[Ö: 68.946.891.000] the great pretender [szputnyi] vs. Dark Horse [DarkSide] (T: 15.456.093.000, V: 53.490.798.000)

 • acc eladó khm átadó közvetítőn keresztül így nem tilthatnak érte,pmben lehet jelentkezni akit érdekel. :|


  A csatáról még mindig ugyan az a véleményem.

  Szerintem T. kezd besokalni, egyedül viszi a fórumot, a fél játékot...

  A helyedben nem viccelődnék ilyennel! :D


  Véleményem nekem is a régi!

 • én csak annyit szeretnék kérdezni top 10-ba mikor kerűl fel tywin barátomnak megigértem hogy az aurris bukóját átadom hamar az emlékezetnek és olyan jó lenne olvasni a sorrendet

  köszi!

 • a támadónak jó csata a védőnek már kevésbé - ez általában így szokott alakulni


  ha a védő tényleg jól küldte az fs-t és bug miatt jöhetett létre a csata akkor pech bár én még nem tapasztaltam olyat, hogy kiküldtem valamikorra és máskor jött volna vissza csak olyat, hogy nem akarta levenni a repidőt pl. 10% -ra hiába vette be a kijelölést viszont addig nem küldtem el amíg nem orvosolódott a hiba ....


  amikor a sok-sok ds legyártódott miért ne kaphatott volna segítséget teljesen szabályosan az előtte álló játékostól/októl nyersanyag formájában ha már annyira kiszámoltuk mennyi pénz volt szükséges hozzá ( még tippeim is vannak ;) )


  MÁS


  nem tudom miért vagyok belekeverve queen-t szerintem sosem támadtam ( bár lehet rosszul emlékszem de nem tartom valószínűnek, csak tywin-t támadtam amikor rakoncátlankodott velem ) aztán amikor említve lett a hold lepottyanás elmaradása akkor összeraktam - Az auri volt a saját acc-jával még csak nem is az enyémmel szóval kérném hanyagolni a személyemet


  valóban szórakoztató és tanulságos olvasni a hozzászólásokat sok kérdésre megkapjuk a válaszokat utólag :thumbsup:

 • acc eladó khm átadó közvetítőn keresztül így nem tilthatnak érte,pmben lehet jelentkezni akit érdekel. :|


  A csatáról még mindig ugyan az a véleményem.


  s a Te accountod eladását is csak egy évvel azután fogják egyesek jelenteni..? hm..? mert persze addig csak- és kizárólag az eladó-, a vevő és queen tudott róla? :)

  szerintem belátható, h nem így történt.. ebben az esetben tehát akkor mehet a teljes szövetséged tiltásra, igaz..? legalább ennyire ne add alá saját magadat Devil..


  egyébként.. amíg mindkét játékos nálatok volt, semmi gondotok nem volt velük.. most hirtelen, h már nem ott játszanak, sorban jönnek a "bizonyítékok" ellenük.. a játékban mikor látunk bármi mást? a szájkaratéban otthon vagytok az tisztán látszik :)


  Sheldonnal egyetértve.. a másik fél nem tudhatott arról, h miért maradt bent a másik flottája..


  üdv, T.

 • Ezen az egy szerveren játszok, szóval látom a történéseket. Látom azt is, hogy nem csak ő vett nyersanyagot. Az más kérdés, hogy ő flottába forgatta, és használta is. Egyébként, amikor lecserélték a régi fajta nyersanyag tárolós feltöltést, erre az újfajtára, én akkor megmondtam, hogy ennek csúnya vége lesz. Mondjuk a gf üzenete elég egyértelmű, pénz, pénz, pénz... Nekem is egy döfés volt, mert talán ez volt az egyetlen játék, ahol pénzel nem lehetett ultra brutál nagy előnyre szert tenni. Ha ismerted a játékot, kb bármelyik szerver indulásnál lazán a top 10 be lehetett lenni. Mondjuk szerintem ez még mindig kivitelezhető, annyi szerver indul. Ritka lesz az olyan játékos, aki rögtön az elején vagyonokat költene rá.


  Arajan emlékszek rád uni6-ból, szóval te se vagy már mai darab. :)old

  Mindenki tudja, hogy egy talicska fos a game, de közel se játszhatatlan.

  Amiket írsz én pl. nem tapasztaltam. Mindig akkor és oda ért az fsem ahova küldtem. (amit írtatok én már rég csinálom, fs --> print screen --> paintbe mentés --> döglés)

  Nem tudom írtál e akkor jegyet, amikor tapasztaltad a hibát/kat, de ha nem tudtál fselni, és írtál, akkor nincs probléma.
  Esetleg kérted, hogy rakjanak (V)-be annyira játszhatatlan a játék számodra.

  Van jó pár lehetőség, hogy ne így végezd. Pár nap/hét (V) mindig jobb.


  A játékra költött pénz az mindenkinek a saját dolga, bár nekem se tetszik ez a fajta hozzáállás.

  Természetesen nem a játékosoktól, hanem a gf részéről.

  Viszont amit írtok az szerintem közel se ennyi, csak nézzétek meg a pontokat.

  Queen Evolution 18-05-21 / 08-07-21: +7 389 819(+1.36%)

  Másfél hónap alatt ez nem sok, szóval szerintem ő ott erősen felhalmozott.

  Amit Gagarin mester ír, az se hülyeség, Tywin volt Queen előtt, van benne ráció.

  Persze ezek csak találgatások.


  Nem akarok én vitatkozni senkivel, de elfogultságot érzek a nyugger oldalról.


  Ha meg a csúnya Go-k, nem állnak a te oldaladra, akkor biztos rögtön ők a rosszak.

  Ezen azért sokan elgondolkodhatnának. Főleg amikor egy GA-val erősködtök.


  Ebben a játékban nem lehet mindig csak nyerni, ez benne van.


  A csata pazar lett, a számok eléggé elvetemültek.

  A profit ehhez képest csekély szerintem.

  A múltkorihoz képest a ds-ek száma elenyésző. :Oold


  Szerintem T. kezd besokalni, egyedül viszi a fórumot, a fél játékot...

  A helyedben nem viccelődnék ilyennel! :D


  Véleményem nekem is a régi!

  Jó vagy már. Mindjárt kapsz egy bűvös számot, legyen mondjuk 2038. :evil:old Aki érti, az érti..

  Csak hagyom érvényesülni Trockij-t. :Dold

  Sok esetben az a baj, mire írni tudnék, már be van zárva a thread. :tongue:old

  Egyébként mindent is olvasok, bár abban egyetértek, hogy dolgozó Mod nincs.

 • "s a Te accountod eladását is csak egy évvel azután fogják egyesek jelenteni..? hm..? "


  Kedves Trockij!


  Az nekem már úgyis mindegy lenne ki mikor mit jelent,de közvetítő álltál fog menni hogy ne tudd tiltani az új tulajdonost! xD Ha leadom az egyetlen és utolsó accomat,engem már hol fog érdekelni? Aztán itt maradsz egy maréknyi csalóval mert a tisztességes gameerek elmennek vagy más országba vagy abbahagyják mert nem bírnak a csalókkal,megszüntetik a .hu-t és "őrsége most véget ért" :D (csakhogy valami epic is legyen benne.) Valahogy mindig az a vége hogy ellenünk szurkolsz Trockij xD így legalább lenne neked is egy kis örömöd azon felül hogy általában ellenünk szólalsz fel,próbálsz alánk rakni, de csináld! Ha ez tesz boldoggá megtehed hatalmas :hail:Trockij bácsi! :hail:

  pl még Marquez nálunk volt több éves bizonyítékokat is el tudtál fogadni,mikor már ellenünk volt akkor mindenbe bele tudtál kötni hogy maradjon az accja. :lol: aztán meg nem érted miért vagyok rád ilyenkor pipa...

  Mostmár legalább nem vagy elfogult mint annó Aurrinál mert mostmár kétszínű vagy! :puke: egyik kezeddel a szabályzatot tartod a másikkal meg hesegeted magad mögé a csalókat! Itt vagyok uni1 óta de se Asmodeus se Equinoxx idejében nem volt ilyen fejetlenség mint most, aztán meg csodálkozol... elfogytak a modok... lassan elfogynak a GOk is! Soha nem volt még ilyen fejetlenség! Javaslom inkább a saját házad táján sepregess,azzal többre megyünk mindannyian! Hogy ki tud és miről az nem mérvadó, de szívesen megnézném a szabályzatot hogy te ezt hol olvasod mert én ilyet nem láttam benne persze lehet hogy csak öregszem,plusz akkori események akkori accok számítanak ,de már ezzel is próbálod úgy forgatni a lapokat hogy elhitesd a szövetségem fogja megszívni ha ezt tovább viszem,hagyjam annyiban nyeljem le,nyelek b@zdmeg már évek óta, mindenki mellé képes vagy odaállni aki egy kicsit is ellenünk van! És mindig ellenünk vagy,ne értsd félre nem kérem hogy velünk légy tedd azt amit kellene,maradj pártatlan! Mi a f@szt ártottam én neked? Mert akkor mondjad! Ott az email címem,tudod,de faceen is megtalálsz jelölj be írd le mi bajod van mert ez már megy át hosszú hosszú ideje személyeskedésbe! Mindenbe a legapróbb dologba is bele kötsz ami velem vagy a szövetségemmel kapcsolatos másnak meg ha az összes szabályt egyszerre szegi meg sem számít neked! Hát kapj már a fejedhez ember! :pillepalle:


  A csata sem tetszik még mindig!:cookie:

 • Kicsit félrenézek, azt elszabadulnak itt az indulatok... :D


  Mielőtt bárki bármit félre értene, nem áll(t) szándékomban sem a támadót, sem trockijt megsérteni (már ha sikerült egyáltalán) pusztán a véleményem az, hogy egy ügyességi/aktivitás alapú játékot jó elsz@rtak ezzel a nyersi vásárlással. Pontosan ez az oka, hogy nem tetszik ez a csata sem és csak a közvélekedés miatt nem fogok beállni a minden csata alatt bólogató, tapsoló droid seregbe. Nem minden csatáért jár gratuláció, erről le kell szokni. Szerintem... Azt viszont szeretném ha mindenki figyelembe venné, hogy minden ember a saját önálló gondolatait írja ide, nem tartunk szövi gyűlést, hogy megbeszéljük mivel uszítsuk magunkra a népet. A saját véleményem vállalom, az esetleges hibáimért elnézést is kérek általában, a többiek nyilatkozatával pedig vagy egyetértek vagy nem. Persze ezt le sem kellett volna írnom, mert egy ilyen megértő fórumon, mint ez, nem történik olyasmi, hogy bekategorizálnak valakit pusztán a szövi tagsága miatt :rofl:

  „Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

 • Üdvözlet!


  Gratulálok a csatákhoz! Bődületes számok ezek...

  Vegyes érzések kavarognak bennem ezeket a csatákat látva...egyfelől szép számok, szép profit 30% df ide vagy oda! Számomra a kivitelezés semmi extra, max a felezések/befejezések lekattintásának mennyisége említésre méltó (az első csatátok apropóján).

  Másfelől el is szomorít. Félre értés ne essen, a támadó érdemeit nem csorbítja ami bennem megfogalmazódott.

  Nem vagyok a nagy öregek egyike, már meg volt az első nagy "reform" a játékban amikor rátaláltam és a "rabja" lettem. Pont az fogott meg benne, hogy valós idejű a játék és nem egy tipikus PayToWin játék. Ez mára teljesen eltűnt és a varázsa is a játéknak. Újfent leírom, hogy semmit nem von le Queen érdemeiből, mert hát fent díszelegnek azok a cr-ek, de mégiscsak van bennem egy érzés, hogy ez már nem ugyan az és nem is lesz az...az ami anno erénye volt a játéknak, mára teljesen eltűnt és nem jön vissza.

  Queen neked gratula! Éltél a "játék" adta lehetőségekkel!

  Arajan...megértem az álláspontodat és mielőbbi pótlást ha látod még értelmét!

 • Először is a csata szép főleg a 7 Mrd deu loot.

  Kommentek érdekesek.

  Ha már devil emleget akkor

  Kitől is van qween accja!?

  Ja, hogy egy másik nyugger tagtól❗

  Akkor a vakok jók voltak amíg "nézték neked" a cp

  Most meg már büdös csaló ⁉️

  Most akkor döntés kéne mert amíg nálad parkolt Ács védésbe a fel olvasó program addig minden jó volt és legális

  Ha ellened akkor meg mi a

  faszért engedi trockij??

  (bocs a csúnya szóért)

  A te kettős mércéd elég fura

  Amikor neked tették be kereskedő be a hajókat és a régi accodról is ment át a flotta az új accodra az játék adta lehetőség.

  Amikor aurrinak tolták a nyersit meg a hajókat akkor tápolás volt...

  Tehát aki az oldaladon "csal" az nem zavar amíg nem veszélyeztet

  De aki ellened van és csal az menjen 2038ig bannra❗❗❗


  Ha kéred a bannt akkor bannoltasd azt is aki el adta neki

  ÁSZF 4.3:

  c) a Gameforge-szolgáltatásokból származó virtuális termékeket nem vásárolhatja meg vagy adhatja el harmadik félnek valódi pénzért, nem cserélheti el ezeket a javakat és nem tehet kísérletet ezen intézkedésekre, kivéve az olyan eseteket, ahol ez kifejezetten megengedett.


  A másik dolog az s. A.

  Az egész nyugger szeret költözni szóval pont nem lehet ezzel támadni senkit


  Amúgy meg fel hívnám trockij figyelmét, hogy account eladás jött itt szoba devil álltal és tudtommal 2 ember kapott ilyenért rigelen végleges bannt.

  Csak mert le írták, hogy el adják az accountot ❗❗❗

 • "Csak mert le írták, hogy el adják az accountot"


  Ilyen az, amikor nem tudsz mindenrol, csak vagdalkozol ossze-vissza. :)


  Más: a GF mar regota a fizess, ha elonyben akarsz lenni jatekot nyomja.. ujabb szerverek folyamatosan, semmit se ado fejlesztesek azok is teli hibaval.. a penz a lenyeg.. :(


  udv, T.