Dühöngő...avagy itt add ki magadból ami nyomja a bögyödet!

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Üdvözletem ogame.hu lakói, játékosai, barátaim, nem barátaim, és még te is egyetlen óriásmester Smartrax!!!!


  Mielőtt itt bármibe belefolynék, elmondanám mért nyitottam új topikot. Az alkalom nem más, mint a viselkedésetek, a beszédstílusotok, az egymáshoz való viszonyulásotok és minden ami miatt a magyar ogame ennyire lezülött!!! Lesz itt szó kérem szépen mindenről, és ugyan én már elköszöntem ettől a fekáliakupactól, de azt amit most egyesek tőlem kaptok nem teszitek ki a kicsiny ablakotokba!!! Csapjunk is bele a lecsóba!!!

  Smartrax:

  Ismét veled kezdem!!! Pontosan azért, mert iskolában testnevelés órán, mindig az utolsó kezdi el a bemelegítőfutást. Ugye ismerős neked is még az a szó a testnevelő-tanárodtól, hogy balra át!!! - Futás indul!!! Remélem csak, hogy ismered és így rájössz, hogy miért téged veszlek előre. Szóval először is engem már nem érdekel itt az, hogy ne süllyedjek a te szintedre, vagy máséra akiben annyi ingerküszöb sincs, mint egy marék korianderlevélben, hogy legalább a fiatalokra nézve visszafogod az ocsmány kifejezőkészséged, és megpróbálj kulturáltan írni,...... tudod szarok a pofádra. Ki a retkes fasz vagy te, hogy megengedhess magadnak amit csak akarsz? Azt hiszed, hogy jampi vagy bazdmeg, mert Rigelen még nem baszták be a pofádat??? - Öreg, soha a büdös életben nem leszel legenda!!! Veretlen - ugyan kiscsávó erről már beszéltünk, hogy ez kb ideig - óráig tart mindenkinél, nálad is megfog törni a jég egyszer, és abból a jelenlegi egod igen nagy veszteséget fog elkönyvelni!!! Tudod mért nem jó hencegni azzal, hogy veretlen vagy? - mert lehet nem támad senki, lehet nem kémked senki, de mihelyt leszednek, hidd el mindenki ütni fog téged, és rádugrik majd minden olyan ember akit a játékban, vagy fórumon megpróbáltál lekicsinyíteni!!! Ott lesznek rajtad mint a dögök és nem fognak hagyni felállni a padlóról!!! Pusztán azért, mert ezt érdemled, pusztán azért, mert te sem adsz többet!!! Másik történet ami miatt még hozzád szeretnék szólni, nem más mint, hogy ki hová és milyen csatát tesz ki!!! Nem mindegy neked, hogy hol milyen és mekkora csaták vannak??? Mert mondjuk lehet a te szintednek egy plusz 10milla nem számít, de lehet hogy sokaknak igen, és ha eléri a 20%-ot mehet oda ahová való, attól még neked mint magyar ogame bajnokának, nem kellene pökhendien odabasznia olyan dolgokat amiket odavágsz!!! Talán te lettél itt mindenki atyja, vagy az ogame.hu ítélőbírója??? Ember szállj le a földre, mert a magasból kurva nagyot fogsz esni!!! Ha már mások fasszopó csalók, akkor te meg egy fasszopó buzeráns díszköcsög vagy aki mindig ott sündörög, ahol kurvára nem kíváncsi a habzó pofádra senki! Másik, tudod tedd össze a kezed, hogy Stay elvállalta az accot és viszi neked, amíg letelik a 2 hónapod, de neked most is csak egy dologig jutott el az agyad : VERETLEN maradok!!! Menj te a büdös faszba te szarjankó!!!!


  Heimdall:

  Hol is kezdjem, a ti vitátokba nem szándékoztam beleszólni, de megpróbálok nem részrehajló lenni. Emlékszel még angol szeron, mikor szövitársak voltunk??? Ugyan, hogy lehetek ilyen hülye, biztos emlékszel, hát azóta nem vagyok hajlandó beszélni veled :) Tehát, én úgy gondolom, bárhol bárkivel játszottam egy közös szerveren egy közös szöviben azt sohasem támadtam itt magyar ogameben!!! Erre, leszerelek angolon, de még törlés miatt is 7 napot ott vagyok már másnap meg támadod a volt Hydrás accom, úgy, hogy belekevered Hypnose-t? Nem mintha vele jobb lenne a viszonyom, de ember a helyedben először nem mást ócsárolnék, hanem beállnék a tükör elé és leköpném azt akit látok benne!!! Másik, tudod kurva sok ember örülne itt egy feleakkora accnak is mint / te elkértél vagy nem tök mindegy tiéd lett/ amit Rolen hagyott rád!!! Azonban nyissunk már arról is vitát, koma, hogy hol kellett volna maradnia annak az accnak? Hová is vitted te azt az accot? Kiket is ütöttél azzal az accal? Na látod báttyja, itt a különbség, hogy elfelejtetted ki tette eléd a mézesbödönt, és hogy mit ígértél meg a másiknak!!! Ezért vagy te is olyan szaros mézesbödön mint amilyennel mást illetsz, mert beleszarsz abba a kézbe ami neked enni ad!!!! Semmi nem számított ugye, csak, hogy a spanciknak tudjál hencegni, hogy Heimdall én magam beverem még Hydrát is egyedül? - /Ja csak, hogy barátom, ha én is napi szinten óránként a gép előtt tudtam volna ülni, közel annyi csatám lenne, mint neked, csak tudod, van akinek dolgoznia is kell ebben a rohadt országban!!! Quantumot hozod fel nekünk, ahol az emberek nem tudnak fs-ni? Ugyan ki a fasztól kellett volna neked tartanod ott? Hmmm.....? :D Meg, hogy te nem élsz a játékban? - Ember, majdhogynem 0-24ben on voltál és te fütyörészel másoknak, hogy a játékban élnek? Akármennyire is tagadnád, előkeressem a kimentett kémjelentéseket amiket tőled kaptunk? Vagy a print sc-et? Megvan mind öcsém, szóval, hogy is van ez? Vagy csak a szokásos progi ketyegett? Azért amikor ennyire ég az ember talpa alatt a föld, kicsit jobb érveket várnék, amivel mentenéd az írhád, mert az rádférne most koma. Ugye milyen szar érzés, amikor hátba szúrnak azok, akiket te is hátba szúrtál? - Ja bocsi, neked nincs lelked nem eshet rosszul!!!


  Nemtudom a neved, de 666os témánál 6 hozzászólással vered a nyálad!!!

  Rád gondolok kis surmó!!! Ne nézzél majd nagyot, mert hiába tágulnak meg a pupilláid mint aki be van kábszizva, rólad van, lesz szó most! Te is jó, hogy nem anyázol már, ki a rossz seb vagy te is? Honnan melyik univerzumból fingtak ide téged, hogy fröcsögj itt azoknak, akik még itt vannak ebben a posványban? Amennyiben meg nem mered vállalni a neved, nem kell kommentelni, mert mindenki eltudná puffogtatni, hogy óóóóóó....hát ezer éve játszom a gammel, csak valami miatt a régi nevemen nem engedett be a fórum, ugye? - Tudod nekem is volt ilyen problémám, de vettem a picsámon a ráncot, és beletúrtam magam az e-mailbe. Tudod aki keres talál, kevesebb trágár szavat használ!!! Ennél is egyszerűbb, ha csak odabököd az előző neved, és lehet egy újabb önjelölt világsztárral van dolgunk /mint Smart/, aki előtt még szarás közben is fejet kell hajtania mindenkinek. Így viszont amíg, neved homály fedi, te mit szarházizol mást, amikor arra nem vagy hajlandó, hogy felvállald magad?  Account adás/vétel

  Igazából, igen tök mindegy, hogy mi helyes mi nem, azt azért szögezzük le, hogy a GF-nek sincs semmi köze, ahhoz ki mennyit fizet egy adott accountért és ki mennyiért adja el. Mi köze lenne hozzá? Nyílván, ha valaki pénzt áldoz eme szarkupacra ami a magyar ogame-t illeti jelen pillanatban, az odafelé is le fogja szórni, a megfelelő részletet, magyarán fog venni SA-t!!! Innentől kezdve meg szerintem ez nem szabályellenes!!! Az már más káposzta, hogy mért van ez leszabályozva és mért tiltják, ez az ő dolguk, de szerintem, ezzel semmi gond nincs, bár igen mindkét félről eladóról - vevőről egyben kiállítódik egy bizonyítvány!!!


  Riasztó:

  Annyira ki vagytok bukva rajta, gyerekek, kurva egyszerű. Minden egyes este amennyi flottahelyed van, és amikortól perces a kolléga, 1-1 szemetest beküldessz 10%-on támadásba rá a lehető legtávolabbi holdadról, azt egyszer meg fogja unni, hogy minden kibaszott este ott tilinkol a telegrácsa a füle mellett ;) Ja igen csak szidni, meg vádolni könnyebb mint azt a kibaszott tököt elővenni a fejetekben és megrázni a káposztalevet!!! ;)  Na bye és ne feledjétek bárkinek problémája van Kylo bácsi várja egy kis trécselésre, mert már letettem az arcom, és szarok mindenre úgy sem játszom már itt, de attól függetlenül, még visszajárok a barátokhoz, és felbassza az agyam az amit itt látok ;)

  Cupp
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • KyloRen
  Haha meg is lesullyedtel az en szintemre :DD En nem tudom h te ki vagy, mert meg sosem jatszottam veled.. vagyis gondolom.. de az a normalis ugye amit most nekem irtal ??:D XD hat igen.. mindenki magabol indul ki :D ezeket a kis huncut beszolasaidat tekintem valami elojateknak, vagy boknak :D XD kis aranyos ...:D

  The post was edited 1 time, last by smartrax18 ().

 • Azta Büdös K...a élet.
  Srácok egy kicsit vegyetek vissza mert szánalom amit csináltok.
  Ez most mindenkinek szól úgy mondom mint minden szövitöl független ember.

  Nagyjából ismerek mindenkit smart hiába vagyunk nagyon jó barátok de ezerszer megmondtam, hogy a trágárkodást hagyd abba mert akármilyen fura fórumon se lehet elküldeni senkit a halál f....ba. És hát a szabályzatban hiába nincs benne a 2 hónap, (ez már kb azóta 15 nap amióta minden uniban 2 nap a vakáció) látod mégis a stílus miatt kicsesztek veled...

  hypno- heimdall vitához semmi közöm de viszont tényleg baromi idegesítő.
  Már azt sem tartom normálisnak, ha valaki a magánéletet keveri a játékkal de viszont egyik fél sem jobb kettőtök közül a másiknál. ÉS ezt úgy mondom, hogy hypnot pl ismerem és dumáltam vele nem egyszer heimdall pedig ismerősnek jelölt. És azért mondtam, hogy hypno te sem vagy különb mert elhiszem, hogy a párodat véded egy olyannal szemben akinek lakást munkát ajánlottatok és pofán köpött de mint egy felnőtt családos ember, nem feltétlen kell bele menni heimdall játékába.

  Régen amint volt egy kis személyeskedés jött azonnal Busshunter meg pihe és mentek a bannok.... de most a fórum már tényleg valami vicc. Nem is lepődök meg már azon, hogy sorra mennek el a régi playerek mert ami itt megy az szánalmas. És azok a marogatások amik régen mentek pl köztem meg soldier között na az semmi nem volt a mostanihoz képest.
  De sajnos ez a team hibája mert már mindegy egyes team tag a saját barátai felé húz.
  Miért nem látni egy figyelmeztetést pl fórumon. El hiszem, hogy nincs már se pihe se busshunter. De akkor igen is legyen meg hírdetve a fórum karbantartó szerep és valaki nyugodtan osztogassa a figyelmeztetéseket és tiltásokat.


  JoCkAs viszont elég érdekes dolgot írt "s***et csinálnak a GO-k szájából,"
  Itt azért nehéz elsiklani ezen mondaton.
  Megszeretnélek kérni, hogy 1 becsületes GO-t mutass légyszives aki nem a saját érdekeit vagy épp szövetségét nézi.
  Elhiszem, hogy titeket csesztett a felettetek álló pár ember. És emiatt is lépett le pl peti aki talán a legjobb go volt.
  De az ok, hogy van aki csal de MAGYARÁZZA EL NEKEM LÉGSZIVES VALAKI, HOGY EGY MAGYAR 1* SPEEDEN VALAKI SPOROL ÉVEKIG AZ ASTRÓRA AZ OK ÉS MEGCSINÁLJA A 14. BOLYGÓT. DE EZ KB KIMERÍT NEKI MINDENT ÉS EZEK UTÁNA MÉG VAN NEKI 12 MRD NYERSI AMIT 2 HÓNAP ALATT BETOL .


  Azt megszeretném kérdezni, hogy az a több 10-20 mrd nyersanyagot ki ellenőrzi ami az adminisztrátor accountokon van? Mi történne akkor ha van egy játék adminisztrátor akinek a párja tegyük fel épp jogsira gyűjt és küld kp-ért nyersit playereknek???? mert hát van mindig egy MADÁR aki azonnal csiripel és lehet ilyenekről hallani.
  A másik kérdés pedig, hogy erre hol lehet jelentkezni mert mint trockij megírta supporton a pénztárcám nem ismer határokat :phatgrin:


  És most akkor jöjjön 666. Egy fiatal gyerek akinek az IQ szintje meg egyezik kb ezzel a smile-val :crazy:
  Rá fogjátok, hogy csaló riasztózik mindig a pushingon jár az esze. Ez mind szép és igaz DE VAN MUNKÁJA ÉS HÁT MIVEL SE KUTYÁJA SE MACSKÁJA ÉS SZERETNE VALAHOL ÉRVÉNYESÜLNI így ide hajlandó elbaxni a fizuját. Ezek után egy 100-120 fős magyar ogame országban egy hatalmas kincsnek számít így itt is lesz sokáig. ÉS hát lumi hiába tagadja, hogy csak úgy puszira adta az accot akkor is 1 ember sincs aki ezt elhinné.


 • Smart!!

  Fenyegetsz??? :D :D Figyelj én nem vagyok egy surmó ember, Magyarország, Borsod - Abaúj - Zemplén megye, 3535 Miskolc Aba út 7.

  Gyere le hidd el én várni foglak és szivesen leülnék veled beszélgetni arról, hogy viselkedünk nyílvános fórumon te szerencsétlen!!! Gondoltam, ha lemegyek a szintedre megérted, de a 2 db agysejteddel nem vagy képes a szükséges ingereken kivül semmit felvenni, úgy látom megpiszkáltam a tyúkszemed. Hihi. Ez volt a célom. Tudod miért? - Mert így viselkedsz emberekkel, így beszélsz itt emberekkel azt nem veszed észre igaz, de mihelyst valaki meg meri kenni az egod, azt rögtön. Szánalmas vagy ember, és még te fenyegetsz engem?

  Én ogame kocka? :D Kisfiam leírtam az előző hsz-ben, hogy én már nem játszom, pontosan a magadfajta degenerált, senkiházi, szar, férgek miatt, akik berágták magukat a fórumra. Úgy látom a gondolkodás mellett, az értő olvasás sem erényed, ez azért már na hogy is mondjam, kicsit elgondolkodtató. A kettőböl legalább az egyik mehetne!!!!

  Mondtam gyere haza Németországból!!! Vagy szeretnéd, hogy kimenjek hozzád faszikám? Nyugi attól, hogy itthon melózom ki tudok ugrani Németbe, hogy megnézhessem ki vagy te ahhoz, hogy fenyegess engem !!! Kocsid után kötsz, vigyázzál testvér ezt ne fojtasd mert kurva rossz fát kezdesz el lehugyozni!!!! Úgy hogy velem szembe neked pofa súlyba!!!!!
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Sajnálom,hogy ilyeneket olvasnunk kell.
  Amit még annál is jobban sajnálok, az az,hogy nem csak mi vagyunk itt.
  Ezt olvashatja akárki, gyerekek, új játékosok..akárki.
  Tegyük félre a személyes ellentéteket.
  Szerintem fejezzük be és szerkessze mindenki a mondanivalóját.

  Peace

  :sniper: "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár." :missilelauncher:
 • Na hali, mivel már rágalmazol csalással is, segítek neked egy kicsit, megpróbálom elmagyarázni, hogy lehet, először köznyelven, majd úgy is, hogy Te is megértsd :)

  Mivel én komolyan vettem a játékot, napi 200 farmot csináltam kb. ami egyenként mondjuk legrosszabb esetben számoljunk 200.000 nyersanyaggal, (nem csak fémben, keverve), az 200 * 200.000 = 40 millió
  Ez bizony 1 hét alatt : 280 millió nyersanyag. Aminek kb. a fele fém a többi bizony kristály és deu.
  Ehhez jön a napi termelés gyorsítók nélkül:

  FÉm termelés: 24.8 millió / nap
  173.6 millió / hét

  Kristály termelés: 6.4 millió / nap
  44.5 millió / hét

  Deu termelés: 5.5 millió / nap
  38.2 millió / hét

  EZ 1 hét alatt 536 millió nyersanyag és ezt lehetne fokozni azzal, hogy beváltom fémre az egészet, közel 1 milliárd jönne ki.
  Tehát kérdezem én, hol itt a csalás? Az, hogy nem vagy tisztában semmivel, bizony látszik, hisz mást se csinálsz, csak más dolgával foglalkozol, gondolom pont azért, mert tudod Te is, hogy mennyire nem megy ez neked.

  De hogy megértsd, termelek hetente 256 db almát!
  Gyűjtök hozzá 280 db almát!
  Így bizony kijön az, hogy 536 almát tudok összeszedni 1 héten! (remélem segítettem)

  Ebben nincsenek benne, hogy nem csak farmoltam, hanem kivégeztem pár játékost, és miután 0-ra rakétáztam kifosztottam teljesen, majd farm lett belőle (bizony jajj milyen csúnya gonosz voltam, abbahagyták páran miattam) :cookie:

  És szerintem nem 2 hónap alatt toltam be utána annyi pontot, hisz a 14. bolygó kellett ehhez a szép termeléshez, amit az is elősegített, hogy Zozz elment vakációba és farmolhattam az egész unit.

  Emlékszem még írogattál, hogy adjam neked a nyersit, ja tényleg <X :growup:

  Na de nem is szaporítom a szót tovább, mindenki nézzen körül a saját háza táján. Pacsi nektek, örülök, hogy itt játszhattam! :lol:

  marquez wrote:  De az ok, hogy van aki csal de MAGYARÁZZA EL NEKEM LÉGSZIVES VALAKI, HOGY EGY MAGYAR 1* SPEEDEN VALAKI SPOROL ÉVEKIG AZ ASTRÓRA AZ OK ÉS MEGCSINÁLJA A 14. BOLYGÓT. DE EZ KB KIMERÍT NEKI MINDENT ÉS EZEK UTÁNA MÉG VAN NEKI 12 MRD NYERSI AMIT 2 HÓNAP ALATT BETOL .  Uni1 Lumi (a kezdetektől 2007 óta) --> már Barym
  Uni6 Lumiere(VALHALLA) & a segítség vs LajharZ - 1.577.777.000

 • A farmot kicsit soknak a termelést meg kevésnek tartom, de összességében igen... Bőven belefér a buli ;) Én is hasonlóan szoktam...
  UNI 6-on a 70 millás acc-nak 60 milla volt a napi termelése... Igaz az 2x szerver, de arányaiban pont megfelel a fentinek!

  Jah.. Tauruson már most 10 milla körüli termelésem van... 1 milla pontos accval... (szintén 2x szerver)
 • Eddig se tettem, ezek után se fogok, belefolyni a dolgokba. Csak szeretném megjegyezni, hogy régen, ilyen fórum posztok után, kérdés nélkül kaptad az "in game bann-t". Azt hiszem, ez valahol szerepel is a szabályzatban. A mod-ok kérhetik, ha valaki nagyon alpári módon viselkedik fórumon. Jaaa, hogy nincsenek mod-ok ? Így mindjárt más. Srácok mehet az anyázás. 8)old

  Másik, megy itt a csalózás ezerrel. Ilyen bizonyíték, olyan bizonyíték. De te jó fej vagy, mert nem nyomod fel. Azok után, hogy a teljes fórum előtt lecsalózol valakit, ne akarj már jó fej lenni vele. :)old

  Mondhatnám úgy is, hogy ne vetítsd le félig a filmet. Az úgy, csak púder duma marad. :tongue:old
  Ha nem fejezed be a sztorit, bele se kezdj.

  Végszónak pedig, ami már már minden posztomban szerepel.
  Ideje lenne, ha Lorovus nem csak beleszarna ebbe, hanem végre csinálna is valamit, mert gyalázat az egész. Van de minek? :evil:old
  :pillepalle:

 • Gyerekek, Gyerekek, ne ezt és ne itt, akármennyire Dühöngő!!!

  smart összeteheti a két kezét, hogy eddig nem szedték le és még szaladhat vele a "fejetlen ló"!
  De ahogy a helyzet áll, Dd33, egy TOP Gamer a Rigel, kezdeteiből, ez vár smartra is!
  Mert az egója, személyisége, "egyénisége" abból építődik fel, hogy VERETLEN!!!!
  De ez nem tart örökké, ahogyan nálam se, hunternál sem, Grizzlynél sem, Soldiernél sem, ...., Ráadásul itt a múlttal rendelkező játékosok, az utóbbi három helyen szereplőek(hunter, Grizzly, Soldier, stb...), nem olyan kis "friss, zöldfülűek", mint smart!
  Tehát amikor eljön az az idő, mikor smartot leszedik, nagyon hamar és nagyon gyorsan vakba fog rohanni, hogy ne csorbuljon a "VERETLEN" hírneve, de akkor már késő!!!
  Dd33 az élő példa a smart-féle forgatókönyvre is, ami már meg van írva, de a "forgatás" még mindig a "veretlen" időszakban tart!!!

  smart, egyre kérlek, amikor eljön az az időszak, ne fuss fejetlenül vakba, hagyd meg az "örökséged" a kisebb játékosokra, hadd profitáljanak belőled, hadd gyarapodjanak, mert ha egyszer elvernek(ami elkerülhetetlen), ne az legyen hogy az OGame.hu/Rigel hiányt szenvedjen belőled, hagyd hogy elégtételt vegyenek rajtad azok, akiket fikáztál, semmisnek tekintettél, holott ők voltak azok, akik valamit értek ebben a játékban, ellentétben veled!!!
 • Na latom megint jott 1 okoska.
  Rogton jon a vádaskodás meg az okos vélemény nyilvánítás. :D
  Ki kell, hogy abranditsalak, mert 1 farmsort kb. 5 percig tart elküldeni, nem hiszem, hogy ezt magyarázni kell. Bar ugy latszik megis. :D
  23flottahelyem volt egyebkent. Csak a mihez tartás végett.
  Sajat rendszerbe meg 1ora volt az út oda vissza.

  Meglátszik, mennyit romlott a színvonal az evek alatt. Jonnek az ujabb játékosok akiknek fingjuk sincs az egesz játékról es nyomjak az okosabbnal okosabb kommentet. :D

  Ahogy gurat leírta nem egy bonyolult dolog ez es szerintem o sem csak otthon ul es nyomkodja a játékot. :D

  Elnezest az ékezetek hianyaert, sajnos a telefon van amit javít van amit nem.

  Mivel most majd jon biztos valami kikered magadnak, hogy Te is régóta jatszol stb. marhaság, inkabb nem válaszolok, mert nem lesz értelme ahogy sejtem. Szep napot kivanok mindenkinek es megegyszer további jo játékot.

  Uni1 Lumi (a kezdetektől 2007 óta) --> már Barym
  Uni6 Lumiere(VALHALLA) & a segítség vs LajharZ - 1.577.777.000

 • lacyka22 wrote:

  Meglátszik, mennyit romlott a színvonal az evek alatt. Jonnek az ujabb játékosok akiknek fingjuk sincs az egesz játékról es nyomjak az okosabbnal okosabb kommentet.
  Uni1 óta itt vagyok, kevés az a vén motoros, aki annyi ideje itt van, mint én!
  Talán Grizzly és hunter, más nem nagyon!
  Csak puszta elmélkedés volt, de akkor meg viszont nagyon gyanús, hogy valaki saját rendszeren belül így mer játszani, hogy legalább 200k, de elmondásod/felvetésed szerint lehet többről van ott sz.
  Akkor ezt nevezik táp-acc-nak a nagyok, valaki "játékban van", hogy tápolja a hagyobb Gamereket!
  Harmadik lehetőség már nincs, ezt nem lehet kimagyarázni(bár próbálkozni lehet)!
 • Hehe. Akkor legalabb kiderult, hogy ez regen se ment nagyon. En 10evet voltam itt. Uni 1 kezdeten reggeltem. Par hónappal nyitás utan. Szoval jah.
  Amit meg leirtal sajnos megint teves, ha felmesz barymra es megnézed a top1acc bolygó elhelyezeseit talan megerted Te is. Mondjuk ki tudja. Mindenki akinek kis esze volt odakoltozott olyan inaktivhoz, ahol tobb bolygó volt (es teszem hozza aktívan farmolt) termeszetesen nem minden farm sajat rendszeren belül volt. De megint csak folos magyarázni. :)
  ja igen ha ilyen tap accot akarsz látni nezd meg a 9:99et azt hiszem az a nyerő. Nem az én volt accom fog ott ekeskedni. :)

  Amugy nem rémlik a neved uni1bol...

  Uni1 Lumi (a kezdetektől 2007 óta) --> már Barym
  Uni6 Lumiere(VALHALLA) & a segítség vs LajharZ - 1.577.777.000

 • Users Online 3

  3 Guests