Verziófrissítés

 • Halványan rémlik ugyan egy korábbi thread ebben a témában, de nem találtam meg.


  Ez az új verzió valami borzalom!

  Nincsenek irreális elvárásaim egy komolyabb esztétikumokat mellőző, egyszerű online játéktól, mindössze annyi, hogyha kattintok egyet egy gombra, akkor 1-2 másodpercen belül történjen az a cselekmény, amit a felirata megmutat...


  - az akciók lefutásának töltési ideje legalább a duplája az eddiginek

  - 3-4x is kell kattolni, mire végre történik valami

  - ez sok esetben a "Szerver nem válaszol. Próbáld meg később." és a "Flotta indítás hiba: A flottát nem lehetett kiküldeni. Próbáld később." üzeneteket takarja

  - nem működik az enterezés rendesen a flottaindításoknál

  - bolt betöltése első próbálkozásra 63 sec-ig tartott (42 alá nem tudtam vinni)


  Amennyiben ezek a jellemzők hosszútávon a játék részesei lesznek, elég lesz egy visszatérőt 10 secre belőni, a mobilkolózás instant ugróépítéssel múltbéli legendává válik, a Pfizernek pedig tovább emelkednek a részvényei az új ogames célközönség miatt... :lol: Számomra így teljesen elvesztette a játék az eddigi élvezeti értékét.

  Más játékosoknál mik a tapasztalatok? Különösen azokon a szervereken játszók véleménye érdekel, ahol 1-2 héttel ezelőtt volt verziófrissítés.

 • Üdv.

  Szállítás, telepítésnél továbbra is előfordul hogy beragad a flotta, sokadik frissítésre és- vagy (hajógyártással) látszódik (érkezik) be a flotta.

  A flotta kiküldés rémálom. Többször nem engedi kiküldeni őket.

  Többször nem elérhető a szerver.

  A jegyben való jelentést nem tettem meg, mert ugy sem történik semmi javulás. Mindig minden egyes frissítéssel rosszabb a játék minősége.

  mennyiben ezek a jellemzők hosszútávon a játék részesei lesznek, elég lesz egy visszatérőt 10 secre belőni

  Olykor fél percet is gondolkodik a böngésző. (De érdekes módon ugyan az a böngészőn más weblapnál nem csinálja ezt.)

 • a helyzet az, h tudunk/tudnak a problémáról és szerintem miután mindenhova behozták a frissítést, jobban rá fognak feküdni azok kijavítására..


  mindazonáltal bármilyen hibát tapasztaltok fontos, h nyissatok jegyet róla hiszen mi továbbítjuk azokat a fejlesztők felé :)

 • Kedves Trockij!!!

  Nem bírálva a GF-et, de amennyiben belegondolok, hogy más játékfejlesztők, megcsinálják a frissítést, majd egyébként tesztelik, beküldik az összes létező szerverre egyszerre, és utána patchelik a fennálló hibákat. Ez egy normális sor, viszont a GFnél azt veszem észre, hogy frissítünk, a teszt fázis gyakorlatilag kuka / mert mégis kidobnak egy olyan verziófrissítést ami nem, hogy javít, de még több dolgot basz el/ beküldik össze-vissza mindenhová 100 különböző időben, majd patchelnek, már ha patchelnek mert éppen nem jött egy fontosabb dolog közbe számukra. Aztán ha véletlenül patchelnek is, az se biztos, hogy tényleges javulást eredményez a felhasználóknak.

  Nekem annyi lenne az észrevételem, egy ilyen nehéz év után, hogy nem lehetne esetleg, hogy egy dolgot csinál a GF ogame részlege egyszerre, és nem 100 felé osztja a figyelmét? Nem lehetne, hogy végre a folyamatos frissítések, és szervercserék helyett,( amivel bocsánat mindenkitől, de jobbá nem tették a játékot ) inkább stabilizálnák a hibás részeit a játéknak, amiről egyébként millió visszajelzés érkezett már? Nem lehetne, hogy egy dolgot amit elkezdenek azt végig is csinálnák végre és mondjuk ha hibamentes akkor kezdünk bele valami másba?

  Összevonás? majd jöttek tesztelésre a szövetségi kasztok, de nem verziófrissítés, közben átköltöztünk másik szerverre, aztán folytatjuk a frissítést, de megy néhol összevonás is, összefossa magát a temető script, összevonások leállnak, kijavítjuk a temető scriptet, majd még azért egy-két helyen összevonunk, a többi le van fosva, frissítés, mert majd utána évekig kell javítani...

  Az elmúlt pár hónap néhány történése, vérlázító számomra, az, hogy a GF nem bír egy viszonylag hibamentes böngészős játékot összerakni, majdnem 2 évtizedes tapasztalattal a cég háta mögött inkább azt látni, hogy folyamatosan amortizálják le ezt a játékot és itt csak a játékosok fogynak, de ott meg az észt kezdték elhagyni.

  Amit tolmácsolni kellene Trockij így a végére, egyszerre egy dolgot csináljanak végig, ne kezdjenek addig másba amíg, nem közel hibátlan az amit addig csináltak!!!! Mert jelen pillanatban KÁOSZ amit művelnek!!!

  Long have i waited...and now...your coming together...is your undoing!!!!!!

 • Minden szavaddal egyetértek Kylo :)


  egyébként.. anno COMA-szintű tiltakozás volt a játékos kaszt-rendszer bevezetése ellen.. láthatjuk, h mennyit ért.. :(


  Nem tudom, h mi a cél vagy h mire törekszenek, de rossz az irány.. a rövid távú pénzügyi siker helyett hosszú távon kellene gondolkodniuk.. és így fejleszteni..

 • Plusz - napműhold - crawler építésnél nem rakja be elsőre szinte sosem, csak második nekifutásra.

  Plusz - flotta indításnál nem mindig ugrik át hiába kattintgat az ember holdról bogyeszra ha koordival küldöd-

  ezeket tapasztalom még a fentieken túl

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Van olyan bug, hogy nem tudsz flottát küldeni .

  ÉS van olyan, hogy fél orára el tünik a flottád .

  kukázás sok embernek lehetetlen


  edit :egyenlőre csak teszt szerveren

 • remelhetoleg nagyon gyors javitasokba kezdenek, mert Teli a padlas!!! egyszeruen hasznalhatatlan a jatek.. :( Eddig az volt a Gond.. hogy unalmas a game-.- mert kihalt uni.. most meg unalmas..es egyszeruen borzalmas, teli Bugokkal..sokszor mar Exp-et sem kuldok ki.. mert a szerver nem valaszol... kiegek ezektol!!!! akkor ha engedi.. nincs rakter kapacitas a flottanak.. ez meg a masik szivas.. aztan a Bolt betoltese fel ev.. mire 13 kolon berakom az elemeket a kolokra.. le megy a nap.. agyfaszt kap az ember.. aztan tamadasokrol nem is beszelek.. kuldenem ki a flottat... erre hiaba nyomom..es nyomom.. semmi... kifagy.. aztan ujra.. attekintes... megint flotta.. kijelol a flotta.. stb.. jeee megy.. mire ki lovok 8 tamadast.. az is rengeteg ido.. kezd a kedv elmenni a jatektol..:(

 • PC-n expelésnél próbáld meg az ENTER használata nélkül kiküldeni a flottát, csak simán kattintgatni a következőre. Mobilon nekem nincs vele gond.

  Az enter alapbol nem mukodik..frissites ota.. sose hasznaltam...mobilon is rossz szinten az exp kikuldese.. iphone IOS...