Jutalom rendszeresemény PTS-ben

 • vagy amikor űrdokkot kér azt már a 9 szint jönne


  de nem kell felépíteni.. elég, ha elkezded.. a bányát is.. jó, értem, sok nyersanyag.. esetleg csinálj egy új kolót, ahol erre tartasz fent egy minimális nyersanyagot, amennyiért még nem érdemes lerabolni..

 • de nem kell felépíteni.. elég, ha elkezded.. a bányát is.. jó, értem, sok nyersanyag.. esetleg csinálj egy új kolót, ahol erre tartasz fent egy minimális nyersanyagot, amennyiért még nem érdemes lerabolni..

  igaz de a bányákat fejleszti az ember ha tudja.... megcsinálom amikor lehet a gond ezzel akkor van amikor valamiért napokon keresztül ugyanaz jön be és event miatt fent tartani egy kolót alacsony szinten nem biztos hogy megéri

 • igaz de a bányákat fejleszti az ember ha tudja.... megcsinálom amikor lehet a gond ezzel akkor van amikor valamiért napokon keresztül ugyanaz jön be és event miatt fent tartani egy kolót alacsony szinten nem biztos hogy megéri

  ez is jogos :)

 • Lehet itt a piros alapú :D

  Ha jóra nyomsz mindhármat megkapod :D

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Ha jól megnézitek a !JEL! stimmel, mind3-nál, és mind3-nál az vagyon kiírva, hogy:

  Teljes Nyersanyagcsomag, ergo nem lehet bent hiba, hogy

  1. Fém

  2. Krisi

  3. Deu csomag

  lenne...

  de biztos ami biztos a 3.ra nyomok ÉN :D hátha bead 1 Teljes/Deu csomagot is 2 in 1 hmm nyami :P