében is voltak ilyen tévképzeteid.


  az meg h pont ott kémkedett zik ahol a flotta van miért merülne fel ez alapján a pushing gyanu?

  én kémkedés nélkül is vertem be flottát, és nem, nem a ggoktól kaptam a fülest :D

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • nem vettem semmi féle accot.

  elég szánalmas h ahelyett h a játékban mutatnátok valamit csak a rágalmazás meg a hiszti megy.

  nem olvastam minden hozza szolast m idaig jutottam el és nem is olvasok többet

  Ránk nem szakadt a bank mint rátok így kb esély egyenlő a 0 á val..

  Gerilla taktikával nyomjátok hogy ne bukjatok..

  hmmm érdekes dolgok vannak tény s való!

  2 nap alá as aztán 3 nap folyamat játék

  Gondolom . Vagy csak az aktivitás megjegyzése ?

  Pasz

  Sok a kérdés megannyi válasz

  Őszintén

  Lenne fel Milla feleslegem már szét rúgtam volna a seggét mind ketotoknek..(trágárságert sry )

  Ha lenne se tennem mert nem foglalkoztat hogy vergődjek holmi khmm okkel.
  ki érti érti .( nem a vaksagra celzok mielőtt félre érti kb mindenki )…


  a pénzem inkább asszonyra és magamra költöm

  Minimalis költés játékra stb stb

  Felesleges dumát hanyagolnam..


  vedonek mielőbbit !

  U.I.:

  Nem tőlünk kell félnetek mert az ellenség nem mi vagyunk!

  Saját kertetekben vagy tavolabiban keressetek a gond forrását !

  Első, utolsó es egyben egyetlen tanacsom hozzatok !

  Üdv .: S.!

 • Na még egy kis OFF:

  Ui:

  Allkiller,valakivel nagyon össze keversz de megbocsájtom! :) (azt azért leírhatnád hogy milyen múltal csak hogy én is tudják róla)

  A múltad pozitív értelemben értem, te is sokat tettál az Ogame asztalára, beírtad neved a nagykönyvbe - erre értettem. Ezt sajnálom, hogy ezt a vonalat erőlteted - nem kellene, nem méltó hozzád.

  Ó Sicario, de hiányzott megint ez a pénzes duma, szétrúgnád a seggüket, stb. khmmm .... A fórumon szétnéztem a segberúgásokkal kapcsolatban, hát izé ... hagyjuk. Gondolom csak a millák hiányoztak, hogy akkora flottát tudj venni, hogy egy 10-es ACS se karcolja meg - és akkor nem kellene FS-ed sem - ez lenne a megoldás számodra. Nem lehet értékelni egy másfél milliárdos csatát cirka 8% bukóval:?:Ki lehetett volna védeni. A csata még mindig szép:!: :beer:

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Nagyon jó, hogy ilyen tételesen leírtad a problémákat queen, így lehet rá válaszolni...


  1. Nem azért lett jelentve a vásárlás, mert a Ra kivált tőlünk, hanem mert szimplán becsületes csatát akartunk bosszú gyanánt. Erre te megnyitottad a feneketlen pénztárcád, ami kicsit sem volt fair.


  2. A "bizonyos körülmények között" az nem azt jelenti, hogy egyszer működik, egyszer nem, hanem azt, hogy ha a felhasználó megfelelően állítja be, akkor igenis képes pl autofrissítésre, vagy ki tudja még mire...Az, hogy Dev szarul fogalmaz, azt nézd el neki, ne pedig ezen lovagolj. Vagy ez valami rossz beidegződés?


  Hogy mikor volt, vagy nem volt flottavesztésed, az nem jelent semmit. Mint említettem amíg velünk voltál egy szöviben, szerintem tiszta volt a játékod. Viszont mikor kiléptél, a megnövekedett túlerő igényelhetett bizonyos kényszermegoldásokat. Ismét leszögezném, hogy ez csak gyanú, nem vád...


  Márió banolása pedig csak azért tartozik ide, mert pont azután lett koholt vádakkal banolva, miután kezdett veszélyes lenni rád. Persze ez sem vád, csupán gyanú... Vagy talán véletlen egybeesés? Kezd sok lenni ez a sok kedvező véletlen. Talán ezért a gyanú....

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

  Edited once, last by Cosmo ().