Soldi3r [FFA] & Szundi [FFA] vs. mamakedvenc [STF] ~~12.582.965.000

• Nem értek vissza a Dénesek az előző csatából, :doofy:

Szundinak nagyon szépen köszönöm a segítséget és a közös repülést!:beer:

Védőnek mielőbbit!;)

Ezen az időponton (30-06-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Soldi3r [FFA]

Halálcsillag 1

Romboló 100.000

Támadó Szundi [FFA]

Halálcsillag 100

Romboló 222.179

Kolóniahajó 1

Védő mamakedvenc [STF]

Kis szállító 4.815

Nagy Szállító 6.144

Könnyű Harcos 6.894

Nehéz Harcos 1.515

Cirkáló 586

Csatahajó 263

Kolóniahajó 1

Szemetesek 2.475

Kémszonda 13.960

Bombázó 233

Napműhold 13.000

Romboló 163

Halálcsillag 1.080

Csatacirkáló 216

Crawler 200

Reaper 80

Pathfinder 460

Rakéta kilövő 10.000

Könnyű lézer 10.076

Nehéz lézer 2.000

Gauss ágyú 500

Ion ágyú 1.000

Plazmatorony 203

Kis pajzskupola 1

Nagy pajzskupola 1

A csata után ...

Támadó Soldi3r [FFA]

Halálcsillag 1 ( -0 )

Romboló 96.680 ( -3.320 )

Támadó Szundi [FFA]

Halálcsillag 100 ( -0 )

Romboló 214.887 ( -7.292 )

Kolóniahajó 1 ( -0 )

Védő mamakedvenc [STF]

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

241.455.123 Fém, 4.050.710 Kristály és 47.834.638 Deutérium

60.364.097 Fém, 1.012.759 Kristály és 11.958.716 Deutérium

15.091.192 Fém, 253.233 Kristály és 2.989.708 Deutérium

A támadó összesen 1.326.500.000 egységet vesztett.

A támadó teljes vesztesége beleértve a következő egységeket: 1.341.561.000.

A védő összesen 11.256.465.000 egységet vesztett.

A védő teljes vesztesége beleértve a következő egységeket: 11.387.241.000.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 4.960.072.800 fém és 4.005.792.000 kristály lebeg.

Plusz törmelék amit a rajtaütés okozott:4.694.400 fém és 5.758.400 kristály.

A támadó 385.010.176 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:21% százalék.

Az óriási mennyiségű fém és kristály együtt.

Egy holdat alkotnak a bolygó körül melynek átmérője:8.544 kilométer.

A támadó(k) által beszedet törmelék:

4.532.953.600 Fém és 3.661.671.800 Kristály

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 4.207.276.012

Kristály: 3.129.190.502

Deutérium: -98.391.938

A támadó(k) nyeresége 7.238.074.576 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -6.041.296.912

Kristály: -4.545.861.202

Deutérium: -1.185.093.062

A védő(k) összesen 11.772.251.176 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.2

honor-1.jpg
    "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

• Szegényt kifiléztétek... Hogy érem így utol Szundit a rigeles accal? :crazy:

...

Sehogy ha ilyeneket alkottok :chinese:

Grat mindkettőtöknek, további jó játékot :) Védőnek jobbulást

• Köszönöm a meghívást és a közös repülést! Gratula a csatákhoz, megdolgoztál értük! Üdvözlet Yakinin! :)

Mamakedvencének mielőbbi pótlást ha visszatér!

Mi meg már el is vertük, de jó költekezést azért!

• Hali!

Gondoltam hozzászólok már ehhez a remek teljesítményhez amit ti itt leprodukáltatok....

Le a kalappal tényleg voltunk a klánba 14en ebből maradtunk 11en hála nektek meg az akciótoknak.

Csak remélem megérte azért a 10milliárd nyersiért elkergettetek tőlünk 7 tagok (köztük beleérte engem is erről az uniról)

Szóval mégegyszer gratula remélem azért nagyon jó jöttetek ki hiszen szétszedtétek a top10et yakinin plusz kihaltá tettétek az unit

De tudom ha 3ember marad az uniba az is mind FFA-s lesz mert a többit ledaráljátok :/

Valahogy nem tudom hogy nem tudtok megülni és nyugodtan bányászni de valahogy már nem is érdekel....

További jó gamet!

• Őszintén nem értem Remus az aggodalmadat, ahogy jöttem az uniba, barátlistát kértél, még meg is kérdeztem Stay-t,hogy érdemes-e..
    Azt írta,hogy jófej vagy, miért ne!?
    Ahhoz képest,hogy én flottás szemmel nézek mindig mindenfelé, mivel nem ismertelek, és szövitag se voltál, így nem lett volna kedvem belemenni, de na....
    Belementem, ezáltal te védve voltál ellenem...
    Látom már vakációban vagy, én ezek után, amit írtál... töröllek a barátlistáról.
    Meg kellett volna védeni a szövitagokat, nem mellesleg megtanítani őket játszani.
    Ahogy ténylegesen nem marad cp, nekem is át kell állnom bányászni, sajnos erre rá kellett jönnöm egyhamar.
    De attól függetlenül nem azért vagyunk egy uniban,hogy nézzük egymást. :lol:
    Legalábbis én nem az a békés bányász vagyok. :ninja:

Sajnálom, ha az első nagyobb pofon után mindenki törölte magát, vagy törli...
    Ez a természet rendje.

Jobbulást mégegyszer a védőnek.

Soldier

honor-1.jpg
    "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

• Remus...

Jött egy csere és vele némi aktivitás is...senki nem lett agyongyepálva.

Ennél a csatánál 1 álló hétig néztem, hogy még a holdakat sem raktátok vissza neki. Minden nap visszaszámoltam a fordításokat, de vártunk....hátha esetleg kisegíti valaki. De nem...Soldier kitartó volt és jár neki a keksz! Megdolgozott érte.

De mindegy is.

Kicsit felelősnek is érzem magam, mert nagyon kényelmes "életetek" volt és hát elkényelmesedik az ember. De remélem a kitartóak észbe kapnak. És továbbra is szívesen segítek/segítünk ha kérdése van bárkinek is.

Mamakedvencének még egyszer jobbulást és remélem vissza jön.

• Barát listát nem azért kértem mert féltem csak szimplán szeretem a békés játékot de lehet akkor rossz unit választottam....

Azt meg ha lehet kérlek ne nekem magyarázzátok meg hogy kinek hol van hold hol nincs kit hogy kell megtanítani játszani a szövetség oldalán elég sok minden fent volt kérdezni lehetett ugyan úgy kérdeztem mindekit kinek kell hold akinek kellett jelezte lőttem neki aki nem azzal mit kezdeni nem tudok

Sok embernek nem az élete ez a játék...

Szundi ez külön neked szolna:

Nézd vissza kérlek a hírnév termét yakinin hogy mik vannak.

nekem nem ez tette be a lecet hogy elkaptatok 3 tagot hanem az hogy mindig ők szívták meg...

persze lehet most itt mondani hogy én barát listás vagyok azért nem kaptam belőle de akkor is amikor ide jött soldier azért ajánlottam fel mert stay korrekt volt velem én pedig szeretem a békét...

lehetett volna rá nemet mondani nem haragudtam volna és szerintem nem írtam most se semmi sértőt csakis az igazat.

Anno te mondtad szundi tudni kell egyensúlyba tartani az unit... valahogy most nem ez jött össze és én emiatt vagyok igazán csalódott sajnos tudjátok ezért van kihalóban a játék mert akik szeretik kitartóan űzik a bányászatot mint mondjuk én (vagy a társaim) sose lesznek olyanok mint ti flottások mert mindig szétszedtek mindenkit.. olyan hogy 100%-os fs nincs azért azt valljátok be pláne nem hold lövéssel.... és persze azt is tegyük hozzá amit már fentebb megemlítettem sokaknak nem az élete ez a játék de így csak megutáltatjátok velük.

• Tisztelt Remus!

Ez a játék egyáltalán nem a bányászokra épül, ezt a stílusából, és a szabályrendszeréből abszolút ki lehet szűrni. Az, hogy valaki bányászgat, vagy éppen kereskedik, esetleg felfedezőként expizéssel növeszti az ACC-ot, csak idő kérdése, és megy a süllyesztőbe. Lehet lavírozni, barátkérelmeket szövögetni /esetleg hátbaszúrnak/, időt nyerni, diplomáciákat kötni /pl.: Ciricaó-Gulcsi/. De ha a flottások kiszemelnek vége a dalnak.

"Csak egy maradhat" elvű a játék, aki az OV várva már csak bányászni tud /Fantom, Chuck ... és még sorolhatnám/. Na majd ekkor lehetsz bányász, vagy esetleg stabil barátlistát alakítasz ki a nagyokkal:!:

Edit: A csata szép volt, járnak a sörök:beer:, szép csillaghullás volt:!:

[color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
  • Újfent Remus...

Gondolom nem véletlenül az a 3 ember járt pórul mindig. Sima spy&fly csaták voltak java részt...gondolom ez is véletlen.

Az meg, hogy mennyire figyeltek egymásra vagy épp kértek egymástól segítséget az megint csak nem a mi sarunk. Ha jól emlékszem tőlem is kaptál úgy holdat, hogy fent sem voltál, nem is kérted, de raktam neked egyet. Sőt a szövinkben ez "divat" is lett...belefér abba a pár percbe.

Újra leírom, hogy nem lettetek agyon radírzva. A "bányásznak" meg amúgy is minek flotta...célpont lesz csak belőle. És Soldier sem bolygó farmokkal, ész nélküli rombolással köszönt be! Védhető lett volna minden próbálkozása...

A csata továbbra is szép, köszönöm még egyszer a meghívást!

• Istenem.. Bekessegben banyaszkodni..ezen felsirtam :DXD Ogame.- nem errol szol! Sőt egy ilyen strategia jatek sem!!! Mindenkit utni kell, aki nem klantag..es nem baratlistas!! Banyaszkodni raer az ember..ha mar kiirtotta az Unit...utana mar FS sem kell..:) a sima banyasznak, meg ne legyen flottaja, mert csak CP. lesz belole

• Tisztelt Remus!

Ez a játék egyáltalán nem a bányászokra épül, ezt a stílusából, és a szabályrendszeréből abszolút ki lehet szűrni. Az, hogy valaki bányászgat, vagy éppen kereskedik, esetleg felfedezőként expizéssel növeszti az ACC-ot, csak idő kérdése, és megy a süllyesztőbe. Lehet lavírozni, barátkérelmeket szövögetni /esetleg hátbaszúrnak/, időt nyerni, diplomáciákat kötni /pl.: Ciricaó-Gulcsi/. De ha a flottások kiszemelnek vége a dalnak.

"Csak egy maradhat" elvű a játék, aki az OV várva már csak bányászni tud /Fantom, Chuck ... és még sorolhatnám/. Na majd ekkor lehetsz bányász, vagy esetleg stabil barátlistát alakítasz ki a nagyokkal:!:

Edit: A csata szép volt, járnak a sörök:beer:, szép csillaghullás volt:!:

Ciriaco és Gullcsi helyesen.

Ne felejtsünk el egy olyan dolgot, hogy mi előtte bezúztuk a fél unit...

És nem akarok szájkaratézni, de nem láttalak kint vakból ott mellettem. :)

Amúgy meg van az úgy, hogy sok sok év játék után az embernek már nincs kedve energiát fordítani mások támadására. És csak porosodik a 200+ milla flotta, ami megy felfelé a duplájára.

A másik meg: mióta 3 kaszt van, azóta nem csak a flottásnak áll a pálya. Sőt mondok jobbat: a flottásnak már rég nem jó ez a rendszer... ahhoz normális szerverek kellenének, nem ilyen szerencsétlen 30 emberes unik. Felkel a flottás reggel, megnézi hogy fejlődött e az áldozat, aztán mellécuccol. Majd eldönti, hogy mikortól akar unatkozni. Mert ha bezúzza és az töröl, akkor szinte magával szúr ki...

Szóval: el kellene viselni a két másik kasztot is, mint a Cápák (nem személyeskedés!) a vízben. Ha a cápa megeszik mindent, éhenhal!

Bocs Soldier az off miatt!

Az 1000+ ds bezúzása nem ide tartozik... nagyon szép teljesítmény! Grat!

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Ciriaco és Gullcsi helyesen.

Ne felejtsünk el egy olyan dolgot, hogy mi előtte bezúztuk a fél unit...

És nem akarok szájkaratézni, de nem láttalak kint vakból ott mellettem. :)

Sorry: "Ciriaco és Gullcsi helyesen."

Pedig miután beregiztél, elég sokat voltunk egymás mellett, és iszonyatosan fejlődtél, non-stop mentek a farmkörök. A mai napig emlékszem erre :) . Figyeltem ;). De volt egy nagy előnyöd, az akkori RA erős hiperaktívakból állt, alig lehetett megszagolni a kertetekben az ibolyát :S . Jól működött a szövi, szépen fel lehetett fejlődni.

A lényeg, a végén úgyis egy lesz - marad a bányászkodás, és porosodnak a hajók. Ahhoz, hogy nyugisabb, élhetőbb UNI legyen, más szabályrendszerekre lenne szükség. A jelenlegi sajnos ilyen kihalós, skizofrén, minimalizált játékossal, stb .... majd a fejlesztők megoldják.

Azért 1000+ DS-t kiheverni erős igyekezet kell, plusz mellé az apró. Ez is elgondolkoztató, egy ekkora csapás után ki szeretne újra hónapokat /ezreket/ elköltve, kullogni a TOP-ok után, egy hasonló csapásra várva:?:A másik oldalt nézve viszont egy kimagasló profit, és babérkoszorú:!:

[color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
  • Szóval: el kellene viselni a két másik kasztot is, mint a Cápák (nem személyeskedés!) a vízben. Ha a cápa megeszik mindent, éhenhal!

erre reagalnek.. :) az egy dolog hogy a Cápák felzabáltak mindent.. de kihalni nem haltak..mivel ott a masik 2 kaszt, amivel azert lehet igy is fejlodni..ugy h teves infok ezek..hogy éhenhaltunk..:) fejlodunk szepen, csatak nelkul is :P es nincs 200+ millas flottaink-- :D