[Ö: 14.381.500] Nemesis [Shadows] vs. KyloRen [BOT] (T: 416.000, V: 13.965.500)

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • [Ö: 14.381.500] Nemesis [Shadows] vs. KyloRen [BOT] (T: 416.000, V: 13.965.500)


  Ezen az időponton (13-03-2018 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:  Támadó Nemesis [Shadows]
  ________________________________________________

  Kis szállító 1.591
  Cirkáló 1.738
  Csatacirkáló 2.004
  _________________________________________

  Védő KyloRen [BOT]
  ________________________________________________

  Nagy Szállító 676
  Cirkáló 6
  Napműhold 111
  Rakéta kilövő 1.247
  Könnyű lézer 1.034
  Nehéz lézer 105
  _________________________________________


  A csata után ...

  Támadó Nemesis [Shadows]
  ________________________________________________

  Kis szállító 1.487 ( -104 )
  Cirkáló 1.738 ( -0 )
  Csatacirkáló 2.004 ( -0 )
  _________________________________________

  Védő KyloRen [BOT]
  ________________________________________________

  Megsemmisült!
  _________________________________________


  A csatát a támadó flotta nyerte!
  A támadó zsákmányolt:
  4.764.550 Fém, 334.389 Kristály és 5.229.461 Deutérium

  A támadó összesen 416.000 egységet vesztett.
  A védő összesen 13.965.500 egységet vesztett.
  Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 3.507.200 fém és 3.622.400 kristály lebeg.
  A támadó 10.328.400 egységet zsákmányolt összesen.

  Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.
  ________________________________________________

  A támadó(k) által beszedet törmelék:
  3.507.200 Fém és 3.623.200 Kristály  nyereség/veszteség összegzése:  A támadó(k) összesen

  Fém: 8.063.750
  Kristály: 3.749.589
  Deutérium: 5.229.461
  A támadó(k) nyeresége 17.042.800 egység.


  A védő(k) összesen

  Fém: -13.615.550
  Kristály: -5.381.389
  Deutérium: -5.296.961
  A védő(k) összesen 24.293.900 egységet vesztett(ek).  Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.1.4
 • Akkor tabuk nélkül úgy gondolom írjuk le a tényeket, mert egyesek túlkapják :)

  Először is szeretnék elbúcsúzni a barátoktól és a kedves ismerősöktől egy időre. Sajnálom, hogy mostanában nem jött ki a lépés, de ha valakik ti tudjátok az okát. Viszont nem megyek nagyon távol és messzire sem, de most tényleg egy kicsit le kell raknom a játékot ahhoz, hogy sokkal több idővel és nem utolsóként jövőre nézve abszolút biztos háttérrel térjek vissza./ Utóbbi alatt a minimális munka maximális profit effektust értem / Nektek kívánok sok sikert addig is és legyetek jók. Ja és sajnálom az utóbbi heteket, úgy voltam valahogy megoldom a munka+játék kombót, de sajnos jelen pillanatban nem fér be a telefon sem a kezembe. :(

  Anno lecsoval beszélgettem mondta, hogy érettségi előtt van stb stb amikor lekapták én nem jöttem ide ledegradálni meg lenyomni őt inkább nem írtam semmit, de azt elmondtam neki, hogy játszani majd ráér akkor ha megcsinálta az érettségit és építi a jövőjét. A másik és ez most tisztelet a nagyon vékony kivételnek, de rajtuk kívül mindenkinek szól soha, de soha nem próbáltam lenyomni egyik ellenfelemet sem. Mindenki megkapta egy csatánál a tiszteletet viszont ha már én nem kapom meg a csata kitevőjétől tőlem ugyanúgy meg fogja kapni, semmi másért mert üzenem feletted állok az életnek nevezett piramisban már ami emberséget, szellemi intelligenciát magába foglaló rész. ;)

  Érdekes ugye, hogy bevert majd megint majd megint majd megint és még mindig itt vagyok??? :) Erről beszéltünk nagyon sokszor amiért megkaptuk a lehurrogást doncicától meg a brancsától. Első fontos dolog amiért még itt vagyok a TÁRSAK, akik tartják az emberben a szikrát ha látják, hogy gigszer van, de mondhatnám azt is, hogy én itt is családban vagyok ezt sokan közületek életükben nem fogják átérezni itt ogameben!!! ;) Másik pedig a kitartás. Szóval rizsázhattok orrba-szájba a 90%-ok már eltűnt volna az elsőnél a ködben ;) Én meg csak most félrerakom egy kicsit a fentebb említett okok miatt.

  Nemesis...neked sok mindent annyira leírnék, csak hát...az a fránya dolog jut eszembe, hogy különb vagyok nálad az élet területein. Így igazából mélységesen tudlak sajnálni, hogy a hétköznapi életed minden keserűségét rajtam próbálod kiköszörülni, de én ezt nem veszem fel nevetek mosolygok egyet és megyek tovább...te bunkó vagy mint a beton, én meg az ilyen embereket szóra sem tartom érdemesnek úgyhogy igazából így ennyi is lenne feléd :)

  gandalf : Amennyiben neked fáj vegyél be egy Cataflamot hátha segít, nekem nem fáj 1 dolog miatt...mert aki ennyire lenéz az nem érdemli meg, hogy 1 percig is idegesítsem magam a dolgokon!!! Egy dolog idegesít, hogy cserbenhagytam azokat az embereket akik tartották a szikrát bennem, minden más smafu. Tudod Nemesishez hasonlóan láttam már pár ilyen nagyarcút megtörni pillanatok alatt az életben, egyszer nála is eljön az idő. ;)

  Tywin : Majd akkor emelj szót arról, hogy ki farm és ki nem amikor 1. Nem nyalsz azért, hogy ne bántsanak 2. Elkezdesz úgy flottázni mindenhol mint számtalan ember, hogy nem megy vbe rögtön egy sikeres csata után, majd ha beverik nem kezd el hebegni-habogni....na majd akkor tárgyalhatunk ki a farm és ki nem addig szerintem működj a magad kis csendességében. ;)

  Akit cserbenhagytam sajnálom 7-ből 7 nap 14-16 órázással most nem megy a játék, de azon vagyok, hogy forduljon a kocka ahogy tud.

  Addig akivel jó a viszonyom voltam egy szöviben vagy csak jól ismerjük egymást annak búcsúzóul minden jót kívánok életben, játékban egyaránt. Akivel semmilyen az meg só helyett nyaljon cukrot hátha édes lesz az élete. ;)

  Peace and Respect....../ Akinek jár csak annak!!! /
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  The post was edited 4 times, last by KyloRen ().

 • Azt hiszem feleslegesen írom le...az az nagyon remélem hogy feleslegesen!!!
  Ha Lecso ellen tudtatok szervezkedni akkor ez ellen a bunkó ellen is!
  A csata szép...már mint szép lenne ha nem lenne ott az a megalázó kép és elözmény
  Ha nekem fel megy a pumpa erre aki nem is ismeri Kylo-t ..remélem a családtagoknak sokkal jobban!!!
  Védőnek mit írhatnék...
  Kitartást és mielőbbit!!!
 • te nagyon el vagy tájolva
  1. mikor nyaltam én bárkinek is azért h ne bánts? on?
  ha megnézed egy csomószor 10x nagyobbakat is támadtam, ha nyaller lennék őket se mertem volna támadni, hanem benyaltam volna magam
  2. 1x volt ilyen h v-be mentem egy sikeres csata után, akkor se amiatt mert féltem volna :D szimplán untam a kihalt rigelt, akkor is csak azért jöttem ki v-ből, mert unatkoztam.
  3. most te is éppen hebegsz habogsz :lol:
  szóval farm az akiből rendszeresen profitálnak.
 • Szép estét'

  Bocsi,de ezt nem bírom megállni..jó a kép:)

  Védőnek meg csak annyit,hogy ez megint egy tipikus "újkorifórumhuszárnyáladzás"....hmm..minden jót a "valóban"..vagy egy régi kihalt szerveren..

  Bocsesz

  Támadónak jó költekezést
 • Először is hebegés - habogás amikor két értelmes összefüggő mondatot nem bírsz leírni egymás után. Szerintem korrekten leírtam mindent, de hogy neked ez mit tesz ki Tywin megmondom az őszintét leszarom ;)

  Nyego : Megkérdezhetem, hogy mit nem bírtál mondjuk az én hsz-ben??? Meg ugyan miből is gondolod, hogy nethuszár vagyok pláne újgenerációs??? Csáveszkám ha kihívlak 1-1be akkor hogy áll majd a szád??? Összetéveszted a szezont a fazonnal!!! Az újgenerációs díszbuzik beszélni nem tudnak értelmesen nem, hogy értelmesen véleményt írni. Gondolkozz már mielőtt böffentesz valamit pláne olyan dologhoz amihez semmi közöd ;) Szóval kapjál vissza a pofiból, addig még ezt normál hangnemben kérem mert nem a kutyáddal beszélsz megértettél???

  Gurat : Zárd a témát számomra mélységesen rasszista üzenete van a képnek!!! Úgy gondolom nem illik fórumra pláne közösségbe!!! Másik nézz szét az emberek hozzászólásában úgy gondolom aki gyalázkodni akar menjen az anyjához először vele kezdje meg a saját szénájával utána jöhet az enyémre!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  The post was edited 1 time, last by KyloRen ().

 • Na most akkor kisöcsém nyomassuk a te stílusodban, csak hogy megértsd.
  Biztos nagyon bátor meg erős meg okos meg szerény meg minden vagy (ahogy mindenki a neten) úgyhogy bátran fenyegetőzzél csak.
  Mellesleg tudod hányan röhögnek éppen rajtad? Biztos nem zavar, nagy király vagy, mindenkit "megveszel dekára".
  Tudod ott b..tad el a dolgot (ebben a játékban) hogy az elején olyannak ugáztál akinek nem kellett volna, mivel fingod nem volt róla ki vagyok.
  Persze szar ügy napi 37 órát dolgozni (akinek bejött az élet ugye), de az ilyen ne válasszon időigényes szórakozást.
  Akinek meg elég 4 órát dolgozni, hogy jól eléldegéljen, annak meg itt menni fog a szekér, pláne ha az internet a munkaeszköze.
  Csak hogy felvilágosítsalak, kedves Bene Gergő némely hozzászólásod kimeríti a Btk 176/A fogalmát (két évig terjedő szabadságvesztés), úgyhogy rettenet gyorsan vegyél vissza amennyiben nem szeretnél jelentős mennyiségű szabadidőt magadnak, amit nem ogaméval, hanem fogpiszkálók dobozolásával töltesz.
  Több hozzászólás részemről nem lesz, ha még egy szó rugózást meghallok (látok) itt, megy a screen a miskolci kapitányságra,
  azt ott majd értelmezheted nekik, meg kifejtheted hogy kivel mit akarsz csinálni 1-1.

  Gurat, zárhatod