Szerver Összevonás (2018) Kibeszélő

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Az a legnagyobb probléma srácok, hogy egyszemélyes szerverekben gondolkoztok.
   "Én leszek a vezérbika valahol és mindenkivel csúnyán bánok"
   Ezért rettegés és futkosás van.

   Jó ez valakinek?
   Én ha megyek valahová, nem ezt hangoztatnám... A vadászathoz nyugalom kell. És csend.
   Lassan kifigyelni, hogy mit nem csinál jól az áldozat... várni, hogy gyarapodjon és büntetni.
   Ha ajtóstól szétrúgod a putrit, csak rézdrótot találsz... :D

   Nem királyok akartok lenni a szerveren, hanem rablólovagok, akiknek van néhány kutyájuk.
   Lehet játszani így is úgy is. De míg a királyságban megvannak az országok és a bűnösöktől be lehet szedni az adót, addig a rabló lovag területén nem nő semmi...

   Kicsit a szűz lelkéről:
   A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.
  • a legnagyobb probléma, hogy loro nemrég meghirdette a Szerverbeállitások cseréjét.
   Andro,barym,hydra változást akart.
   Barym és andro kapott lehetőséget, hogy 6eco de 30 df vagy 5 eco 70 df.
   Hydra meg maradt ahogy van.
   Sorra hagyják ott hydrat az emberek.
   A legutolsó összevonáskor orion ki sírta, hogy mivel friss uni ne legyen összevonva.
   Most hydranak is meg kéne adni a lehetőséget, hogy vagy megy a bányász szerverre 6eco 30 dfre
   Vagy flottazik 5eco 70 dfen.

   Loro a legjobb dolog ha hydra exodus uni lesz.
  • tulajdonképpen a békés bányászni vágyó emberek jöhetnek ha akarnak. Flottasebességen nem akarunk mi sem növelni csak eco-n. Egy valag inaktívunk meg már így is van, meg lesz is még mivel azt is szétdobja a rendszer és ha 3-3,5X annyit termelünk mint most, akkor belőlük is meg lehet élni. ..persze nincsen rá garancia, hogy ez lesz, így valóban aki hydrát választja az nagyot kockáztat és kitudja mikor lesz a következő összevonás. Személy szerint nem érdekel már annyira a játék, jó lesz hydra céluninak most még, amennyiben lesz lehetőség a paramétermódosításra.
  • Laci

   Értelme nincs mit akarunk hydrán, a team ismételten bebizonyította, hogy alkalmatlan a kicsiny népességű magyar ogame.hu vezetésére, ismét bebizonyították, hogy teljesen tesze-tosza társaság, és ismételten bebizonyították, hogy nekik teljesen mindegy pár játékos esetleges kiesése, mert egyszerűen lusták!!! Ugyanis tudod te is szerintem, hogy ha minden így marad, / márpedig esély mindenre van, mert hát...a Trockij által leírt : Gondolom majd utána lesz átállítva...az egy elég hosszú és nagy időtáv / akkor nem 1 topp acc fog törlésbe kerülni. Teljesen mindegy a team-nek, hány évet raktál egy-egy accountba, teljesen mindegy mennyi munkaórád van benne, teljesen mindegy mennyi pénzed...ez mint látjuk hidegen hagyja őket!!!

   Olyanok, mint a magyar futball...mutatják, hogy tesznek valamit, de csak rohad tovább az ami már amúgy is eléggé szétrohadt az évek alatt. Komolyan kérdezem kedves team, fullra úgy gondoljátok, hogy nem volt idő a szavazásra??? Úgy, hogy a várható összevonás időpontjáig kb 2 hónapotok lett volna attól a naptól szavazást indítani, amikor a játékosok kérték, hogy legyen egy szavazás!!! A válasz, hogy könnyebb és jobb lett volna, csak nektek fontosabb volt azokkal az iszonyatos nagy tervekkel takarózni, amiről semmit nem tudunk...amennyiben ez az összevonásra vonatkozott...hát...az emberek 70%-a tudta, hogy lesz, a kérdés csak annyi volt, mikor lesz, ki hová megy, ki hol marad. A nagy tervek helyett, amik pár mondatot vettek el az időtökből megint csak foglalkozhattatok volna égetőbb kérdésekkel, mint a beállítások cseréje, de hát...az eredményt ismételten látjuk. Lesújtó, hogy ennyire nem érdekel titeket semmi és senki...lesújtó, hogy legalább az itt maradt játékosok véleménye és kérése is smafu nektek.

   Az összevonás után nem a beállításokról kell szavazást indítani, hanem a team lecseréléséről, elég volt belőletek!!! Inkább jöjjön egy külsős CoMa és vegyen fel olyanokat, akik aktívak és még tennének a játékért, és a játékosokért, néha napján a közös érdekükért. Ti nem ezt képviselitek, és ezt végre jó lenne belátni és elismerni.

   Zárásként mit mondhatnék...szarok már az egészre :(
   „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  • Az valóban baj. hogy a paramétermódosításból nem lett semmi eddig, pedig én már nyár elején felvetettem még Marquez előtt amikor láttam, hogy a lengyeleknél megcsinálták. Ezután Lorovus legalább indított témát is ebben az ügyben és a kérést továbbította is a gf felé akik azt mondták, hogy várjunk vele egyelőre nem engedélyezik. Mint kiderült, az összevonás miatt. Tehát még Lorovus sem tehetett semmit, nemhogy még a többi team tag akiknek végképp nincsen beleszólási lehetőségük ebbe a témába.
   Ha összevonás után, Lorovus mindent megtesz azért, hogy a kívánt célunikban, a lehető leggyorsabban végbemenjen a paramétermódosítás akkor egy rossz szavunk nem lehet rá...személy szerint nekem annyi nem tetszett csak, hogy miért kérdezte meg Loro, hogy mit szólunk ahhoz ha az összevonás után lesz csak a szavazás, ha ez már eldöntött tény a számára.
  • Számtalan formája létezik a szavaztatásnak...csak egy kis gógyi kell és egy kis akarat...a mai elektronikus világban bármi lehetséges...lassan már az is, hogy én pukkantok egyet Londonban, és elküldöm neked e-mailben hogy érezhesd milyen finom tubarózsa illata van ;)
   „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  • Ez az összevonás után paraméter módosítás egy elég tág fogalom.
   Az a gond, hogy majd valamikor lesz összevonás és majd valamikor módosítás
   Véleményem szerint a kettő közt lesz majd egy év várakozási idő kb...mert jövőre is csinálni kell majd vmit
   Hydra hol kesz addig?
   Szóval biztosabb ha arra dőltök, hogy legyen Hydra is exodus, mert az a "biztosabb"
   Szerintem!
   Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
   Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


   Háborúban nincs vasárnap!
  • Mindegy, hogy cél vagy exodus nekem...csak ne az legyen, hogy éveket várunk megint a semmire...mert csak a hülyítés megy...legyen egy meghatározott időintervallum mondjuk a szavazásra...mert ez az összevonás után valamikor...ez nem támpont...
   „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


   The post was edited 1 time, last by KyloRen ().

  • Igen ebben egyetértünk...úgy támogatom hydra céluninak megtartását csak, hogy egy bizonyos időn belül meg lesz tartva a szavazás a paramétermódosításról, Lorovus, ha olvasod akkor annyit mondhatnál rá legalább, hogy van esély arra, hogy összevonás után mondjuk 1 hónapon belül megtörténik ez?
  • Xalin lesz több CP szerintem
   De oda nem tudom vinném e a másik accom mert akkor 2 db 3x speed szerveren lennék ami sok...így lehet Yakit választom nyugger életre :D
   De ha Rigel nudli marad akkor Xali volna jó, mert egy flottás szervert szeretnék
   És 2 top accot vinnék tovább ha már megvan és meg tudom oldani.
   Szóval még nem tudom mi legyen :D
   Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
   Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


   Háborúban nincs vasárnap!
  • Yakinin is szerettetel várunk mindenkit :)

   Én speciel nem igen tudok a fentebb leírt dolgokhoz mit hozzáfűzni .

   Örülök hogy lessz összevonás legyen az bármilyen formában bár a túl sok cél uni az én olvasatomban is elaprózódás gyanús .

   Sorry hogy én is így igen csak csak kezdő ként hozzá szólok a témához .:)

   Üdv:goti2
  • Users Online 3

   3 Guests