Merre? Fejlesztések, változások a játékban

 • Most kérték a javaslatunkat.. meg hát.. ráférne egy összevonás..


  Amint lesz infó, ide is kikerül.. nem tudjuk, h HUN mikor lesz a sorban..


  Gurat, átnevezzem a témát? :)

  Esetleg olyan dolog, hogy meg kérdezzük a közösséget?

  Lehet a játékosoknak van véleményük mit szeretnének...

  Plus az egyik érdekesség a felderítő csoportnak a

  75% inaktív fosztás.

  Ilyenkor mi van ha az inaktivok

  1 holt szerverre kerülnek?

  Sok olyan player van aki 12 vagy 14 bolygót inaktív mellé kolonizált vagy költöztetett.

  Ezt a gf kompenzálja?

  Vagy ha meg szűnik tegyük fel az összes 5 vagy 6 galaxysos uni?

  Ha csak 9esek lesznek akkor mi van?

  Ezért is kéne az emberek véleményét megtudni fórumos szavazással.

  Főleg a speciális funkciókkal mint pl kém tároló kapacitás...

 • Nem tudom hogy velem nem okés valami, vagy Trockijjal. De ebben a threadben több dologban egyetértettünk, mint az elmúlt 3 évben összesen. Sose értettem azokat akik inaktívokra pazarolták az idejüket, amikor egy normális farmon annyi a profit mint 2 napi inaktívozáson, egy csatán meg mondjuk 100szor annyi.

 • Egyetértek az előttem szólókkal, nem az inaktívok körül forog a világ. 1 - profitot sokkal inkább hoz az exp, a vadászat, a kereskedelem, a gazdaság. 2 - mi abban az izgalom, akkor menjetek Minecraftozni vagy farmos játékba ott is lehet kockázat nélkül aratni...

  Én személy szerint várom az összevonást mert akármilyen lesz még ha 2 accból egyikről le is kell mondjak akkor is jobb lesz a helyzet mint most :) több aktív lesz egy uniban új viszonyok, új kihívások :)

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Azért lássuk be azt is, hogy néha 1-1 inaktívon több nyersi van, mint az aktív tagokon!

  Ha az inaktívokat szeded le nem csökken a játékosállomány, ami egy fontos szempont.

  Inaktívoktól napi nagyon nagyon sok nyersit lehetett eddig szedni. Mikor abbahagytam ezt az apró műveletet az Andromédán, Gagarin néhány hét alatt nagyon elhúzott előlem.

  Most jobb az exp, ez igaz.

  De jobb aktív játékostól hozni 100 milla nyersit, mint 20 inaktívtól ugyanezt?

  Ránézek az Ursán a kicsire, ott áll bent nála 250 milla flotta... de dögöljek meg, ha elmegyek érte.

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • Abba egyet értek, hogy azért a GO-k javaslatait itt előtte egy szavazással kelett volna lebonyolitani, mert ugyebár mi játszunk. Nem értem miért kell titkolózni. Az már másik kérdés, hogy a fenti nagyok ezt elfogadják-e vagy sem. Ezzel nem lennék férre vezetve, de én kiváncsi lennék erre a lehetőségre.
  A másik az inaktivok farmolása..? Én a drága időmet nem verném el ilyenekre, meghagyom másoknak. Az megin más, hogy egy aktiv játékos hirtelen i betüs lesz, persze arra én is ránézek mi van nála, de 99%-ba már kivan fosztva. Ezért pont nem költöznék SA-ért inaktiv mellé, mert olvastam ilyent is.

  Gullcsi, Veled sem értek egyet, Mert aki kicsi korában hanyagolja az FS-t az ugyan ugy nagy korában is fogja. Jó persze vannak kezdő játékosk akik életükbe nem hallodtak erről a játékról, de azért van a kezdő védelem, hogy ezt el tudják sajátitani. Az FS az első, mig az nem megy, felesleges flottát épitenie is.

  Expedición továbbra is arra jó, hogy az aktiv állományt ne nagyon zaklassák az aktiv játékosok, és továbbra is az expediciós játékos megérdemelten van előrébb, mert igan csak aktivak, másfélóránként ki kell küldeni az expediciós flottát. Plusz ha támad az plusz idő és ugyanúgy a napi termelést ők is össze szedik.
  A gyüjtő napi 2x-3x egybe gyüjti a nyersit majd FS-re küldi vagy elkölti ha összegyült és mehet a dolgára, esetleg támad ha van kedve és flottája rá.
  A 3. osztályt személy szerint nem ismerem, de eddig igy ránézve is a legrosszabb osztály, bár egy nagyobb csatánál igen csak jól jöhet. :)

  Ha valakit megsértettem, sajnálom, nem akarttal történt.

 • Általában a szervereken 1 szövi van már csak kivétel 1 vagy 2 szeró.

  Átlagban van az embereknek vagy 22 vagy annál több flotta hely.

  Ha ki küldöd a 7 és 8 expedíciót tehát akkor is marad szabad hely.

  Főleg ha az idő is engedi akkor

  5 perc kémkedés 100 vagy akár 200 ingyen farm.

  Ez lehet akár 300 lehet akár annál több 100 millió farm.

  1 econ is jól jött ez régebben

  7 econ meg pár perc rá szánással minden bolygóra termeléssel azonos vagy több nyersi be szedhető.

  Plus nem kell figyelni csapodást...

  Akinek az ingyen nyersi nem jó az az ő egyéni döntése. • Szerintem nem érdemes ezen vitázni. Én is mehyek inaktívra, sokan mennek mások meg egyáltalén nem. Több marad azoknak akik igen ;) szép summát összelehet tőlük szedni és sokidőt sem vesz igénybe ha már az ember tudja hol keresse az értelmes mennyigű nyersit. Nekem kb napi 20 perc megy rá az inaktív kémre és 2-2,5 óra az oda-vissza útra szinte 0 deuért. Mondjuk én vsak 1 szerón vagyok...Mindemellett lesegetem a holdakat is! De kinek mi a habitusa...

 • Én is járok inaktívra, napi 3x, ha minden jól megy, és nem bánom meg... az a pár száz deu, meg ksz-ek amúgy is gyorsan fordulnak :P

  Gyűjtő osztályban vagyok, így ezt is kell tennem, gyűjtögetek szorgalmasan mint 1 tücsök :D

  Ha összegyűlik arra amire kell, már indítom is /bánya, kutatás stb.../

  Nálunk is alig van élet, pedig majd fiatal uni alig múlt 1 éves, részben én is nyugdíjaztam magam itt :D

  Aztán persze jött ez a "felfordulás", vagy összevonásnak nevezett akármi :D majd kiderül mi lesz, persze azt seni nem bánná, ha lenne némi élet, az unikban...

 • 4 országot hétfőn vonnak megint össze. Lehet 2 héten belül sorrakerülünk ha lessz :)

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
 • Miért nem?

  Nekem valahonnan az rémlik , hogy egy uniba megy az összes inaktív. Ugye ők nem tudnak választani cél unit így gondolom a rendszer egy helyre csoportosítja őket.

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
 • Én is szimpatizálok az inaktívok fosztásával, főleg a 75% nem rossz:!: A flottázáshoz rengeteg idő kell, és állandó figyelés, pláne egy több szövetségből álló nagyobb Uniban. De mondjuk egy olyan szerveren, mint a Deimos pl. Chuck mit tud csinálni:?: Ha nem akar unatkozni vagy inaktívozni lehet, vagy szerencsejátékozni az expekkel .

  Az is jól járhat, aki az inaktív Uniba visszalép - terülj-terülj asztalkám lesz ellenfél nélkül 8o , csak uncsi lesz egy idő után.

  [color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
 • Nekem valahonnan az rémlik , hogy egy uniba megy az összes inaktív. Ugye ők nem tudnak választani cél unit így gondolom a rendszer egy helyre csoportosítja őket.


  Félreolvastam, bocsi.. fáradtság teszi.. úgy értelmeztem, h Chuck nem lesz.. ez érdekelt :)

  jól rémlik, az inaktívok egy ún temető szerverre kerülnek, ahonnan majd maguktól kell kijönniük és szervert választaniuk :)


  Az is jól járhat, aki az inaktív Uniba visszalép - terülj-terülj asztalkám lesz ellenfél nélkül , csak uncsi lesz egy idő után.


  Inaktív uniba nem lehet visszalépni és nem lehet semmit se csinálni, mivel minden blokkolva lesz és vakációba teszi a rendszer az adott accountot.

 • 200 ingyen farm *2 szerón 15 flottahellyel olyan 500 perc. Inkább nézegetem a holdakat heti egyszer-kétszer 180 percig mint hogy 100 milla cuccokért hokizzak napi 8 órát...

  Szokás mondani "aki a kicsit nem becsüli" de ez nem vita képpen. Szerverenként más más adottságok vannak és van ahol nincs mit lesegetni ott marad az inaktív vagy accaunt törlés mert nincs más, volt időszak mikor a bányák még kevesebbet is termeltek mint amit inaktívokról szedtem össze. Használom azt maximálisan amit a szerver ad.

  Remélem egyesítés után lesz mit lesegetni :sniper: