Háború LEE vs CSCS

• A végén könnyebb legyen számolni, így beszúrok egy jellenlegi állást az okozott veszteségekről..

A kihívó LEE szövetség által okozott veszteség:

40 000 000

A kihívást elfogadó SSZ szövetség által okozott veszteség:

1 863 363 789

Hajrá mindenki! :beer:

• Nem sok háborút követtem még nyomon, de valamit nagyon jól csinálnak az SSZ-nél ha ennyire nincs rajtuk fogás. Hajrá srácok minél több akciót :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Én komolyan nem értem... Elmegyünk b@szni f@sz nélkül.

"jövök háborúzni, kipróbálom magam" Nesze.... :)

Mindegy, nem rajtam múlott, hoztam 40 millát Zorrón.

DE MÉG NINCS VÉGE :)

A remény hal meg utoljára!

• Ahogy sheldon írna a remény hal meg utoljára ...de sajnos O v.be vonult....csak jön vissza egy nagyot alkotni :)

Edit:milyen háború az hogy az ellenfél kéri hogy ne támadják mert fáradt és nincs kedve éjszakázni ?

Ez azért komoly nem ? Xd

Pl.mi is kerhetnenk mnt a háború idejére ..az úgy korrekt lenne :)

Edited once, last by bugi01 ().

• Ahogy sheldon írna a remény hal meg utoljára ...de sajnos O v.be vonult....csak jön vissza egy nagyot alkotni :)

Edit:milyen háború az hogy az ellenfél kéri hogy ne támadják mert fáradt és nincs kedve éjszakázni ?

Ez azért komoly nem ? Xd

Pl.mi is kerhetnenk mnt a háború idejére ..az úgy korrekt lenne :)

micsoda? az úgy komoly háborúban mnt inkább adják fel a háborút és kész tetemes a fölény nem hiszem hogy ez változni fog

• Azért ezt nem mondanám. Sok oka lehet hogy valaki v-be megy ezt mindenki tudja. Ez még mindig egy játék... ha az életben gond adódik nyilván ez az első amit kicsit félreteszünk. Ha nem erről van szó, hanem a kudarcok miatt megy valaki vbe az persze más tészta. Viszont ezt meg nem tudhatjuk.

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Suhu ..nallunk senki sincs vakiban...nallatok ketten is ...Alvin már az eleje óta ahogy kapott pár ütést ..ki sem jön szerintem a végéig .. sheldon meg itt azt írta hogy kedd estétől ér rá jobban .. de inkább vakáció. Nah majd jönnek ha jönnek ...további jó játékot kívánok mindenkinek :)

• Én se tettem magam v-be pedig volt időpont mikor kellett volna, és be is ütöttétek a bolygóim...mivel átléptem a 10 millás flottát rajtuk a gyártással...csakhát a focicsapatomat kellett megmentemen gyakorlatilag...tárgyaltam...meg ugyanígy foci miatt használtátok ki 1 órás csúszásom a hétvégi flottámon :) de gratuláltam is a támadónak, kihasználta ügyesen kiszúrta :)

• Üdv. Ezt annyira véresen komolyan nem kell venni. Biztos nem a háború miatt mentek vakációba.

Másrészről idáig a háborút elvesztettük, de nincs ebből sem semmil. Én örültem egy kis életnek a szerveren.

• Na jo en is hozaszolnek :), gratt a csatakhoz, szerintem a vege mar lathato:)

Jobbaknak grat, de akik azt hitek hogy nem tud senki elenuk csatazni azok remelem tanultak!

Jo csatarozast tovabb!!!

• Nincs még semmi sem veszve részletekről ..csak egy nagyot kell alkotni ...elég egy csata ...atol mi meg figyelünk míg tart a háború ....élet az van ha nem is sikeres csaták de megindulasok azok vannak :)

• Nincs még semmi sem veszve részletekről ..csak egy nagyot kell alkotni ...elég egy csata ...atol mi meg figyelünk míg tart a háború ....élet az van ha nem is sikeres csaták de megindulasok azok vannak :)

:) voltak és lesznek is. :) mindkét oldalról.