A lehetősége megvolt a csatlakozásra. Viszont azt egyik panasza az volt, hogy miért megyünk ennyien ilyen "kis" flottára. Hát csak azért, mert pont azért ilyen kicsi, mert sokan megyünk. 2 főre szerintem tudtak volna védést szervezni Gullcsiék. A másik amit kritizált az volt, hogy miért 2 mpvel utána, miért nem csak eggyel megyünk... Az meg, hogy kinek van itt igaza, meg kinek nincs, az nem változtat a dolgokon. Annyi valóban igaz, hogy queen sokat figyelte ciriacot, az meg csak simán pech, hogy malesde talált rá a flottára. Ha jól tudom queen-nek nem ez volt az első flotta amit más szed le előle több vagy esetleg kevesebb munkával. Szerintem ez már régóta érlelődött benne, és most csapódott csak le...
hogy figyel ki Celpontot egy vak??? aruljatok mar el nekem..mert meg mindig ez a resze ..magas nekem :DD oda ulteti a jo edes anyukajat..es segits mar anya.. nezzed hogy mikor csillan meg a hold??? 13 + kolot..hogy tud figyelni.. ??? ilyen fejlett mar a felolvaso programja??:DD a mesekben nincs ilyen :DD ogame-re lett fejlesztve akkor..nem pedig a vakokat segiti ![]()
Malesde... remelem V-be veritek!!! megerdemli!!! foleg igy h hivtatok Acs-ba..kiment a meghivo... erre mindenkit atver.. fujj.. majdnem behanytam...sorry..
*befejezheted ezt a fajta stílust.. mert nem fél év pihenő lesz..
figyelmeztetés!
üdv, T.