Angepinnt Milyen legyen egy új univerzum? - kibeszélő

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

 • Kiegészítve, mai mobiltelefonos világba kell a sebesség.
  Anno elment az 1x speed, mikor napi pár órát tudtunk gép előtt lenni...vagy napközbe fel se lehetett nézni
  Én pl infó órán nyomtam napi 1-2 órát, aztán 24 óráig semmi...ha elmaradt az infó óra akkor cumi volt...mert csak másnap volt FS legközelebb :D

  A CP-k is használnak mobilt, bármikor fel tudnak lesni...ezért kell gyorsnak is lenni :ninja:
  Persze tudásra is szükség van...de az már manapság nem elég önmagába :D
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!

  Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von Stay Alive ()

 • Teljes mértékben igaz Stay!!!

  Annyival egészíteném ki, hogy nem vitázom senkivel, csak eszmét cserélünk. Mindenkinek más de annak örülök, hogy sok dologban azért egyetértünk. Igazából itt nem is a védelem df van vagy nincs kérdése a lényeges, nem is az hogy lesz 4X speed flottában vagy nem. Az a legnagyobb kérdéskör, hogy miért nincs a játékosok nagy részének kitartása??? Miért van az, hogy bevernek egy speed unin és a többség abbahagyja mert jaj összedőlt a kártyavár??? 1X speeden aláírom, hogy egy sorsdöntő csata, egy inaktív órában történő leütés végzetes, mert valljuk be hónapokig évekig építesz valamit, ami szerte foszlik pillanatok alatt...viszont egy speed unin, ahol vegyük Ursát 4 hónap alatt egy 150 millás flotta árát kitermeled simán napok alatt...igen de ott azért hagyják sokan abba mert nem flottás szerver a df miatt. Azonban itt is ugyan ez a betegség lesz, hogy leütnek valakit és inaktív lesz!!! Azt kell mondjam, ez semmi másról nem szól mint a kitartás hiányáról!!! Nem kell az online világban élni, de gondolom én, hogy aki regel egy általa szimpatikus uniba, az azért teszi, mert van célja, valamit fel akar építeni. Ezt ugyebár, senki nem garantálja, hogy az úton amin elindul az zökkenőmentes és akadályoktól mentes lesz. A probléma ott kezdődik, hogy meg sem akarja sok ember oldani a problémát, inkább feladja az egészet!!! Valahol a mentalitás miatt is kezd egyre jobban csökkenni a magyar ogame játékosok száma!!! Pusztán mentalitás, elhiszem, hogy fájdalmas, ha beütnek engem is bevertek már párszor, ahogy szinte mindenkit legalább 1X pályafutása során, legyen az önhibáján kívül, vagy hibájából adódóan, mindenki állt már egyik és másik oldalon is. Viszont erről szól ez a játék, ez is mint mindegyik egy piramisra hasonlít, van hogy a legtetején vagy, van hogy a legalján, de egy biztos, mindig van lehetőséged, változtatni rajta, hogy hol állsz éppen a piramisban!!!

  Szóval a lényeg a mentalitás szerintem. Elég sok toppos szövetséget láttam felemelkedni, volt részem ilyen szövetség közé tartozni, láttam sok toppos szövetséget elbukni, és hülyén hangzik de ebben is volt részem jelen lenni. Azonban aki át tudja húzni magát, ezeken a bökkenőkön, az maradni is fog a szerveren mindaddig, míg magánéleti vagy egyéb ok miatt, meg kell hoznia azt a döntést, hogy távozik!!! Aki nem tudja félretenni, hogy ez a játék taktikai, stratégiai játék és bizony van benne hogy te ütsz be valakit, van hogy téged darálnak be, annak nem való ez a műfaj...

  Azonban említsek példákat is...
  Pl Pegasus szerveren ott van Jozsiba, aki azt mondom hogy valóban egy békés bányász, senkit nem zargat, flottája is csak szállítókból áll...viszont nála is becsúsztak hibák volt hogy elkapták, mégis mai napig aktívan játszik...mert, a bukója még egy 2X econ sem egetrengető és visszatermeli!!!

  Mondanék ellenpéldát is, ott van pl Wilks Hydrán, valszeg abbahagyta, pedig békés bányász senkit nem zargatott, volt 3-4k rombolója szállítók meg egy 5,9kkk teknős...mára ebből a tekiből hiányzik 3kkk a flottából pedig van 69kk összesen...mégis ahelyett, hogy visszahozta volna a bukót, és idegesített volna vele, hogy visszahúzza a tekit, lehet nem dózerolom le nullára...de nem ő azt az utat válaszotta, hogy feladja és távozik....

  Ugyan olyan stílusú játékosokról beszélek, mégis két különböző mentalitás, ezért is mondtam, hogy nem az eco sebessége, vagy a flotta sebessége fogja az embereket itt tartani, hanem az ha változik a mentalitás!!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Ha nyílna egy ilyen uni a kívánt paraméterekkel amit a legtöbben megszavaznak bizonyára én is regisztrálnék, viszont csodát nem lehet elvárni. A nagyobb gond, hogy új játékosok már nem igazán jelennek meg az ogamen, pláne nem húzzák már fel nagyobb szintre az accot. Sajnos itt gondolkodni kell ebben a játékban, tervezni, stratégiát kialakítani ha komolyabban akarod tolni. Nem a mai fiataloknak való már ez.
 • don csakazertis! schrieb:

  Játékélményre vágytok vagy csak kockulásra? Mert akkor vannak más játékok is. Egy észjátékot ne butítsunk már le.
  Hol játékélmény az 1x speed?
  1,5h egyirányban a támadás, 2,5h a betakarítás!
  Az alsó hangon is minimum 5h, akinek családja és felelősségei vannak, nem ér rá ennyit itt lenni!
  Csakis a gyors unik oldják meg azokat a problémákat, hogy a diákoknak, családosoknak, nyugdíjasoknak, meg mindenkinek jó legyen!
  Nem az 1x speed, az a kockáknak való, akik 0-24-ben vannak itt!

  Az ha én feljövök és félóránként-óránként frissítek, nagyobb izgalmat generál - mindkét oldalon(Támadó figyelhet, de nem biztos, hogy pontosan ki tudja figyelni, ill. Védő meg vagy felér, vagy nem!), mint a 1,5-2h-s repülési idők 1X speeden!
  Ott ha nem jössz fel fél napig, nem történik semmi, mert "Meg se indulok, úgyis feljön a cp, mielőtt odaér a támadás vagy a betakarítás!"

 • Don csakazertis!! elhiszem 1 X speed neked nagyon fekszik... de nekunk a tobbsegnek nem!!! es a mai vilagban senki nem reggel be 1 x speed-es szerverre mert 1 ft nem er az egesz!!! ugy h elottem szolo LORD-nak adnek igazat ! mellesleg ezert hal ki a magyar Ogame.- mert pont ilyen csoves szerverek jonnek ki.. 2x-3 x szerverek.. kulfoldon 7 X szervert is lehet talalni nem is 1 helyen..
 • Amit én leginkább el tudok képzelni, az a legalább 10x flottaspeed, és legalább 20x ecospeed!
  Itt mindenki jól jár(hat), ha kicsit odafigyel, a bányászok is egy kis védelemmel, napi 2x ha feljönnek(reggel és este), ill. az elvetemült flottások is, akik itt vannak 3-4 órákat, mégis a 10x speeddel csak tudnak fordulni párat ebben az időben!

  Ez lenne tökéletes szerver mindkét oldalról!
 • LordOfNekkar schrieb:

  Amit én leginkább el tudok képzelni, az a legalább 10x flottaspeed, és legalább 20x ecospeed!
  Itt mindenki jól jár(hat), ha kicsit odafigyel, a bányászok is egy kis védelemmel, napi 2x ha feljönnek(reggel és este)
  Ez tudod, hogy nézne ki ? :D
  Mikor már napi 10-15millás termelések lennének/bolygó ? (ursan egy átlagos bolygó termelése X3 az kb úgy nézne ki, hogy 13,5 m fém, 6,1m kristály, 1,5m deu/ nap(ez 34-31-27 bányákkal) :D
  reggel belép a bányász Ipse konstatálja, hogy a védelmét 0-ra raksizták a védelmét, és kszek hordják róla a nyersit, mint a sáskák. Épít egy "kicsit nagyobb védelmet" ( termeléstől függően, akár raksi esélyes, vagy jön a rombi, bombi csh kombó 10Xes flotta speeden az is jó, vagy RIP farm :D) Az csak a flottásoknak kedvezne, viszont neki meg rémálom lenne. Ezt figyelni hónapokig, hogy 15percnél hosszabb AFk esetén mindig fselni.. az azért meredek XD
 • Gyors uni kell próbáld ki a faster Ogame-ét (nem akartam reklámozni) 20x speed, aztán rájössz milyen jó a 3xoros speed. ||
  Az uni kihalásáról meg azok tehetnek akik flottáznak, de viszont ez a játék és ezt diktálja, akinek nem tetszik ne játszón. :werderw:
  Viszont 1 5xörös uninak én is őrülnék 7xeres bányával :lol: ( mint hasonlo paraméterel angolon Quvantum )
  Itt vagy az ujj életed kezdetén.
  Nyomasztó lehet tudni, mien jövőt teremtesz majd.
  Tudni mi az életed célja.
  Már tudod ki ő, most már tudod ki vagy te.

  És most már azt is megérted talán hogy ki vagyok én.
 • Tavros schrieb:

  Az uni kihalásáról meg azok tehetnek akik flottáznak, de
  Szerintem egyáltalán nem a flottások tehetnek a kihalásról(és ezt nem azért mondom, mert én is flottás vagyok), hanem a kitartás hiánya, amit Stay és Kylo is megírt fentebb!
  Ha a Gamerek kicsi időt is szánnának arra, hogy szétnézzenek Fórumon vagy a "Tippek, trükkök OGame-hez" oldalakból választanának egyet és áttanulmányoznák az helyett, hogy feljönnek és összevissza rakétázzák az(oka)t, aki(k) betámadta(k) őket az utóbbi két napban, máris javulna a helyzet és nem lenne ennyi szürke egyén!

  Engem is az első pár hónapban orrba-szájba ......., még azon is röhögtem, hogy mit akar a "majom", egy kémmel támad, ahahahahahahah és mentem tovább!
  Utána meg amikor visszajöttem, látom 2 seccem van érkezés és csatt között, gyorsan húztam kukát, ami csatt után lett meg, erre nézem nincs szemét, mi a franc???!!!
  És leüvöltöttem a fejét, hogy hol a szemetem!
  De utána beszélgetésbe ment át az üvöltözés és elkezdtem "megtanulni" játszani, ami sok hónapnyi, évnyi csiszolás után is hagy még lyukakat a tudásban, az ember mindig tanul valamit, valakitől!
  Persze ha elfogad tanácsot, kritikát a másik féltől!
 • Tudod Lord a kezdők fele azt se tudja mi az a fórum :rofl: a másik feléből meg 30% jó ha megmarad, tehát 70%kihullik és még keveset is mondtam. :(
  Sajnos igen is tehet mindenki róla kivétel nélkül, aki a kezdőt orrba szájba farmolja és nem segíti, sőt mondok jobbat, vannak akik még mindig nem jöttek rá ki vagyok úgy ahogy az elején se tudták ki vagyok, ezen felbuzdulva pár toppos elkezdet fenyegethetni hogy mit képzelek hogy ott farmolok és a többi és a többi meg hasonlok.
  Uni moderátorról ne is beszéljek hogy hogy viselkedett (URSA) lényeg senki nem azon van hogy többen legyünk hogy több csata legyen hanem hogy szétverjünk minden új friss játékost aki életében előszór játszik, és egyben el is vegyék a kedvét 1 életre ettől a játéktól.
  Nem tagadom én is ezt csináltam és fogom csinálni ha végre több szabadidőm lesz ja játékra mint 1 -2 óra..

  Bocsánat kicsit elkanyarodtam a témátol :rolleyes: Lehetne kicsit emberégesebb barátib uni pár modositással hogy a magunkféle elmerottyantak a kis kezdöket ne tudja kicsinálni :D
  Itt vagy az ujj életed kezdetén.
  Nyomasztó lehet tudni, mien jövőt teremtesz majd.
  Tudni mi az életed célja.
  Már tudod ki ő, most már tudod ki vagy te.

  És most már azt is megérted talán hogy ki vagyok én.

  Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von Tavros ()

 • Gyerekek arrol ne feledkezzetek el, hogy legjobb ugy fejlodni hogy masnak a kárára..!! ugyan is ha nem tamadsz, nincs plusz profit.. lassabban fogsz fejlodni, mint akki szarrá veri a nepet.. ugy h ha kezdo ha nem, utni kell mindenkit ahol csak erheto! velem sok olyan esett megtortent h tobbszor levertem a vedőt, aztan mivel normalis jatekos volt es nem egybol anyazott hanem kerdeseket tett fel, hogy nem tudtam, hogy ON/Off ??. vagy hogy tudtal beallni mogem 1 sec-re es meg sorolhatnam.. nah most ezek a jatekosok azota eleg jol toljak, es sok taggal joba is lettem , hiaba a sok csata. aki nem akar tanulni sem fejlodni, az igy jart!! nem mindenkit kell felkarolni!! Ez egy ilyen jatek.. strategia!!!!
 • Aranyosak vagytok, kizárólag magatokra gondoltok és nem tetszik nektek, hogy a kockulás szót használtam.


  Megjártam jó pár szervert játékosként, kb ugyanannyin GO is voltam. Sokkal többen jelennek meg jegyrendszeren mint fórumon, így az hogy itt 4en hasonlót szeretnétek az nagyon nem reprezentatív. Persze a fórumon van feltéve a kérdés, tehát csak azokra lehet alapozni akik hallatják a hangjukat. Ezzel nincs is gond. Csupán jelzem hogy ez általában nem a többség akarata :)  Az pedig nem játékélmény hogy 10 perc alatt ott vagy a másiknál 540 galaxis és 3456 rendszer távolságból. Persze lehet kocka szerver, de már lassan az összes az. :D Nem az a kitartás hiánya hogy abbahagyják speed szerveren az emberek, hanem az, ha normál (1x max 2x) szerveren nem tudsz csatázni 10 perc alatt meg ütni 8921 hofot.


  @LordOfNekkar
  Az alsó hangon is minimum 5h, akinek családja és felelősségei vannak, nem ér rá ennyit itt lenni!

  Épp erről beszélek, akinek van családja és felelőssége az örül, ha óránként rá tud nézni!!


  @smartrax18 Nekem fekszik minden, ahol nem csak a gombot kell nyomkodni, hanem gondolkodni is kell egy kicsit. :) Elég sok nagy öreg visszajönne egy jó szerverre. De ez nem a 23x sebesség lenne.


  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion: Top1, Andro: Top2 ; Ogame.hu Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja
 • don, 3-4 éve még hydra után io és jupiter mindenben tökre alap univerzum volt. Ott is alig volt játékos majd ezután jött kassio és leo ahol módosítottak már df-en vagy speeden és egyből többen regisztráltak rá. Az emberek többségénél igenis számít a sebesség. Na meg már csak azért sem regisztrálnék egy tökre alap uniba mert előbb utóbb lesz összevonás úgyis és akkor többi unihoz képest semmit nem fog érni az acc.
  ...hozzáteszem, ha véletlenül egy 7x eco, 80% df nyílna 1X flottasebességgel valószínűleg oda már mennék, a leglényegesebb a játékban a df % , ha valaki veszi a fáradtságot arra, hogy kifigyel valakit érje is meg és ne termelje ki 1 nap alatt.
 • TywinLannister schrieb:

  hát itt szinte csak kockák játszanak don :D

  szerintem is egy speed uni kéne, 4x flotta 7x gazdasággal.

  10x flotta speeden játszottam már, az azért túlzás szerintem.
  2,5perc alatt ott vannak a szomszédból :D
  Akkor itt az idő, hogy elgondolkodjatok miért van egyre kevesebb játékos... :D

  Azok vannak többségben, akiknek van családjuk vagy éppen szánnak időt az alvásra is...
  Ott van a Rigel...van is rajta vagy 50 aktív játékos, akik kb. pár szövetségben vannak.

  Egy sokszoros uni (flotta sebességet nézve) csak pár embernek jönne be hosszú távon. 2x sebességen osztotta a népet Oven, akkor mi lenne egy 4x flottasebességen? Ja tudom...pár hónap, fél éven belül jönnének a szövegek, hogy nincs CP, mikor lesz már összevonás?! Úgy néz ki eltolódott a játék a gyors pár hónapos unik felé (ami lehet nem is lenne rossz dolog, ha közben lenne folyamatos összevonás is, de nincs) és ez pont azoknak nem jön be, akik az Ogame-en nőttek fel és nem pedig az olyan játékokon, amikkel max. pár napot / hetet játszanak az emberek.

  Donnak igaza van...nem ahhoz kell kitartás, hogy 2 perc alatt odaérj DS haddal a szomszéd galaxisba.
  Ugyanakkor az 1x sebesség meg elég lassú. 2x flottasebességnél gyorsabb uni hosszú távon nem fenntartható. Persze a GF a szemét, mert folyton új unikat nyit a SA vásárlásokért, miközben ha megnyitnak egy gyors unit, akkor az fél év alatt kihal, mert túl gyors a többségnek...

  Ami a játékot illeti...nem a flottasebesség a főprobléma, hanem a fejlődés. 2x flottasebesség mellett is mindenki vígan ellenne, ha a jelenlegi formulákat nézve az eco 10x lenne, ha nem kellene hónapokat / éveket várni 1-1 kutatás befejezéshez és a hasonló játék lassító tényezőket változtatnák meg a flottasebesség helyett...

  Univerzum 3 -> [Összevonás] Univerzum 1 -> [Összevonás] Barym
 • Én 1x flotta sebességre nem regelnék már.
  De ha meg lesz egy nagy eco, 1x flotta sebesség akkor meg ismét lesz egy bányász szerverünk.
  Nincs már se kedvem, se időm amit beleöljek a hosszú csatákba, megfigyelésbe, stb...de nem vagyok ezzel egyedül
  Plusz mivel telóról szinte mindenki felnéz 30-60 percenként, mire odaérek 5x ment...mindenki megfigyelésére meg nincs már hangulat, nagyon már éjszakázni sem.

  Ráadásul egy blind is már ritka madár, mióta lehet gyarmatra fselni, mert szinte minden ezt teszi.


  Nekem egyébként a 2x flotta sebesség fekszik legjobban, de a gyorsakkal sincs bajom, szeretem Rigelt is.
  Azt meg nem hiszem, hogy a gyors unik itt hamar kihalnak.
  Rigel állta legtovább a sarat utóbbi szerverek közül.
  A többi már kezdéskor kihalt

  Plusz, a szavazás állása szerinti szerver itt még nem volt...mit veszíthetünk vele?
  Max mégegy döglött uni és mindenki rájön, hogy itt már semmi nem segíthet rajtunk és el kell felejteni ez az egész baromságot :D
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!

  Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von Stay Alive ()

 • Kedves Jockas!!!

  Szavaid alapján úgy érzem, hogy minket droidoknak értékelsz, akik semmire nem jók csak éppen arra az egy dologra amire beprogramozzák őket. Elhiheted nekem, hogy a pihenésre mindenkinek szüksége van, ugyanis senki nem játékra programozott gép!!! Sokan dolgoznak itt a játék mellett elhiheted, és láss csodát a mai világban belefér munka közben 10 perc hogy ránézzen a nagytöbbség a játékra, és lám az a 10 perc egy hof-ot eredményezhet. Azonban azt nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy rohamosan fogynak az emberek a szerverekről :O Erről szólnak a játékok, és azt a tényt is ideje lenne elfogadni, hogy valaki adott univerzumban mindig figyel!!! Nem kell ugyan annak a személynek lenni!!! Azt is ideje lenne elfogadni, hogy a mai világban egy 1 éves gyereknek már hamarabb van telefon a kezében, mint homokozólapát!!! A családos apukák/anyjukák ugyan úgy a CYBER világ rabjai a mai társadalomban, mert szinte minden szülő játszik valamivel, ha belefér az idejébe és itt jegyezzük meg ritka akinek nem fér bele!!! Így hát nem értem mire fel ez a nagy jajveszékelés, hogy családos embereknek nem fér bele az életébe a játék. Igenis belefér, és ne haragudjatok meg, de nem az a kocka, aki 10 perc alatt üt 1 hof-ot, hanem aki 1X speeden napokig, hetekig figyeli a cp-ét!!!

  Az, hogy Rigelen mennyi játékos van most, nem kiindulási alap!!! Ugyanis kedves Jockas ha valaki hát te igazán tudhatnád, hogy igenis Rigel volt amelyik a legjobban bírta az összes uni közül!!! A másik kérdezném tőled játszottál már 4X speeden??? Amennyiben nem az alapján kérlek feltételezés szintjén se menjünk bele mi lesz ha esetleg 4x speed lesz flottában, mert nem tudhatjuk!!! Ami még szúrja a szemem a te hozzászólásodban az, hogy pár hónapos unik. Erről csak is a flottások tehetnek igaz??? El kell keserítselek nem!!! Egy mai fiatal gyerek, azzal fog játszani, amivel a szomszéd kissrác. Egy mai fiatal gyerek azzal fog játszani, amivel milliók játszanak a világon. Egy mai fiatal gyerek azzal fog játszani, amit a nagy YTb streamerek élőben közvetítenek a csatornájukon!!! A mai fiatal gyerekek azzal fognak játszani amely játéknak nagyobb a marketingje!!! Nem egy rég kiégett online böngészős játékot fog választani, hanem egy MMORPG-t, vagy PC-s, Konzolos játékokat!!! Most ha megkérdezném azt a mai fiataloktól, hányan tudnak felsorolni 1-2 olyan streamert a nagyvilágból akik ogame-t közvetítenek a csatornájukon vagy hányan ismerik ezt a játékot akkor a 99,9%-nak fogalma nem lenne róla, hogy ez a játék egyáltalán létezik!!! Az pedig, hogy a fiatalok nem az ogame-t választják kikapcsolódásnak, álljon már meg a nászmenet nem az itt még aktív flottások hibája!!! A legnagyobb hibája a dolognak a GF marketing osztája és az a kőkorszaki játékmotor ami hozzá tartozik a játékhoz!!! Ugyanis láss csodát lassan, nagyon lassan a böngészős játékok is át fognak váltani kliens alapúvá, mert ott még megéri fenntartani a későbbiekben a játékokat, másrészt sokkal több emberhez jut el a világon!!! PL: METIN

  Az meg, hogy nem kell kitartás a játékokhoz, na az szerintem elég nagy blődség, ugyanis a tudás és aktivitás a kanyarra sem elég, ha nincs kitartásod!!! Lehetsz te az abszolút atyaúristen tudás szempontjából, és lehetsz a legaktívabb is, ha egyszer kiég a tűz...onnantól lőttek annak, hogy te aktív részese leszel az uninak!!! A friss játékosok meg, arról nem egy tapasztaltabb flottás tehet, hogy mielőtt elkezd játszani a játékkal nem néz utána mit is kellene, hogy is kellene!!! Számtalan googleben található oldal van tele tippekkel/trükkökkel, amiket előbb el kellene olvasni, majd szépen próbálgatni. Itt megjegyezném, hogy pl még youtube videó is van nagyon sok ogame tipp/trükk kettősről, mert hát...a mai fiatalok nem igen szeretnek olvasni sem. Én pl a saját káromon tanultam meg lassítani, lebegtetni!!! A probléma megint csak az, hogy utána sem néznek csak aaa...menjünk játszunk, aztán ha beverik őket megy az anyázás meg a rinyálás, ami mondjuk az én tűréshatáromban az a vonal aminél azt mondom, hogy akkor barátom, ha ingem-gatyám rá megy is kiírtalak és a kedved is elveszem egy életre!!!
  A persze a GF a szemét dolgot általában azok szokták felhánytorgatni akik nem vesznek SA-t, sőt szapulják azokat is akik igen!!! Rosszabb ember leszek attól, hogy kihasználom a játék által kínált lehetőségek mindegyikét??? - Nem!!! Még csak újgazdagnak sem kell lennem!!! 2,5 milla SA 25.000 Huf ====> 12 hónapra az 2083 Huf, tehát durván 2100 forintot szánok rá minden hónapból a játékra, valljuk be nem egy nagy összeg és ezt bárki ki tudná gazdálkodni, csak lehet kevesebbet kellene költeni más sokkal károsabb termékekre vagy irtó hülyeségekre amiket amúgy soha nem használ szinte az ember!!! Ami pedig a nem ahhoz kell kitartás, hogy ds-el odaérj két perc alatt dolgot éri az hát....őőőő azért remélem ezt te sem gondoltad komolyan :)
  Az új unik amikor megnyílnak, 90%ban csak olyanon regelnek, akik játszanak valamely szerveren!!! A kihalás legnagyobb problémáját már taglaltam nem is mennék bele mégegyszer!!!
  A legfőbb probléma viszont valóban nem a flottasebesség, hanem sokkal inkább a df...mert nagy ecohoz kicsi df nem pálya, az csak bányász szerverre lesz elég.


  Az is érdekes számomra, hogy Don neked nem fér bele az, hogy óránként ránézz a játékra, de az beleférne, hogy megvárj egy 5 órás támadás/kukázás kombót 1X szerón. 1ik mondatoddal ütöd a másikat!!! A másik része, hogy a szavazás világosan rávilágított nem 4 ember szeretné ugyanazt, tehát most már a GF-en múlik a dolog!!! Az biztos, hogy 70%df alatt én nem regelek!!!
  Amit nyugodt szívvel állíthatok, nem az a probléma, ha nem tudunk 10 perc alatt hofot ütni, hanem ha irreálisan sok időt kellene várni egy hof-ra, plusz valahogy meg kellene emészteni, hogy a sima szerverek felett eljárt az idő!!! Régen elhiszem, hogy jó volt rajta játszani, de leginkább azért mert sok ember volt rajta, ma arra van igény, hogy gyors szerverek legyenek, még ha relatíve kevés ember is regel azonban, gondolj bele Don mivan akkor, ha a magyar uni lesz a legjobb összeállítású és esetleg jönnének külföldi játékosok is a szerverre??? Németen, Francián...stbn sem saját honi emberek vannak csak, hanem elég sok külföldi ;)
  Elég sok nagy öreg visszajönne az lehet, csak, hogy egy 1X speedre meg azok nem mennének akik most aktívak, ezt kellene valahogy befogadni. Azzal megint nem járna jobban a magyar ogame sajnos az a korszak amiben valóban volt egy Guarani vagy Don te, az egy más korszak volt, nem volt ennyire elérhető a játék, most megint más korszak van és ez ahogy változik a világ úgy jön majd egy újabb korszak is, hogy jó vagy rossz az most lényegtelen!!! Ma egy blindet összehozni igazi kincs!!! Ugyanis Don aki maradt aktív játékos egy uniban az egész nap on szinte...na most Hydrán egy rombolás 4 1/2 óra alaphangon...hajnal 1kor fekszik az átlag és reggel 5-kor on...ez 4 óra köz már nem férsz be!!! Hiába mondod, hogy játéktechnikailag ez semmi, sajnos ez az 1 opció maradt mára!!! Az aktivitások sűrűsége miatt igenis könnyebb ma rombolni mint figyelni, ez anno más volt, csak hát...változnak az idők, amit el kell fogadni!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von KyloRen ()

 • Benutzer online 9

  9 Besucher