Ursa acc átadó

 • Udv!

  Rosszqutya ne ird le magad. Ha mar igy allsz neki, akkor meg szep, hogy nem neked adja

  Aurri! Bizonyara vannak feltetelek, aminek meg kell felelelni- mik lennenek azok?

  Tapasztalat szempontjabol alkalmasnak erzem magam, viszont ketsegeim vannak afelol, hogy ne legyenek kikoteseid azzal kapcsolatban, hogy az acc marad szoviben, baratlistat lehet-e torolni stb stb

 • Véglegesen is sok sikert a való életben és főleg az új Munkahelyhez.

  Ennyi felelősséggel a nyakadba meg is értem.

  Majd azért össze futunk és dumálgatunk valamikor.

  A befejezést pedig sajnálom.

  Kritikák mennek ezerrel de a miértet senki nem tudja

 • Hali

  Én is bejelentkeznék az accountra.

  Kérdéseim ugyanazok mint Ragnar bácsinak.

  Üdv,

  gandalf

  [color=#ffff00][align=center]-Anya akkor elmegyek bulizni. - és mikor jösz haza? -jöttömre 5nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől !!![/align][/color]
 • Bár én még a többiekhez képest újoncnak számítok, azért jelentkezek én is, kíváncsi lennék nagyon egy ilyen accra. Viszont engem is elsősorban a feltételek érdekelnének, bár azt előre bocsátom a bajt nem keresném, csak békés játékstílusban megnézném mire képes egy ilyen gazdaság és exp flotta :) Ha ilyen embert keresel, rám számíthatsz, ha inkább aktívabb flottásnak adnád át akkor más alkalmasabb :) Köszi a lehetőséget!

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Én nem bánnám ha még itt sunnyognál egy darabig a szerveren! Nagyon szépen visszatoltad a Gagarin accot is! Az Istencsászárság volt! Olyat még soha nem láttam!

  Amúgy fasza bányász accot lehet abból csinálni, majd körbekérdezek én is, hátha kell valakinek!


  Régi Andrós vagy RA-s tagok visszajöhetnének ezzel hozzánk!

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Mint már ahogy írtam neked , nagyon sajnálom hogy így döntöttél, de teljesen megértelek.

  Hosszú és legfőképp eredményes pályafutásod ittHUN, eredményeid nem veheti el tőled senki. :thumbup:


  Minden jót kívánok, és sok sikert a jövőben , ....


  PS.

  Ezt az accátadós dolgot meg felejtsd már el. ?(


  PS2.

  Itt még azért szeretném megemlíteni Ilmarinen tizen akárhány év alatt felépített Andrós accát átvétel után 2-3 hónapra kukázta... hát szégyellje magát:thumbdown::thumbdown:

 • Eky...én átadtam az accot....és mire visszakertem volna addigra az új tulajnal törlödött az accunt...kérdezd kylot...veled dumaltunk hogy jó lenne ha visszamennek...mondom oks visszakertem de addigra már nem volt mit .....ám az acc most max 9eve lehetett de akkor is hosszú idő igaz ...onan tudom mert enis ott voltam Andro indulasanal és 7eve köszöntem le onnan .....én nem legozok ég uniban sem ..minek.....csak elveszi a kedvem a játéktól :(

  Ha unom átadom vagy vaki...ki milyen ...nekem nem számít a pont helyezés ha nincs játék öröm sajnos

  Ui:ha úgy van én magam is törlöm az accot ..mivel neki már nem kell így nem fáj ....a munkassagot meg hadjuk ...én jó pár accom is járt így az évek alatt ...

 • Ezzel egyet értek Bugi. :) EZ csak játék és ami már nem adja a játék örömét azt abba kell hagyni, majd ha vissza jön a kedv akkor ujra lehet kezdeni. :)

  Egyet értesz egy 115 millios acc ilyen egyszerű elvesztésével?

  Nem mehetünk el ilyen mellett.

  Ha igen már nincsen értéke akkor a játéknak.

 • Prometeusz...hány de hány nagyobb acc tűnt el a süllyesztöben és nagyobbak ...én sajnálom az acuntot de mit csináljak azzal hogy akinek átadtam az accot nem figyelt rá ...azért nem.fogok kesbe dőlni mert törlödött...nem.nallam az a lényeg ...bár nagyobb volt mikor átadtam úgy emlexem :)

  A játéknak már régóta nincs értéke főleg itthon....már maga a játékos tarsakat sem tiszteljük nem hogy a játékot....akkor erről ennyit ...mehet nyugodtan tovább az átadás :)

 • Prometeusz...hány de hány nagyobb acc tűnt el a süllyesztöben és nagyobbak ...én sajnálom az acuntot de mit csináljak azzal hogy akinek átadtam az accot nem figyelt rá ...azért nem.fogok kesbe dőlni mert törlödött...nem.nallam az a lényeg ...bár nagyobb volt mikor átadtam úgy emlexem :)

  Legközelebb add olyannak aki tudja is hogy ha nem lett rávéve sötét anyag akkor a 30 nap érvényes.

  Nem magamra értem félre ne értsék.

  130-135 igen de itt a gazdaság része volt nagyon jó.


  Mondhatjuk ha nagyobb acc került súlyésztőbe meg volt annak is az oka.Mert olyan történet is volt.

 • Ne aggódjatok, nem fog Aurri csak úgy eltűnni a süllyesztőbe :rolleyes: . Most kicsit berágott, lazábbra vette, és a sok- sok éves munka odalett. Lehet átadja, de még tuti visszatér, de lehet nem is kerül átadásra, átmegy kicsit vegetációba, talán bányásznak. Ennyi idő alatt komoly függőség lett ez az Ogame. Viszont a mindennapok nyugodtabbak, az biztos 8o.

  De ez van külföldön is, ott is mondják ám szépen a magukét, csak el kell olvasni néhány fórumot. Ők sem különbek, csak itt kisebb az aktív létszám. Ennek ellenére jobb lett volna egy szerényebb gratula az ellennek, és emelt fős "távozás", ennek ellenére ennek az éremnek voltak fényesebb napjai is, ennyit megérdemel ez az ACC.

  Szóval NO PARA ... Aurri marad velünk :saint: !

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Igazából némi helyreigazításra szorul az Ilmarinen acc.

  Az átadás előtt már jóval tudtam róla, hogy le akarja adni. Ilmarinen kevesek egyike volt aki szerintem bejövő támadást sem kapott senkitől momentán nem egyszer kereskedtünk is. Én tiszteltben tartottam egy nyugodt lelkületű bányászt személyében aki inkább fan-ként tekintett a játékra, mint mások mint mi.

  Napokkal az átadás kihirdetése előtt megkeresett, ha tudok olyan embert a régiek közül aki szivesen vinné szóljak ne tartsam magamban. Megkérdeztem pár embert...meg nem kérdeztem meg dupla annyit. Az utóbbira a magyarázat volt olyan ember, aki beregelt hydrára kért tőlem nyersit kapott durván 300 millát ( szerintem 0 pontnál ennyi bőven elég, hogy elkezdj játszani )...majd 3 nap múlva elhordott fűnek-fának...mindenért én voltam a szemét mert, hogy hogy nem szóltam erről és erről.... "akinek nem inge....":thumbsup: Plussz a másik indok, azért mindenkinek van-volt bőven nagyobb accja a kezében.....

  Bugi ne tagadjuk valahol érdekelt is valahol meg nem, és ha jól tudom voltak terveid az accounttal...bár megértem a te mondanivalód is. mi megbeszéltük részemről feléd nincs harag!!!!
  Azt is megbeszéltük, hogy ha megunod leteszed v-be. Nincs azzal gond hogy tovább adtad, mert kérte tőled, hogy majd viszi...na ebből nem lett aztán semmi.....így a gond az átvevő fél személyében keresendő.
  Messze a legjobb...bocsánat a legnagyobb accountot kapta az ogameben a biography-ja alapján és gyakorlatilag azon kívül, hogy bement a Justiceba szinte csak vakációban volt....aztán egyszer csak törlődött pont 3 nappal azelőtt, hogy visszavetted volna Bugi... erre nem tudok mit mondani...nem szóltam egy rossz szót sem érte, de amit mondtam akkor is mielőtt átadtad.... inkább tetted volna V-be te magad. Vagy legalább aki átvette ránézett volna 1X-szer 1 rohadt hónapban!!! :cursing: Szerintem nem nagy áldozat egyszer belépni kb 3 másodpercre, de legyen max 1 perc. Ezért én is dühös voltam, mert valahol ez az én hibám is..... :dash:

  De acc átadásra visszatérve Prometheusz anno Yakinin 2 db accountot is átadtam ( nem túl nagyokat, de játékosakat ) ....az egyik ha jól emlékszem a boolee volt ami még Pegáról ment Yakinire!!!! Átadás után asszem 1-2 héttel be is verték mindkettőt....erre mit lehet mondani??? Semmit leginkább azt, hogy jó nagy fasz voltam....így szép magyarosan!!!! Ezen kívül 2X adtam ki accountot a kezemből az egyik Ursán Wishnek mai napig megvan köszönet, hogy építette tovább, a másik Hydra Staynek....neki is köszönni tudom csak, hogy vigyázzott rá, mert nekem épp tele lett a hócipőm ezzel a játékkal és más miatt is kellett a szünet. Hydrát vissza is kaptam Staytől megbeszéltük korrekten a miérteket, de a kevés idő alatt is előre ment és nem hátra az account!!! Nekik tényleg köszönök mindent:beer::beer:


  Az Ilmarinen-es accot sajnálom, az valahol az én hibám is, bánom is, hogy így történt, de változtatni már nem tudok rajta.....:(:( Az utolsó gazdájára vagyok mérges, de piszkosul!!!! :cursing: Semmi más miatt, csak mert Ilmarinen accountjával ismételten egy igazi Dinoszaurusz account ment végleg a temetőbe....amit még 1X speeden épített hosszú-hosszú éveken át....és mégis egy 7X-es ecojú uniban törlődött, ahol kis ráfordítással időben, még tovább lehetett volna építeni fölfelé....;(;(

  Szép estét mindenkinek!!!!
  U.I: Azthiszem mindent elmondtam....aki meg köpködni akar rám nyugodtan megteheti a továbbiakban nincs hozzáfűznivalóm semmihez ebben a témában!!!
  És elnézést az offért...csak mivel itt lett megemlítve így itt reagáltam.

 • Nos vajuk be igaz hogy vannak halott szerverek.

  Hydran évekig 1 eco ment magam is tudom.

  2018 ba lett 7 eco meg is indultak a népek voltak akik hajókba voltak kik gazdaságba tették eredményeiket.

  Bárki bármelyik szerveren égethetné a tarlót!


  Van értelme ?

  Szerintem nincsen.


  Ha az ogame olyan lenne mint a Hódító hogy ennyi hajód lehet egy szinten és kész úgy oldod meg ahogy akarod akkor talán még lennének játékosok. Mindenki orrba szájba támadtathatna oda vissza aztán sírnénk nevetnénk .

  Hódítóban ahány barakkod van annyi katonád lehet és te állítod be hogy ennyi katonád legyen ennyi helyből.

 • Nos sikerült uj gazdára lelnie az accuntnak ?

  "Ha szembe kerülsz velem jól jegyezd meg, csupán idő kérdése mikor kerülsz sorra!"

  Eme zenét hallod tudd a nyomodban vagyok!

  Hiszen én vagyok az ki elhozza végzeted"

  :sniper:   :fie: