Expedíció rekordok

 • Merkur :phatgrin:


  Találtunk egy bolygót némi maradék civilizációval. Látunk egy hatalmas sértetlen űrállomást keringeni körülötte. Néhány szerelő és pilóta leszállt a bolygóra használható hajókat keresni.  A következő hajók csatlakoznak a flottához:

  Cirkáló: 1468

  Kaszás: 8

  Kis szállító: 317

  Romboló: 5

  Könnyű Harcos: 5  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Nagyon jó érzés elsőnek lenni, akik felderítetlen szektoban utaznak.

 • Na Gurat ragályos a pech szériád...


  Tegnap alig expeztem még is oda lett 2 flotta :(


  Tőle: Flotta parancs

  Az egyetlen dolog, ami a küldetésből megmaradt a következő rádió adás : Zzzrrt Szellem! Krrrzzzzt Az zrrrtrzt úgy krgzzzz néz ki Krzzzzzzzztzzz  Tőle: Flotta parancs

  Az expedíciós flotta nem ugrott vissza a környékre. A tudósaink megpróbálják kideríteni mi történt, de úgy tűnik a flotta végleg elveszett.

 • Nekem ma még nem volt...

  most adja vissza a dolgokat... kamatostul :)


  A következő hajók csatlakoznak a flottához:

  Kémszonda: 21148

  Csatacirkáló: 18

  Bombázó: 43

  Felderítő: 34

  Nehéz Harcos: 47

  Romboló: 1

 • Azért nem marad el az, aminek jönnie kell:  Tőle: Flotta parancs
  Az expedíciód egy fantasztikus képet készített egy Szupernováról. Semmit nem sikerült szerezned, de jó esélyeid vannak, hogy megnyerd a "Legjobb kép az Univerzumban" díjat ebben az évben.


  Ez egy oylan exp amit benéztem... a nyersivel tele flottát telepítés helyett elkültem felfedezni, így jó hogy nem tünt el :D

 • Uu hallod ugyanigy jártam csak én expezni akartam és valamiért a full flottát nyomtam az előre táplált exp helyett, mákomra pont szállitani akartam onnan nyersit egy kis idő mulva és feltünt hogy 1 hajó sincs a holdon, de szerencsére volt idő visszahívni őket xD Na az ha beleszaladt volna egy lyukba... Szusszra ittam volna a megmaradt pálinkát :thumbsup:

 • Deine Expeditionsflotte meldet den Fund eines riesigen Alien-Schiffswracks. Mit der Technologie konnten sie zwar nichts anfangen, aber das Schiff ließ sich in seine Einzelteile zerlegen, wodurch man wertvolle Rohstoffe gewinnen konnte.  Es wurde Kristall 31.125.000 erbeutet.  Logbuchnachtrag des Kommunikationsoffiziers: Es wurden Anzeichen für die Präsenz anderer Expeditionsflotten gefunden.

 • Ilyet is ritkán látok, de olvastam már 10K felettit is:


  Az expedíciónk követett néhány furcsa jelet egy aszteroidába. Az aszteroida magjában kis mennyiségű sötét anyagot találtak. Az aszteroidát megszerezték és a felfedezők megpróbálják kinyerni belőle a Sötét Anyagot.

  3.213 Sötét Anyag elfogva.

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Tessék Allkiller :D De tuti nem a legnagyobb szakítás. Olyan 25.000-re tippelek, mint max.


  Expedition Result [1:223:16]20.01.2022 09:47:38

  From: Fleet Command
  Our expedition made first contact with a special race. It looks as though a creature made of pure energy, who named himself Legorian, flew through the expedition ships and then decided to help our underdeveloped species. A case containing Dark Matter materialized at the bridge of the ship!

  Dark Matter 11.628 have been captured.

  Entry from the communications officers logbook: It feels great to be the first ones traveling through an unexplored sector.

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Ilyet is ritkán látok, de olvastam már 10K felettit is:


  Az expedíciónk követett néhány furcsa jelet egy aszteroidába. Az aszteroida magjában kis mennyiségű sötét anyagot találtak. Az aszteroidát megszerezték és a felfedezők megpróbálják kinyerni belőle a Sötét Anyagot.

  3.213 Sötét Anyag elfogva.

  9X SA találási event van...

 • A 9x event alatt is túrókat szoktam kapni, de régebben is ez volt :( . Már ennek is tudok örülni :) . De tizenezresre én is emlékszem, ez amolyan álomfogás, 20K felettiről még nem is hallottam. Persze minden lehetséges.

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Event alatt ez volt a eddig a legnagyobb:

  Az expedíciónk első alkalommal létesít kapcsolatot egy speciális fajjal. Ez a faj láthatólag energiából készült, aki magát Legorian-nak hívja, átment az expedíciós hajókon és utána eldöntötte, hogy segít az alulfejlett fajoknak. A láda tartalmaz sötét anyagot, ami a hajó hídján van elhelyezve.

  14.121 Sötét Anyag elfogva.
  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Úgy tűnik ez a része az univerzumnak még nincs felfedezve.

 • Az expedíciós flottád egy hatalmas idegen hajóroncs felfedezését jelentették. Nem tudtak tanulni semmit a technológiájukból de képesek voltak a hajót az elemeire bontani és készítettek belőle valamennyi hasznos nyersanyagot.  104.400.000 Fém elfogva.  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Úgy tűnik ez a része az univerzumnak még nincs felfedezve

 • Az Ön expedíciója nagy nyersanyag-lelőhelyeket talált egy saját légkörrel rendelkező kis holdon. A földi személyzet ezen a természeti kincsek feltárásán dolgozik.
  16 125 000 kristályt zsákmányoltak.  UI.:
  Deine Expedition fand einen uralten, voll beladenen, aber menschenleeren Frachterkonvoi. Einige Ressourcen konnten geborgen werden.
  Es wurde Kristall 12.375.000 erbeutet.

 • Egyszer fent, egyszer lent...


  Találtunk egy hatalmas hajótemetőt. Néhány szerelő a flottából képes volt néhányat működőképessé tenni közülük.

  A következő hajók csatlakoznak a flottához:

  Bombázó: 478

  Nehéz Harcos: 684

  Csatahajó: 7

  Csatacirkáló: 1

  Kémszonda: 19

 • Az expedíciód során találtál egy ősi, teljesen feltöltött, de elhagyott teherszállító konvojt. Talán néhány nyersanyagot még meg lehet menteni.  21.000.000 Kristály elfogva.  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Nagyon jó érzés elsőnek lenni, akik felderítetlen szektoban utaznak.

 • Találtunk egy bolygót némi maradék civilizációval. Látunk egy hatalmas sértetlen űrállomást keringeni körülötte. Néhány szerelő és pilóta leszállt a bolygóra használható hajókat keresni.  A következő hajók csatlakoznak a flottához:

  Bombázó: 101

  Cirkáló: 486

  Kis szállító: 733

  Felderítő: 403

  Nehéz Harcos: 162

  Könnyű Harcos: 680

  Kaszás: 3

  Csatacirkáló: 2

  Kémszonda: 1  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Úgy tűnik ez a része az univerzumnak még nincs felfedezve.