Merre? Fejlesztések, változások a játékban

 • Elég erős változások lesznek ezek...sokat elvesz a felfedezőtől, de még úgy is bőven megérheti ha aktívan játszanak vele.


  A gyűjtőnél az energia a kérdés megint, de sokat dobhat ha van kellő szint.


  A tábornok nálunk cp híján szerintem nem oszt, nem szoroz. A +20% kuka kapacitás lehet lényeges egy-egy nagy csatánál ha vált valaki osztályt emiatt.


  Annyit értek el, hogy kisebb mértékben lép el egy felfedező a többiektől, de még így is nagy előny lesz szerintem.


  Amúgy az én meglátásom szerint a felfedező osztály durván eltorzította a játék képét és "motorját". Ez ezekkel a változtatásokkal sem fog változni...

 • Hát ha belegondolsz, ez a változástervezet konkrétan lefelezi a felfedező hozamát, ugye a fő profit ott az expes csatákból van és igy konkrétan fele annyi csata kellene hogy legyen mint eddig volt. Illetve érdemes megjegyezni hogy a felfedező nem skálázódik a végtelenségig. Egy bizonyos pontszám után már nem tud nőni az expes hozam, ellenben a gyűjtőnél a határ a csillagos ég, hogy mekkora bányákat csinál.

  Szerintem jelen állás szerint, a legtöbb nyersanyag gyűjtőként fog bejönni hosszútávon. Bár biztos lesznek nálam okosabb emberek akik megcsinálják a matekot majd .org-on

 • Az expes hozam a kiküldött flotta méret függvénye is. Eddig a flotta eltűnésekkel együtt is bőven volt profit....a többi osztályhoz képest meg hatalmas volt a szakadék.

  Az egyéb hozható dolgok nem változnak, de ha így elsőre számolom még a felezéssel együtt is nagy marad a különbség. Gyűjtőről váltottam felfedezőre és jelenleg napi 2,5-3mrd anyag/nap a különbség a felfedező javára. Ha ezt le is felezik, akkor is tetemes lesz a differencia és ez a növekvő exp flották méretei miatt csak még inkább nőni fog.

 • Kicsit lassulni fog a szakadék növekedése, plusz lesz értelme beveregetni a gyüjtöket az eddig legyártott megaflottákkal... Nem hiszem hogy sokuk csinált akkora tekit amin nem megy át 10k ds vagy 1 milla rombi profittal.

  Még több rinyálás, még több (i) lesz a végeredmény.

 • Jó nyilván ez a régi szervereken ahol már 100 milliárdos flottákat dobnak expekre nem fog igazán számítani, viszont fiatalabb unikon eléggé le fogja lassítani a felfedezők növekedését.

 • hm

  nekem eddig napi 4 csata volt az átlag

  nem küldtem nagy flottát 500k kh és 50k nsz

  csatánként kb 160m profit

  kb 2hetente jött flottavesztés

  az új verziónál ez napi átlag 2csatára fog csökkenni

  320m profit -deu ami ilyen 100m/nap

  2hét alatt 4,58mrd profit -deu (1,4mrd)

  a kiküldött flottám értéke 2,6mrd ami ugye átlag 2hetente elúszik

  szerintem ez így nem nagyon éri meg de majd meglátjuk hogy alakul

 • szerintem ha behozzák nem éri meg expozni... az unatkozo nagy expisek a flotájukkal kivégzik az összes bányászt , tekit és ennyi... finálé

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
 • Akkor ez még nem megy élesbe? Remélem nem... Nem ezzel kellene foglalkozniuk hanem a sok bugot elsőnek javitani...
  Mindig kitalálnak valami hülyeséget amivel behoznak még több hibát.
  Jó persze ez jó lenne, mert érvényesülne a gyüjtő osztály is, de ha jol olvasom a felfedezők most szarul járnak...Lehet megsem fogja érni nekik.

 • Végigszámolták, optimális flottával profitos marad az expocsata is. Plusz a napi 3-400m nyersi meg a 80-100m flotta ami még jön. Annyi lesz a változás, hogy megéri majd ráveregetni pár bogyeszra sok ds-el, a nagy expo flották úgyis abból vannak. Ennek gondolom nagyon fog mindenki örülni...

  Nem gondolkoztak (ismét), de ez kb 100% hogy így marad, ui.: pénzért leprogramozták amit valaki pénzért kitalált és szeretnék ezt viszontlátni abból, hogy a kezdö exposoknak váltani kell. (Persze vagy nem fognak, vagy utána szétfarmolják mindet - még sok elégedett játékos)

 • Most mé' kellett hozzányúlni :D Úgy örültem, hogy alig van fém :D

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Amugy meg jobb lett volna ha korlátozzák al a max df et pl 500 m / csatára. Akkor a milliárdos accok egy idő után nem tudnak gyorsabban fejlődni mint egy 500 millios acc pl. És persze ez lenne az egyetlen megoldás , hogy a felfedezőnek legyen értelme....

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]