Ogame Infinity

 • Ami orgon "tolerated" az mehet itt is. Szemezgettem már vele én is, lehet jobb mint most bármi más, mert ezzel még foglalkoznak.

  Ha valaki áttér erre, vagy használni fogja, figyeljen jobban amíg nem szokja meg.

 • Én gondoltam rá, jelzem Chuck-nak, hogy mehet, mert Auction Hotkeys-nél is ki van tárgyalva, ami org-on engedélyezett, az minden máshol is :D
  De vártam míg csekkolja a topicot egy Opertár...szal hajrá Chuck!:pump:

 • Összeakad az antigamerebornal?

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Mivel vannak benne azonos funkciók, ezért igen összeakad. De észreveszed, mert akkor lassabb a frissítés, meg szétesik az ogame egy kicsit. Viszont agr-ben ki lehet kapcsolni bármelyik funkciót. Ha ez megvan akkor fut normálisan, nekem most így van. Agr-ben a rögzített célpontok flotta menüben, ahol a saját bolygóim és holdjaim vannak, azt nem tudom elengedni. Egy klikk és odamegy a cucc ahova akarom, a legördülő menüsáv szerintem gagyi és lassú is.


  Külön külön is megállják a helyüket, Infinity szerintem inaktív farmoláshoz kezelhetőbb mint az agr. Bár engem ez nem érint. Más külső, és színek ami miatt mintha új lenne a játék. :tongue:old


  Mondjuk azt vegyétek figyelembe, hogy nekem elég erős gépem van, még a mai atomerőművekhez viszonyítva is, pedig nem új.

  Ryzen 7, 2080, 32g, röviden tömören.