Event : 9x több Sötét Anyag Expedíción

 • Kedves Játékosok!


  Szeptember 06-07-én 9x több sötét anyagot lehet találni az expedíciók folyamán!


  OG_MoreDMExpedition.jpg

  Ha 9* s.a van akkor miért ilyen jön?

  Expedíciónk átvette a hatalmat egy olyan szellemhajó fölött, amely kis mennyiségű Sötét Anyagot szállított. Nem találtunk semmit arra vonatkozóan, hogy mi történt a hajó eredeti legénységével, de technikusaink sikeresen megmentették a Sötét Anyagot.

  656 Sötét Anyag elfogva.

  kommunikációs tiszt naplóbejegyzése: Majdnem nekimentünk egy másik expedíciós flottának. Nem gondoltam, hogy mások is vannak körülöttünk.

 • NEKEM IS EGY KÖRBEN 3 SA CSOMAG JÖTT ÉS MIND SZIMPLA ...PEDIG TÖBNEK KÉNE HOGY LEGYEN :)

 • Szimpla van.

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

 • dettó:


  Expedíciónk átvette a hatalmat egy olyan szellemhajó fölött, amely kis mennyiségű Sötét Anyagot szállított. Nem találtunk semmit arra vonatkozóan, hogy mi történt a hajó eredeti legénységével, de technikusaink sikeresen megmentették a Sötét Anyagot.  608 Sötét Anyag elfogva. (x9 = 5 472 kéne lennie)


  Találkoztunk egy furcsa idegennel egy kis hajón, aki adott nekünk néhány Sötét Anyagot néhny egyszerű matematikai számításért cserébe.  794 Sötét Anyag elfogva.(x9 = 7 146 kéne lennie)


  ez sehol sincs a x9-től, és igen ezek "alap" SA-k amiket ad