[KÉZI PHALANX] [Ö: 113.518.000] Sylar [Atlantis] vs. Artanis (T: 170.000, V: 113.348.000)

• Első sikeres vakoskodásom az unin, védőnek mielőbbit. Miután kiszemeltem a delikvenst, gyors felhúzott 30k rakéta kilövőt. Lanxon volt, de egy távolabbi bogyeszról telepített, sajnos nem kaptam el pont mikor indult, csak reméltem, hogy megfelelő százalékot lövök be. Szépen végig is engedte ahogy vártam és 4-5mp-pel csapódás előtt visszarántotta a fottát. Számoltam és mivel az utolsó lanxolás alig 5-6 mpvel a csapódás előtt volt nem lehetett több, hát fordultam a távoli bogyeszra :) szépen be is futott elém.

Ezen az időponton (25-08-2020 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Sylar [Atlantis]

Csatacirkáló 3.000

Védő Artanis

Kis szállító 3.012

Nagy Szállító 364

Cirkáló 182

Csatahajó 271

Szemetesek 240

Bombázó 29

Csatacirkáló 556

Pathfinder 684

A csata után ...

Támadó Sylar [Atlantis]

Csatacirkáló 2.998 ( -2 )

Védő Artanis

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

1.124.250 Fém, 924.518 Kristály és 1.323.982 Deutérium

A támadó összesen 170.000 egységet vesztett.

A védő összesen 113.348.000 egységet vesztett.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 30.063.000 fém és 28.975.200 kristály lebeg.

A támadó 3.372.750 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:21% százalék.

A támadó(k) által beszedet törmelék:

30.063.000 Fém és 28.975.200 Kristály

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 31.127.250

Kristály: 29.819.718

Deutérium: 1.293.982

A támadó(k) nyeresége 62.240.950 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -51.169.250

Kristály: -49.136.518

Deutérium: -16.414.982

A védő(k) összesen 116.720.750 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.3.1

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Gratulálok, szép kivitelezés, ahogyan kell

A %-ot is eltaláltad, de ha van lehetőség amikor nem biztos a % és megfelelők a körülmények, meg kell indulni minden %-ra és akkor is tuti meglesz

Viszont ez nem Blind, az kicsit más...ez inkább Kézi Phalanx csata

Blind esetén nem alkalmazható a phalanx és nem tudsz secre pontos indulási vagy érkezési időt amihez viszonyítani lehetne

[align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
  • Köszi az infókat, ma is tanultam :) tehát blind-nak csak az minősül, ahol lanx sincs a buliban :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Lényegében igen, de nem teljesen

Mondjuk ha valakit támadnak és kiadja neked a csapódási időpontot az se számít blindnek, függetlenül attól ha nem látod sem az induló és sem a cél égitestet phalanxon :)

Vedd alapesetnek a klasszik blindet, a DF eltűnést, ebből kell kiindulni

Ennél ugyebár nem tudod pontosan, hogy mikor indult a flotta és azt sem, hogy mikor tűnt el a DF...szóval teljesen vakon vagy, mert az se biztos, hogy ott lesz az a flotta, vagy azért tűnt el a DF mert ő szedte, stb...csak sejted!

Támadásnál az a blind, amikor pl holdról holdra támad az illető és te frissítgetve látod, mikor csilisedik a cél hold és abból számolod vissza a támadót

Ugyan ez a helyzet pl egy szállításnál is..

Bolygó áthelyezésből úszó flottát is blindelni szokták, itt vagy azt nézed mikor jelenhet meg a bolygó és előtte frissítgetsz...ha lemaradtál róla akkor az áthelyezett koordináta percesedéséből ki tudod számolni azt, hogy mikor történt meg áthelyezés

Ilyenek vannak, több nem jut most eszembe hirtelen :)

De számomra csak az minősül blindnek, ha úgy is támadod meg, hogy esélye se legyen menteni...ha mondjuk percekkel utána csapódsz és csak azért szedted le mert off volt az szerintem már nem minősül annak, mert rossz volt a matek

De ezt ki, hogy érzi :)

[align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]

Edited 2 times, last by Stay Alive ().

• Gratulálok Sylar. Jár a sör.

Igen ez egy kézi ph-nak néz ki. :D De attól függetlenül ügyesen kimatekoztad és jó százalékot találtál el. :)

Sok ilyet még. :P

• Köszi srácok, persze át is írtam így már helyére került nekem is :)