[Ö: 228.186.232.000] Tywin Lannister [T_T] & Raizen [T_T] & Devil666 [T_T] & Malesde [T_T] & queen [T_T] vs. Aurri [H U J E] (T: 42.604.788.000, V: 185.581.444.000)

 • Na már 2 vak is van segéd ? Mi lessz meg itt? Paraolimpia?

  Ha ki vágom a szememet mehet a szövibe?

  Aurri olyan játékos vagy, hogy csukott szemmel el vernek?

  Ja tywin utólag is :bday: Remélem a smile-t is fel olvassa. :doofy::doofy::doofy:

  Márió ilyen f.. Zságot te se tudtál ki találni a riasztó /felolvasó használat hoz.


  Amúgy tök véletlen, hogy mindenkinek benn állt a flotta nonstop és ha éjjel kémkedve lettek direkt 3 után ahol se csilis se perces nem volt te 2 perc után vissza kemkedtél.

  Aurrival teszteltük nem egyszer órákig off volt az egyikünk és ha jött kém látja a csata jelentést az aki Ács védésbe van.

  De ezt tanusíthatja fidisen anubis is


  *figyelmeztetés off, provokáció miatt

  üdv, T.

 • én csak annyit fűzök a hisztidhez és a sárdobálásodhoz fidisen eladattad törni kereskedőnek a védelmet és azt a nyersit leraboltad ezért kaptál bant a számok nem hazudnak csak a te hibád hogy haverod azaz spongyabob ezt megtette neked csak azt sajnálom amit létrehozott helix azt kukába raktátok


  *figyelmeztetés off, provokáció miatt

  üdv, T.

 • Érdekes, most akkor mégse tagadod, hogy ott álltál ACS védésbe 😎


  Lehúztatok a szintetekre, én meg sajnos bevállaltam, de örüljetek neki, NAGYOK vagytok 🤣🤣🤣

  [align=center][img]http://tarweb.extra.hu/AOGame.gif[/img][/align]
 • Auri ..téged nem kellett lehuzni semmilyen szintre ..te már alatta vagy :)


  *figyelmeztetés off, provokáció miatt

  üdv, T.

  [align=center][img]https://lh6.googleusercontent.com/-bV8iZ4mYrEY/T7VDB0fB5TI/AAAAAAAAAoU/x1kfTDqBOrc/s800/bugacs_ogame_sig002.jpg[/img][/align]
 • Érdekes, most akkor mégse tagadod, hogy ott álltál ACS védésbe 😎


  Lehúztatok a szintetekre, én meg sajnos bevállaltam, de örüljetek neki, NAGYOK vagytok 🤣🤣🤣

  Miért nem tudsz egyenes háttal elbukni miért kell a rinya meg a sárdobálás! Húzd ki magad emelt fővel távozz jobb ember vagy te ennél!!

  A munkához gratulálok további nyugodt életet!!

 • Teszteltünk mi is, nagyon sokat, sok mindent, és Tywin hazudsz. Előbb-utóbb úgyis kiderülnek a dolgok.


  Hagytalak benneteket, mert sose volt kizárólagos célom a kiirtásotok.


  Tywin, veled is csak holdon ütöttük egymást! Na mind1.


  Én már csak röhögök rajtatok, és csak a rengeteg időt-energiát és jó hiszeműségemet/lágy szívemet sajnálom, amit rátok pazaroltam.


  Sokaktól megkaptam, miért nem csinálom ezt, vagy azt? Mert én voltam a hülye, hogy nem akartam évek munkáját tönkre tenni, ellehetetleníteni.


  Érdemtelenek voltatok/vagytok. Csoki! 😂

  [align=center][img]http://tarweb.extra.hu/AOGame.gif[/img][/align]
 • ennyit kéne csak mondanod ezt elszúrtam grat srácok egyenes hát egyenes gerinc és máris nincs ez a sok negatív komment

 • Semmi ok nincs vitázasra. Egyrészt tudjátok nagyon is jól hogy senki nem csalt, csak az a gond hogy nem bírjátok elviselni mikor a furulya másik végén álltok. Mikor leszedted Tywin flottáját (Devilével együtt) akkor hol volt a csaló program? Jah nyilván ki volt kapcsolva :lol:

  Amikor még régen rám vadásztál akkor engem is csalónak tartottál, mert mindig jókor mentettem (inkább mázlista voltam) ... Ja mégsem, mert számtalanszor porig aláztál, persze én például bírtam egyenes háttal, soha nem hisztiztem. Tudtam, hogy hibáztam, ennyi. Ez a csalás téma mindig akkor kerül elő mikor benéztek valamit.


  A csatához pedig annyit tennék még hozzá, hogy elfelejtettem köszönetet mondani Ovennek. Kitartó munkával és precizitással vágtad tönkre Aurri accját, szóval nélküled nem is sikerült volna. Köszi! :beer:

 • hát nem tudom mit teszteltetek, de valamit nagyon benéztetek.

  jajj, Aurri! szálj már le a magas lóról.

  azért léteztél itt ursán mert tudtad kivel kell jóban lenni.

  kicsivel több mint 1éve vagyok itt, ez idő alatt neked nem nagyon volt szükséged az fs-re, mert minden nagy flottással mnt-be voltál, vagy épp barátlistás volt.

  ez az ovenes lépés hiba volt, ez már mindenkinek megülte a gyomrát, így buktad az mnt-ket.

  persze próbáltad kimosakodni magad hogy te nem kérted tőle h támadja meg marcit a barátlista ellenére, de tök egyértelmű volt hogy ezért adtad át.

  leszedi az ellenséges szöviben lévő barátlistásokat, +az mnt-seket, aztán te visszaveszed és játszhatsz tovább nyugottan, csak hát nem jött össze.

  aztán a gagarin accot átvetted névváltás nélkül, így próbáltátok megvalósítani a feljebb felvázolt tervet, de ott is befuccsoltál.

  aztán visszavetted az accot, és jött ez a bulshit h fogjunk össze, +meghúztad magad. nem kémkedtél senkit, remélve h mi se fogunk b*sztatni.

  de mindent mi se nyelünk le.

  csoki

 • A 3.ik pontja a megállapodásunknak! Amikor kikönyörögted az MNT-t az volt hogy kirakom a farmokat és az alatt kérsz bocsánatot itt mindenki előtt! Ebbe is belementél csak visszavontam ezt a részét! Az áldott jó szívem... Aztán... Tywinra mentél holdat rombolni én Ninjáztalak itt van fent fórumon, akkor ki is hazudik? Megmutattad a fogad fehérjét, az hogy Oven itt véd az az igazi bizonyíték arra hogy nem b@szt@d le meg nem mondtad el mindenféle szar alaknak mint ahogy azt nekünk előadtad! Makkmarci kiiktatása a terved része volt, "igazi jó barát vagy!" Te is olyan vagy mint marquez meg oven! Ugyan úgy képes vagy bármikor hátbaszúrni a barátaid! Mint ahogy most is teszed a hozzáállásoddal, nem lennék a szövid helyében amilyen szégyenbe hozod őket...

  Legalább rájuk lennél tekintettel!

  Ne mond hogy hitetlen, felejtsd el az Istenem, addig higyj a tiedben amég a magamét kiismerem.

  The Devil not sleep!

 • Azt nem értem, h Aurri csatájához miért kell Tywin-t előszedni? Bár igazából nagyjából mindegy is, emelt fővel nem igazán tudnak létezni/távozni egyes emberek.


  Devil, amit te csináltál annó az sem volt éppenséggel a legjobb döntésed, de Aurriéké sem. Ettől függetlenül egyik tábor sem kapott semmit, gondolom ez is feltűnt.. Nem rajtam múlt.. ;)


  Egyébként egyet kell értsek Tywin-nel.. amint feltűnt Oven (vagy a régebbi nevén "..."), onnantól kezdve mennek itt a kavarások ezerrel.


  Csak remélni merem, h azok, akik ma -érdem nélkül- hozzászóltak a témához a való életben más szintet képviselnek.


  üdv, T.