Új szerver - kibeszélő


 • Ha egy bot tud regisztrálni és üzenetet küldeni, akkor kellő kiokosítással építkezni is tud, nem egy nagy etwas, maximum a németeknek elképzelni.  De milyen csalások is mentek pontosan? Valahogy erről senki nem ír semmit, mint ha az amerikai választási csalásról hallanék, ami igazából nem is volt, tényleg rejtély.  Nyilván, de ugye egy vegyi árukkal foglalkozó oldalon nem fogják reklámoztatni magukat, mert onnan nem biztos hogy találnak érdeklődőket, akik kipróbálnák és hosszú távon használnák, nem?  Nem fikázni jártam ide, sőt még azt sem mondhatom, hogy a véleményem írtam le, ami szintén szabad lenne egy "szabad" országban, csupán tényeket írtam, hogy a tények meg ilyenek, arról nem én tehetek és tényleg most hogy a piac is kikerült mindenhonnan ... mint ha direkt leépítenék a játékot. Érdekes mód amíg nem nyúltak bele a piacba sem a változó arányokkal, meg a %-os dologgal, addig nem volt semmilyen csalás.

 • Érdekes mód amíg nem nyúltak bele a piacba sem a változó arányokkal, meg a %-os dologgal, addig nem volt semmilyen csalás.


  De volt :) amint lehetett, mindenki kihasználta a kiskapukat.. olyan szépen mentek az egyes accountok között a hajóeladások-vásárlások, h "öröm" volt nézni.. :D

  felesleges erről igazán írni, hiszen magadtól is rájöhetsz, h miként lehetett megoldani.. ;)

 • De volt :) amint lehetett, mindenki kihasználta a kiskapukat.. olyan szépen mentek az egyes accountok között a hajóeladások-vásárlások, h "öröm" volt nézni.. :D

  felesleges erről igazán írni, hiszen magadtól is rájöhetsz, h miként lehetett megoldani.. ;)

  Mindíg megy az általánosítás, ezt is kikérem magamnak :D

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
 • Bakker Stoky ahol felbukkan a hsz-ed én már dőlök a home office-os székről a röhögéstől :D XD

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • sziasztok,


  káosz uni Németországban van, egyelőre nem támogatott más országban való bevezetése. Javasoltam egy nemzetközi univerzumot, meglátjuk.


  A szavazatokat köszönöm, ezeket a beállításokat kértem meg :)


  üdv, T.

 • Sziasztok!

  és elsősorban kedves Trockij,


  szeretnék érdeklődni, van-e megosztható infótok az új szerver végleges beállításaival és indulási idejével kapcsolatban?


  szia Xeth és a többiek,


  Igen, van friss infóm. Hétfőn fog kiderülni az indulás, a beállítások pedig azok, amelyek a legtöbb szavazatot kapták!


  üdv, T.