A végén könnyebb legyen számolni, így beszúrok egy jellenlegi állást az okozott veszteségekről..
A kihívó LEE szövetség által okozott veszteség:
40 000 000
A kihívást elfogadó SSZ szövetség által okozott veszteség:
1 863 363 789
Hajrá mindenki!
A végén könnyebb legyen számolni, így beszúrok egy jellenlegi állást az okozott veszteségekről..
A kihívó LEE szövetség által okozott veszteség:
40 000 000
A kihívást elfogadó SSZ szövetség által okozott veszteség:
1 863 363 789
Hajrá mindenki!
Eddig elég 1 oldalú a dolog de még nincs vége várom a nagyobb csatákat!!
Holvan még a vége. De igen gratulálok nekik
hát ez eddig így tükörsima.
így tovább ssz!
lee-sek ne hagyjátok magatokat
Nem sok háborút követtem még nyomon, de valamit nagyon jól csinálnak az SSZ-nél ha ennyire nincs rajtuk fogás. Hajrá srácok minél több akciót
hát ahogy mondani szokták a rutin meg az évek
Én komolyan nem értem... Elmegyünk b@szni f@sz nélkül.
"jövök háborúzni, kipróbálom magam" Nesze....
Mindegy, nem rajtam múlott, hoztam 40 millát Zorrón.
DE MÉG NINCS VÉGE
A remény hal meg utoljára!
remélem látunk valami igazán nagy csatát igy a végén!!
Ahogy sheldon írna a remény hal meg utoljára ...de sajnos O v.be vonult....csak jön vissza egy nagyot alkotni
Edit:milyen háború az hogy az ellenfél kéri hogy ne támadják mert fáradt és nincs kedve éjszakázni ?
Ez azért komoly nem ? Xd
Pl.mi is kerhetnenk mnt a háború idejére ..az úgy korrekt lenne
Ahogy sheldon írna a remény hal meg utoljára ...de sajnos O v.be vonult....csak jön vissza egy nagyot alkotni
Edit:milyen háború az hogy az ellenfél kéri hogy ne támadják mert fáradt és nincs kedve éjszakázni ?
Ez azért komoly nem ? Xd
Pl.mi is kerhetnenk mnt a háború idejére ..az úgy korrekt lenne
micsoda? az úgy komoly háborúban mnt inkább adják fel a háborút és kész tetemes a fölény nem hiszem hogy ez változni fog
A háborúban V-be menő játékosok flotta pontjait úgy kellene venni, mintha megsemmisültek volna a másik által....
Azért ezt nem mondanám. Sok oka lehet hogy valaki v-be megy ezt mindenki tudja. Ez még mindig egy játék... ha az életben gond adódik nyilván ez az első amit kicsit félreteszünk. Ha nem erről van szó, hanem a kudarcok miatt megy valaki vbe az persze más tészta. Viszont ezt meg nem tudhatjuk.
Jah én ezt értem csak hát .... megnyerem az első csatát, azt minden V-be megyünk? mekkora troll lenne....
Suhu ..nallunk senki sincs vakiban...nallatok ketten is ...Alvin már az eleje óta ahogy kapott pár ütést ..ki sem jön szerintem a végéig .. sheldon meg itt azt írta hogy kedd estétől ér rá jobban .. de inkább vakáció. Nah majd jönnek ha jönnek ...további jó játékot kívánok mindenkinek
Azt most per pill nem néztem, hogy nálatok van-e, de egyik nap volt valamelyikőtők...Azért értettem így, amit írtam.
Én se tettem magam v-be pedig volt időpont mikor kellett volna, és be is ütöttétek a bolygóim...mivel átléptem a 10 millás flottát rajtuk a gyártással...csakhát a focicsapatomat kellett megmentemen gyakorlatilag...tárgyaltam...meg ugyanígy foci miatt használtátok ki 1 órás csúszásom a hétvégi flottámon de gratuláltam is a támadónak, kihasználta ügyesen kiszúrta
Üdv. Ezt annyira véresen komolyan nem kell venni. Biztos nem a háború miatt mentek vakációba.
Másrészről idáig a háborút elvesztettük, de nincs ebből sem semmil. Én örültem egy kis életnek a szerveren.
Na jo en is hozaszolnek :), gratt a csatakhoz, szerintem a vege mar lathato:)
Jobbaknak grat, de akik azt hitek hogy nem tud senki elenuk csatazni azok remelem tanultak!
Jo csatarozast tovabb!!!
Nincs még semmi sem veszve részletekről ..csak egy nagyot kell alkotni ...elég egy csata ...atol mi meg figyelünk míg tart a háború ....élet az van ha nem is sikeres csaták de megindulasok azok vannak
Nincs még semmi sem veszve részletekről ..csak egy nagyot kell alkotni ...elég egy csata ...atol mi meg figyelünk míg tart a háború ....élet az van ha nem is sikeres csaták de megindulasok azok vannak
voltak és lesznek is. mindkét oldalról.