[Ö: 69.907.991.000] queen vs. Gullcsi [-RA-] (T: 12.095.467.000, V: 57.812.524.000)

• A lehetősége megvolt a csatlakozásra. Viszont azt egyik panasza az volt, hogy miért megyünk ennyien ilyen "kis" flottára. Hát csak azért, mert pont azért ilyen kicsi, mert sokan megyünk. 2 főre szerintem tudtak volna védést szervezni Gullcsiék. A másik amit kritizált az volt, hogy miért 2 mpvel utána, miért nem csak eggyel megyünk... Az meg, hogy kinek van itt igaza, meg kinek nincs, az nem változtat a dolgokon. Annyi valóban igaz, hogy queen sokat figyelte ciriacot, az meg csak simán pech, hogy malesde talált rá a flottára. Ha jól tudom queen-nek nem ez volt az első flotta amit más szed le előle több vagy esetleg kevesebb munkával. Szerintem ez már régóta érlelődött benne, és most csapódott csak le...

hogy figyel ki Celpontot egy vak??? aruljatok mar el nekem..mert meg mindig ez a resze ..magas nekem :DD oda ulteti a jo edes anyukajat..es segits mar anya.. nezzed hogy mikor csillan meg a hold??? 13 + kolot..hogy tud figyelni.. ??? ilyen fejlett mar a felolvaso programja??:DD a mesekben nincs ilyen :DD ogame-re lett fejlesztve akkor..nem pedig a vakokat segiti :D

Malesde... remelem V-be veritek!!! megerdemli!!! foleg igy h hivtatok Acs-ba..kiment a meghivo... erre mindenkit atver.. fujj.. majdnem behanytam...sorry..

*befejezheted ezt a fajta stílust.. mert nem fél év pihenő lesz..

figyelmeztetés!

üdv, T.

• Hát így már érthetőbb. Kapzsisága eredményeként nem volt hajlandó ACS-ba csatlakozni... Szép kis csapattárs az ilyen... Remélem örök 'v' lesz akkor a jutalma.

iDvNWxM.jpg

Ne zavard köreimet!

Hall of Fame:
    U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

• Én azért kíváncsi lennék hány % használja a biztonságos telepítéses fs-t. Szerintem te is meglepődnél az eredményen. :)

Hát az ilyen régi playerek vagy nem fselnek már mert nem kell.

Vagy telepítik rendszeren belül.

Nem tudom ekkora gazdaság mellett miért olyan k. Rv@ nehéz az a kib@szott telepítés?

Mert úgy is vissza számolják?!?!

Igaz igen de így még annyi dolgot se kell adni a támadóknak.

Szerintem ez nagyobb ostobaság mint amit qween csinált...

De a régi játékosok már csak ilyenek el puhult mind azért van tele a régi nagyokkal a hírnév terme...

Részben ellent kell mondanom dcsknak is.

Az oké, hogy össze szedi a nagy flottákat és mire mentek?

Csapdostam őket ahol csak értem már 2 éve.

Gulcsi be hódol azoknak akiknek már van 1 csata és megy a blista.

Most azt hitte az interjúk meg védik őket mindentől vagy hogy át veszik az accot...

Az védte volna meg a szövit, hogy ha agresszívra veszik a figurát.

Ott a nyugger szövi.

Annyi az érdem nekik, hogy ki nőttek magukat majd akik hagyták őket le szedték mindet.

Lásd aurri, most gulcsi cirri accon.

Ez a duma meg neked gulcsi amit pmbe dobtál, hogy bányászni akarsz sz@r kifogás.

Magyar top3 flottád volt 2 éve...

Azóta nézzük meg csata nélkül spanolással hova vitted?

Emlékszem akkor is kB 8szor nagyobb volt a flottád mint pl devil, whis, joker, vadernek...

Azért írtam ezeket a neveket mert már egyik accon sincs az eredeti tulaj.

Azok akiket te és aurri hagytatok nyugiba és fejlődni azok mennyit fejlődtek belőletek.

Tehát ursa nyertese a nyugger lett hála a huje, híve és RÁ szövinek.

Bár én vissza verném ezt a király lányon főleg a látott hajók deu mennyisége miatt...

Talán a dfed fedezi

• Gratulalok a szep profithoz

ciriaco beleestel abba a hibaba amit sokan elkövettek mar kolos fs a spursag miatt . föleg hogy volt-tak elözmenyek

mindenesetre jobbulast

Queen nagyon unszipatikus volt ez . van akinel ez siman belefer , meg 1 3x ekkora csata miatt se tudnam ezt megcsinalni az elözmenyek ismerven amit itt leirtak

ez a baratlistas dolog meg .. nem is ertem ... ez se volt igy szimpi Gulcsi . mint ahogy aurrit akartak becsabdazva felkenni

azt megertem hogy menteni akartad a menthetöt .hatha

baratlista mar csak arrol szol hogy nelegyenek 1 sek celpontok .. siman atgazolnak emberek 1 csata vagy nemi profit remenyeben .. es akkor amit meg nem is tudhatsz kinek fog. esetleg adott mar ki infokat ..... aki meg baratlistat ad az vessen magara ha atverik .. .... ez most nem kimondottan erröl a csatarol szol ....

nalam pont ezek miatt es meg par dolog miatt nincs se szövizes es baratlista ...

ha vedeni kel nem kel hozza baratlista ha acs akarsz ahoz se ..ha valoban baratod az illetö akkor menni fog vedeni-- vagy meletted csataba .... es akkor nem er meglepetes es nem kel ujjal mutogatni hogy a bartlista igy meg ugy

[align=center][img]http://www.kephost.com/images4/2012/6/25/989ay5joax7sjm7ej30j.gif[/img][/align]
  • ha vedeni kel nem kel hozza baratlista ha acs akarsz ahoz se ..ha valoban baratod az illetö akkor menni fog vedeni-- vagy meletted csataba .... es akkor nem er meglepetes es nem kel ujjal mutogatni hogy a bartlista igy meg ugy

A védéshez miért is nem kéne barátlista?

A csata valami eszméletlen gusztustalan.... :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

• nos hamár malesde is rövidre vette.

kb semmi nem úgy játszódott le ahogy elviekbe megbeszéltük, a holdat azért rombolta, mert adtam tippet ha nem ő, akkorén tettem volna meg félnap késéssel, a profitról annyit, hogy mikor mondtam hogy sokanvagyunk nem kell indúlni, senki se hallotta meg, gulcsi a gólyo eléveted magad fórumon a nyuggereknek meg azt írod hogy "nemakarod hallgatni a melóhelyen ciriaco sírását" hát ő jó, a profit jó igen, hibáztam igen, nem volt szép, de amikor még hű de nagy barátok vagyunk, és kérek valamit és többszörösen figyelmen kívűl hadják, sajnálom, nálam is elfogyott a cérna, és ez hibának hiba, alá írom de nemsokkal rosszabb az sem, amit ti csináltatok, nálam persze nálatok nem így van.

végezetűl hamár magamra borítottam azt a bizonyos vödröt :)

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• hogy figyel ki Celpontot egy vak??? aruljatok mar el nekem..mert meg mindig ez a resze ..magas nekem :DD oda ulteti a jo edes anyukajat..es segits mar anya.. nezzed hogy mikor csillan meg a hold??? 13 + kolot..hogy tud figyelni.. ??? ilyen fejlett mar a felolvaso programja??:DD a mesekben nincs ilyen :DD ogame-re lett fejlesztve akkor..nem pedig a vakokat segiti :D

Az információ nem csak látás, hanem hallás útján is bejuthat az agyba. A felolvasó program pont ezt teszi. A látható információkat hallhatóvá teszi, több kevesebb sikerrel. Tywin leírja az interjúban, hogy hogyan működik a program. Nyilván nem lehet vele olyan jól elboldogulni mintha látnád, de a tolókocsis is felszenvedi magát az útpadkán. Annyi, hogy ami neked egy másodperc átlépni, azt neki 2-3 átgurulni. Most csak azért védem queent, mert ami igaz, az igaz. Figyelte, de ha jobban tetszik hallgatta, de nem jött neki össze. Ennyi. Lehet pont azért alakult így a csata, mert korlátozott lehetőségei voltak a megfigyelésre, és egyszerűen nem tudta elég hatékonyan kifigyelni.

„Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

• Hát így már érthetőbb. Kapzsisága eredményeként nem volt hajlandó ACS-ba csatlakozni... Szép kis csapattárs az ilyen... Remélem örök 'v' lesz akkor a jutalma.

El kurtam a formázást nem írom újra.. Bele ment 1 nulla és törölte a teljes komit

• A védéshez miért is nem kéne barátlista?

A csata valami eszméletlen gusztustalan.... :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

ahoz hogy vedeni jöjjenek kel . de nem kel hogy allando legyen ... istenem ...nem ertem 1 es embereket vagy komplett hulyek vagy csak siman akarnak valamit töllem ..a kakan is csomot keresnek 1 sek . szereplesi mania az megvan meg a nagy arc

[align=center][img]http://www.kephost.com/images4/2012/6/25/989ay5joax7sjm7ej30j.gif[/img][/align]
  • Az információ nem csak látás, hanem hallás útján is bejuthat az agyba. A felolvasó program pont ezt teszi. A látható információkat hallhatóvá teszi, több kevesebb sikerrel. Tywin leírja az interjúban, hogy hogyan működik a program. Nyilván nem lehet vele olyan jól elboldogulni mintha látnád, de a tolókocsis is felszenvedi magát az útpadkán. Annyi, hogy ami neked egy másodperc átlépni, azt neki 2-3 átgurulni. Most csak azért védem queent, mert ami igaz, az igaz. Figyelte, de ha jobban tetszik hallgatta, de nem jött neki össze. Ennyi. Lehet pont azért alakult így a csata, mert korlátozott lehetőségei voltak a megfigyelésre, és egyszerűen nem tudta elég hatékonyan kifigyelni.

nem volt lehetosege hatekonyan kifigyelni..de azert letudta cummantani az egesz Acs brigadot..es 1 sec-re beloni:DDD hulyek meg a tul oldalon :D jar a keksz..

• smarti jaws a beszélő neve, de ha speciális ogame beszélő progit keresnél, kérlek írd be google be ezeket: ogame beszélőprogram kérlek szolj ha találtál valamit köszi

upsz a csata még mindig csúnya de a profit szép.

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• smarti jaws a beszélő neve, de ha speciális ogame beszélő progit keresnél, kérlek írd be google be ezeket: ogame beszélőprogram kérlek szolj ha találtál valamit köszi

upsz a csata még mindig csúnya de a profit szép.

te maga vagy a csunya :D a profit..sehogy nem szep...igy nem! ne sztaroltasd magad... kaptal egy idopontott..es csak idozitened kellett... mindenkinel megbuktal... profitott gerincre...:D

• Tudom semmi közöm ehhez az unihoz, és ne haragudjatok, de ilyen módon ez a csata 1 borzalom...... Az eredeti ACS felállással szívesebben láttam volna.
    Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Zack Snyder elkezdte rendezni a Justice Ligát, aztán 1 tragédia miatt átadta a rendezést Joss Whedonnak... éshát láttuk a végeredményt...... borzalom lett belőle....
    Már alig vártuk hogy Snyder újra összerakja az eredeti filmet :)
    Remélem itt is minden a helyére kerül.... már várom azt a bosszú csatát :)
    Így csak az eredeti csapatnak gratulálok, a figyeléshez, és a támadáshoz... kár hogy nem jött úgy össze.
    A védőnek pedig mihamarabbit !!!

"A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "

• Legyen teljes a kép, ez a másik flotta ami 1 seccel késte le az igazi csapódást!

[Ö: 418.908.000] Malesde [Nyugger] & Devil666 [Nyugger] & Majci_Bek [Nyugger] & Raizen [Nyugger] vs. Gullcsi [-RA-] (T: 24.168.000, V: 394.740.000)

Ezen az időponton (05-04-2021 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Malesde [Nyugger]

Halálcsillag 533

Csatahajó 202.055

Romboló 201.808

Reaper 106.885

Könnyű Harcos 6.199.429

Nehéz Harcos 34.373

Cirkáló 647.007

Csatacirkáló 200.852

Pathfinder 218.364

Kis szállító 36.410

Nagy Szállító 109.122

Támadó Devil666 [Nyugger]

Könnyű Harcos 6.415.084

Nehéz Harcos 1.111.070

Cirkáló 1.001.535

Csatahajó 328.261

Csatacirkáló 299.420

Bombázó 60.905

Romboló 241.450

Halálcsillag 240

Reaper 148.716

Pathfinder 56.940

Támadó Majci_Bek [Nyugger]

Könnyű Harcos 10.091.995

Nehéz Harcos 75.442

Cirkáló 1.037.138

Csatahajó 109.409

Csatacirkáló 185.030

Bombázó 26.230

Romboló 202.668

Reaper 204.640

Nagy Szállító 150.000

Támadó Raizen [Nyugger]

Könnyű Harcos 2.579.982

Nehéz Harcos 535.272

Csatahajó 206.721

Cirkáló 153.632

Pathfinder 44.816

Csatacirkáló 35.913

Bombázó 10.615

Romboló 85.788

Reaper 12.613

Védő Gullcsi [-RA-]

Rakéta kilövő 97.416

Könnyű lézer 7.304

Nehéz lézer 8.598

Gauss ágyú 608

Ion ágyú 960

Plazmatorony 664

Kis pajzskupola 1

A csata után ...

Támadó Malesde [Nyugger]

Halálcsillag 533 ( -0 )

Csatahajó 202.055 ( -0 )

Romboló 201.808 ( -0 )

Reaper 106.885 ( -0 )

Könnyű Harcos 6.198.196 ( -1.233 )

Nehéz Harcos 34.372 ( -1 )

Cirkáló 646.993 ( -14 )

Csatacirkáló 200.851 ( -1 )

Pathfinder 218.354 ( -10 )

Kis szállító 36.402 ( -8 )

Nagy Szállító 109.116 ( -6 )

Támadó Devil666 [Nyugger]

Könnyű Harcos 6.413.882 ( -1.202 )

Nehéz Harcos 1.111.018 ( -52 )

Cirkáló 1.001.517 ( -18 )

Csatahajó 328.259 ( -2 )

Csatacirkáló 299.418 ( -2 )

Bombázó 60.905 ( -0 )

Romboló 241.450 ( -0 )

Halálcsillag 240 ( -0 )

Reaper 148.716 ( -0 )

Pathfinder 56.939 ( -1 )

Támadó Majci_Bek [Nyugger]

Könnyű Harcos 10.089.940 ( -2.055 )

Nehéz Harcos 75.441 ( -1 )

Cirkáló 1.037.113 ( -25 )

Csatahajó 109.406 ( -3 )

Csatacirkáló 185.029 ( -1 )

Bombázó 26.229 ( -1 )

Romboló 202.668 ( -0 )

Reaper 204.640 ( -0 )

Nagy Szállító 149.990 ( -10 )

Támadó Raizen [Nyugger]

Könnyű Harcos 2.579.455 ( -527 )

Nehéz Harcos 535.252 ( -20 )

Csatahajó 206.717 ( -4 )

Cirkáló 153.629 ( -3 )

Pathfinder 44.816 ( -0 )

Csatacirkáló 35.912 ( -1 )

Bombázó 10.615 ( -0 )

Romboló 85.788 ( -0 )

Reaper 12.613 ( -0 )

Védő Gullcsi [-RA-]

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

3.458 Fém, 952 Kristály és 1.223 Deutérium

A támadó összesen 24.168.000 egységet vesztett.

A védő összesen 394.740.000 egységet vesztett.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 3.937.503 fém és 1.433.253 kristály lebeg.

A támadó 5.633 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

A támadó(k) által megszerzett törmelék.

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: -13.559.039

Kristály: -4.935.795

Deutérium: -296.777

A támadó(k) összesen 18.791.611 egységet vesztett(ek).

A védő(k) összesen

Fém: -307.549.458

Kristály: -66.058.952

Deutérium: -21.137.223

A védő(k) összesen 394.745.633 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Nah így már terjedelmében is olyan lett volna mint a Snyder cut :)
    Még1x jobbulást a védőnek

"A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "

• Kíváncsi lennék ezek után kinek mennyi a deu bukó.

Ha jól tudok senki nem tábornok és nincs deu kompenzáció...

• Nekem 800milla körül van, fele flotta, fele kuka... Persze nekem ez úgy is megérte volna, ha nem sokat nyerek, vagy esetleg semmit... Nekem a közös csata jobban bejött volna, nem a profitra repültem. A többiek deu költségét is tudom nagyjából, de azt majd ők elárulják ha akarják...

„Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.”

• A bàtor tàmadó Vbe ment , erről Sir Robin jut eszembe.

Ha már ki baszol a szöviddel legyen akkora flottád, hogy ne álljanak bosszút 😂