Angepinnt Milyen legyen egy új univerzum? - kibeszélő

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

 • Milyen legyen a flottasebesség? x4
  Milyen legyen a gazdaság sebessége? x7

  Mekkora legyen az univerzum mérete? x5
  Mekkora legyen a keletkezett szemét mennyisége? 80%

  Mekkora legyen a hajók üzemanyagfogyasztása? 0,5

  Legyen plusz bolygómező? 30

  Legyen ACS? igen

  A védelemből keletkezzen DF? Ne legyen

  Kémeknek legyen-e szállítókapacitásuk? nem
 • Tudtommal 1 kém 5 egységet foszt
  100k kém az 500k fosztás

  Nos, 1-2 elvetemült kocka lefarmolja az összes inaktívot :D
  Szóval szerintem nem jó ez a kémes fosztásos történet...de kinek mi :)
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!
 • Én igazából, csak azt tudom mondani, hogy most mindenki szavaz arra hogy a védelem ne kerüljön df-be, aztán meg megy a káromkodás, hogy mekkora ocsmány nagy teki lesz egyesekből :O

  Én amondó vagyok, menjen csak a teknős is debrisbe...Hydrán csak az eddig eltelt 12 napban kb 300 milla esett ki a zsebemből, mert nincs védelem df...kell az ami nem kell azok a teknősök!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Hát szerintem itthon nem jó a védelmi DF
  Mára sokkal több a bányász mint a flottás...ők meg nem szeretik a védelmi DF-et, csak elijeszti őket.
  Tehát szerintem így még kevesebb játékos lenne ezáltal.
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!
 • Igen értem amit mondotok :)

  Csak nyersanyagot von ki a szerverről, hiába ds-ek, meg hiába sok romboló és bombázó...az a nyersanyag elveszlik, nem kerül be újra a körforgásba :O
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Megértem mindenkinek az aggályait a védelmi df-fel kapcsolatban, de valóban a tekik megölik a játékot.
  Viszont a kémfosztásos dologgal mi bajotok van azt nem értem... csak poén az egész.. 10.000 kém kell 50 000nyersi elhozásához..
  ,vagy ha úgy tetszik 200.000 kém kell 1milla nyersi szállításához.. (200 millió kristály 1millió nyersiért..)
  Magyarra lefordítva iszonyú meló kém farmolásból meggazdagodni, viszont egy kis plusszt ad a játékhoz.
  Védekezni ellene meg nagyon egyszerű, kell egy minimális védelem. (1 raksi és már nem visznek semmit, vagy 1db kém és döntetlen)

  Viszont legalább volna értelme annak, hogy expedíción 3-500 kémeket hozok és nem csak annyi, hogy mikor hold event van akkor ledaráltatom őket.
 • Egy idő után pl 7x econ nem lesz megterhelő 200m krisből 200k kémet gyártani.
  Nem nehéz meggazdagodni belőle...az az 1 millió fosztás amit írtál az 1 kör és kb 1 perc alatt megjárod...szóval ki lehet számolni.
  Mindig vannak olyanok akik aktívan járnak inaktívra...na most 1 ilyen játékos vinné az összeset
  Szerintem az aktivitás ne így térüljön meg :D

  Néha szeretek inaktívra járni mikor unatkozok
  Na most milyen jó az amikor kilőssz egy full flottahelyet inaktívra, de mire odaérsz 20x lefarmolják előtted :lol:
  Plusz a kémekkel való támadásra nem vonatkozik a zúzás szabály sem tudtommal.
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!
 • Csak az egyszeres sebesség! Tessék megtanulni játszani és ne a kockulás legyen a lényeg. Figyeljétek ki az ellenfelet, csapdázzatok és ne másokat akarjatok arra kényszeríteni hogy 10 percet se lehessen távol :)


  Flottából mehet minél több DF-be, de a védelem jó ha marad így.


  Kár hogy SA mentes szerver nem lehet opció. Izgalmasabb lenne költözés és gyorsítók nélkül :)


  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion: Top1, Andro: Top2 ; Ogame.hu Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja
 • 4X speeden is lehet figyelni...van rá bizonyíték elég, de ma már kell a flotta sebesség, én személy szerint nem akarok 1X v 2X fleetspeeden órákat várni egy ütközetre míg odaérek, mellesleg nem biztos, hogy ki tudnám ülni azt az 1-2 órát amíg úton vagyok!!! Plusz azért pl nem kényszerít az ember senkit 10 perces aktivitási periódusra, mert kb így aktívak az emberek ma átlagban!!! Hydrán vannak olyanok akik egész áldott nap bent ülnek, fél 1-kor este elmegy aludni, reggel 5kor on, és folyamatosan fent van!!! Tehát...itt meg is hal a 10 percenként nézzen ide a játékra történet, mert elég sokan onok folyamatosan, és itt már nem mindegy, hogy lecsapod 15-20 perc alatt, vagy repülnöd kell alaphangon 1,5 órát!!!

  A világban a gyorsabb és erősebb nyer, a játékok is efelé mennek el. 1-2 uni kivételével csak is haszontalan semmi unikat kaptunk, ha van esély egy tényleg, fullos szerverre amit a többség akar, akkor had adasson már meg nekünk, ne kelljen már más országok szervereire menni, ha az ember, izgalmat akar. Itt tény hogy nem lesz több ezer ember, de legyen már végre 1 kifejezetten jó unink, ha lehet.

  Harmadrészt pedig védelem. A játék elején mindenki nulláról indul, se nem lesz nagy teki, se nem lesz 1000 vagy több ds...de aki csak tekit épít szinte minden nyersanyagát abba menti az miért is előnyös???
  Lehet, hogy 30-40 emberrel több lesz, de amit tekibe épít az az anyag onnantól olyan mintha a szerveren sem lenne. Az eco+kutatás alapból ilyen de az kell, viszont a teknős építés nálam egy teljesen haszontalan dolog, mert ha nincs annyi anyag vagy akkora flotta mögötte, nem fogod aprítani, ha nem fogod aprítani csak nő és nő és nő. Aztán oda jutunk, hogy hoppá mekkora teknős...ezen gondolkodjon el mindenki, és azon amit sokaknak mondtam már...persze átlehet ütni minden tekit akár flottával is, de ha nincs olyan tényező ami miatt megéri átütni nem fog próbálkozni az ember. Profitorientált játék és a profit, azoknak a keveseknek, akik még szállítás és telepítés mellett valamire használják a flottát, azoknak nem mindegy, hogy 1 v 10 milla jön pluszban!!!

  7X econ, meg khhhmmm...30 millás tekiből 10 milla pusztul annak a 30%-a 3 milla....én személy szerint örülnék a 3 millának!!! Vannak védelem df-es unik, de leginkább azért nincs ember rajtuk, mert a védelem df mellett a beállításaik semmilyenek...amire mi többség szavazunk azért az egy más szintű kávéház lenne ;)
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Szerintem rosszul közelíted meg. Nem az a kérdés, hogy neked mennyi időd van rá és mennyire gyorsan akarsz fejlődni, hanem hogy mivel járnánk a legjobban.


  Ha valaki rendesen dolgozik, családja van és néha játszana egy kicsit, na az ilyen paraméterek mellett tuti nem fog játszani. Egy ilyen gyors szerveren lesz 10 kocka és pár ember aki néha vakációból kimerészkedik. A többiek pedig iszonyat gyorsan le fognak morzsolódni. Mert wc-re se mehetnek el fs nélkül. De ez a kockáknak sem jó, mert semmit sem fejlődnek, nincs kihívás. Csak az hogy még többet üljenek gép előtt.


  Az hogy elment ilyen irányba a 'világ' az csak annak köszönhető hogy a GF minél több pénzt akar látni ebből befektetés nélkül. Gyors szerver, gyors fejlődés. Mindenki sok hajóra vágyik persze.. Emiatt a gazdaság lehet nagyobb, az nem is gond. De a flotta sebesség... :( És ennek ti is bedőltök. Játékélményre vágytok vagy csak kockulásra? Mert akkor vannak más játékok is. Egy észjátékot ne butítsunk már le.


  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion: Top1, Andro: Top2 ; Ogame.hu Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja
 • kyloval maximálisan egyet tudok érteni, nem azért nincs sok játékos egy unin, mert van védelem df vagy nincs.. azért nincs mert kevés a magyar játékos!
  Viszont a kém fosztásra visszatérve 4es flottával 10+os impulzussal fél óra oda-vissza 10-15 rendszerre a farm ksz-szel.
  Kémmel kb 50 sec ugyanilyen távolságra a forduló kör flotta indításos bénázás +10-15sec, vagyis kb 1perc/ támadás.
  aki beleöl 1-2 órát, hogy percenként kilőjjön 1 támadást annak szerintem hajrá csinálja megérdemli azt, hogy farmoljon kémmel.

  Amúgy meg aki beleöl 200milla kristályt 200.000 kémbe :D az jobban jár, hogy vigyáz rájuk, mert 160milla kristály df-ért fogják kergetni rendesen XD
 • SA mentes szerver az tudod, hol lesz? :D Ha csinálsz magadnak privátot... Csak vigyázz a GF ügyvédjeire, mert a gatyádat is leperlik :D
  Ha egy szerver nem hozza vissza a fentartásának költségeit(rezsi, karbantartás, GO-k, adminok stb..), akkor az megy a lecsóba.
 • "Szerintem rosszul közelíted meg. Nem az a kérdés, hogy neked mennyi időd van rá és mennyire gyorsan akarsz fejlődni, hanem hogy mivel járnánk a legjobban."

  "Plusz azért pl nem kényszerít az ember senkit 10 perces aktivitási periódusra, mert kb így aktívak az emberek ma átlagban!!! Hydrán vannak olyanok akik egész áldott nap bent ülnek, fél 1-kor este elmegy aludni, reggel 5kor on, és folyamatosan fent van!!! Tehát...itt meg is hal a 10 percenként nézzen ide a játékra történet, mert elég sokan onok folyamatosan, és itt már nem mindegy, hogy lecsapod 15-20 perc alatt, vagy repülnöd kell alaphangon 1,5 órát!!!"

  Ez pro és kontra, neki is esélye van 15-20 perc alatt fullozni bárkit!!!


  Itt meg is válaszoltam azt, hogy átlagban mennyire aktívak ma az emberek...és hidd el Don, nagyon sok szerverre beregelhetsz megnézni, hogy valóban így van!!!

  Nézd Don kinek mi a játékélmény erre ezt tudom mondani. Kitudja, ha a magyar lesz a legjobb uni amit nyitnak legközelebb, lehet jönnek kintről is játékosok, ahogy Ursán is van külföldi!!! Onnantól pedig megint egy másik játék kezdődik. Az, hogy flottásként, nézzük a termelésünket, az nem játékélmény számomra!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Normál speed uniba már senki nem regel...sajnos
  Mindenki a gyors fejlődés és sebességet kedveli...ez van sajnos, nem tudunk mit tenni
  Ha ez kell ahhoz, hogy legyen megint egy Rigel ami pár évig állja a sarat akkor legyen...de ne az uni indulásánál legyen már kihalva a szerver :(

  Plusz 4x speed amúgy sincs még itthon...egy próbát megér.
  Ha ezen múlik, hogy többen legyünk akkor legyen.

  Mert nincs ideje senkinek megvárni 1x speeden a napi több órás szállítást sem pl
  Nagyobb sebességen az is megvan, ilyen téren kevesebbet kel figyelni...gyors összehordja oszt cső...megy is fs-re
  Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni!
  Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni!


  Háborúban nincs vasárnap!
 • Benutzer online 10

  10 Besucher