Dühöngő...avagy itt add ki magadból ami nyomja a bögyödet!

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Dühöngő...avagy itt add ki magadból ami nyomja a bögyödet!

  Sziasztok.

  Gondolom legtöbb játékos egyet ért azzal, hogy sokszor már rossz nézni ami itt folyik fórumon.... néha már-már felháborító, amikor szép csatákat alpári módon szétoffol 1-2 ember, és a végére már olyanon folynak a viták, aminek már semmi köze az adott csatákhoz.... szidalmazzák, fenyegetik egymást, és olykor már nem teljesen szalonképesen kommentelgetnek, elfelejtve azt hogy ez csak egy játék, és nem csak felnőttek játszák, és olvassák az adott témát. Mellesleg én sem szeretném ha a gyermekem ilyeneket olvasgatna.

  Ezen felbuzdulva gondoltam rá, hogy nyitok egy ilyen thread-et, ahol nyomhatjátok egymásnak a szöveget úgy, hogy a csatákat békén hagyjátok.... persze itt is csak ésszel, mert nincs kint a 18as karika a sarokban.

  U.I.: Ne feledjétek.... csak ellenfelek vagyunk, és nem ellenségek!!!
  "A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt,
  és egyenként vadássza le az árulókat! "
 • Szerintem játékon belül beszéljék meg a felek. Persze hasonló hangvételben mint itt és akkor sűrűn látjuk majd a 1-3-7-9999 napos tiltásokat :)
  Én vagyok a kezdet és a vég. Általam érkezik a változás.
  Kérlelhetetlenül jövök akár a halál, nem kérdezem felkészültél-e Rám.
  Kapuvá váltam, az örök változás kapujává.
  Nem érinthetsz hisz nem vagyok ember.
  Nem csodálhatsz hisz nem vagyok isten.
  Az vagyok mi örök és egy. A változás.
  Kapuvá váltam. A nagyszerű változás kapujává.
 • Üdv :)

  Először is szeretném megköszönni Hyp, hogy gondoltál a tahókra és azokra akik valamilyen problémára akarnak rávilágítani, vagy csak azokra akik el szeretnék mondani a véleményüket kendőzetlenül!!! ;) Valóban felháborító egy-két ember egymáshoz való viszonyulása.

  Nem szeretek kertelni, de uncsi. Van egy adott csata, és csak azt várják mint az éhes keselyűk, hogy mikor ugorhatnak rá a történetre, mint gyöngytyúk a takonyra. Ezzel még nem is lenne semmi probléma, mert finoman emberekhez méltóan is el lehet küldeni valakit a fenébe, de az amikor már anyuka apuka csuklik otthon, mert emlegetik az már túl lő minden határon. Mi közük van ehhez nekik ??? - Semmi egy nagy büdös semmi!!!! Mégis megesik, hogy az intelligencia hiányában küszködő személyek, már csak ezzel tudják felkorbácsolni a vizet!!! Azonban van itt ám más probléma is. Ki is emelem személyesen is azt akiről szót ejtenék, vagy azokat akikről szót ejtek.

  Smart: Például az, hogy pusztán az írásodból következtetek, lehet, hogy a való életben nem vagy ilyen ember, ámde ha nem lennél ilyen tudnál disztingváltan, kulturáltan nyilatkozni. Azonban azt a következtetést kell levonnom az irományaidból, hogy te egy nagyképű, arrogáns, pökhendi kisebbségi komplexussal küzdő ember lehetsz. Próbálsz mindenkit a sárba tiporni, hogy így jampi úgy jampi, de nem vagy hajlandó arra, hogy észrevedd, sokaknak azért szúrod a szemét, mert ilyen a jellemed. Engem nem érdekel mit dolgozol, mennyi pénzed van, mikor lesz lakásod, és mit csinálsz szabadidődben!!! Engem egy valami érdekel, ha már írsz ahhoz a csatához ami tegyük fel nagyon is szép csata volt, akkor szólj is hozzá érdemben!!! Ne másban keresd a hibát, meg ne kicsinyíts le senkit, mert lehet, hogy én is egy borsodi senki vagyok, de mondjuk több ész szorult a koponyámba mint neked!!! Fenyegetőzni sem jó ómen, hanem sokkal inkább probléma, mert lehet azt hiszed, hogy a te barátaid számottevő erősítést jelenthetnek neked, egy majd adott összevonásnál, de sose felejtsd el, hogy az ellenfelek is mozgolódnak ám, és nem tudhatod, mekkora sereget bírnak majd csatasorba állítani, ha eljő a megfelelő pillanat!!!! Az ellenfelek lekicsinyítése pedig gusztustalan, mert tudom szúrja a szemed, hogy neki profitos volt, és neked mért nincs ilyen, de lehet azért nincs neked ilyen, mert nincs benned vér, hogy megcsináld!!!

  Soldier: Te is minden lében két kanál ember vagy. Mániád odaszólni Smartnak akár mi van még ha a csata nem is köthető hozzá. Nem tudom ti szerelmesek vagytok egymásba valamilyen szinten!!! Legalábbis mindig meg találjátok a másikat!!! Azonban menjünk tovább, 5-0 az állás a kedves ismerősödnek, és még tőled sem láttam mást Rigelen csak szájkaratét, meg cukkolást!!! Lehet nem szavakkal kellene a vitátokat levezetni, mindenki agyára menve, hanem agyba - főbe verni egymást az unin belül csaták formájában. Az, hogy kivülállóként írunk a csatához az azért van, mert tetszik, mert elismerjük azt, hogy vannak akik, megdolgoznak a profitért!!! Közvetve közvetlenül azért címzünk neked, nektek dolgokat, mert várjuk mikor villan a piros jelzés az fejetekben, hogy az amit csináltok a cimbiddel röhejes, másodszor meg kiábrándító, hogy egy játékban vagy egy játékért és az igazatokért /amit amúgy kettesben kellene rendezni/ képesek vagytok ölre menni egymással egy nyílt fórumon csak azért, hogy ki a nagyobb bika!!! ( Mellesleg itt Hypnek adok igazat, és a modiknak, hogy ezt azért olvashatják olyanok is akiknek nem biztos, hogy ajánlott!!!)

  Kedves Modik!!!

  Elhiszem, hogy ez a dolgotok és jó végre azt látni, hogy ti is itt vagytok, / így 1 év után / de fenyegetőzni a ti oldalatokról sem kellene!!! El lehetett volna intézni a hozzászólásotokat annyival, hogy hangnemre ügyelni. Az azonban, hogy aki nem ügyel, mert lehet, hogy a mai napja egy adag katasztrófa, ideges, mérges, és még itt is felhúzzák és véletlenül leír egy obszcén szót, amit miután elküldte a hszt visszaolvassa vagy elmegy kakilni, kajálni visszajön és megnézi megint, lehet megbánja, és ír egy köv. hozzászólást, hogy elnézést, kicsúszott, figyelmetlen voltam!!! Akkor őt is kitiltjátok, mert csorba esett a nimbuszon??? :O Azokat kellene inkább megmoderálni, akik már hosszú ideje nem férnek a bőrükbe, mert azt hiszik ők a legnagyobbak, az élő istenek, akikről már az egész ogame.hu zengi nevüket!!! Kicsit kétoldalú fegyver a ti szóhasználatotok is!!! Nálatok vannak a jogok, de azokat sem kell firtatni, meg ékeskedni velük, mert mindenki tudja mi jár azért, ha nem olyan stílusban ír, amilyen amúgy elvárható lenne egy játék fórumján!!! Aki meg továbbra is veri a pömpölőjével a csalánt az meg magára vessen, ha tiltjátok!!!

  Mint minden írásnak ennek is van vége ide hagytam azokat akik a következő csoportosulásba esnek méghozzá a.....

  bandák!! : Szép dolog és sőt kötelező kiállni a szövetségesed, vagy barátod mellett, de a fent említett két úriembernek szerintem nem kell akkora védelem amit ti adtok!!! Miért is??? - Méregetitek ti is a másikat ahelyett, hogy egy jót nevetnétek az egészen, és elintéznétek magatokban annyival, hogy haha, majd meglátjuk. Viszont, ha már oda is írtok a csata alá, és még véditek is a kollégátokat, akkor is meg lehet azt tenni, normális hangnemben. Ehelyett ti ugyan azt a felesleges etetőrázást kezditek el, amit már elkezdtek előttetek csak ti még tovább bonyolítjátok a történetet. Nekem laikusnak ez visszataszító, mert nem vagyok rá kíváncsi és mellesleg, hihetetlenül rontja a csata valódi szépségét!!! Lehet, hogy csak betűk és számok, de ezek mögött befektetett munka van, és ha nem is mondják ki, de vágynak az elismerésre, amit mint tőlem is laikustól megkapnak, mert ami szép azt dícsérni kell nem hullára offolni, úgy, hogy amúgy fórum előéletetek annyi sincs mint egy döglött botsáskának. Van két postod fiam, és vered magad, hogy te még náluk is nagyobb jampec vagy, de csatát egyet nem raktál még ki, sőt lehet nem is ütöttél!!!


  U.I : Köszönöm Hyp még egyszer, hogy csináltál egy ilyen topicot, mert tömbösítve elmondhattam azt, amivel nem akartam rommá offolni, Ragnar és Bala csatáját. Mindenki másnak akinek nem inge nem veszi magára, de aki acsarkodni akar, az írjon nyugodtan, én válaszolni fogok!!! Hangnemre ügyelni ;) :)
  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


  The post was edited 1 time, last by KyloRen ().

 • Tényleg kössz Hyp, hogy ezt létrehoztad, hogy legyen egy hely, ahol ténylegesen tudunk ezt-azt kibeszélni, megjegyezni, stb...

  Kezdeném magammal, azzal, hogy én se vagyok valami "jó fióka", sőt...
  Nem akarom magam szentnek beállítani, nem vagyok az.
  Nagyon hirtelen ember vagyok, a saját igazamat nem hagyom, ha valami igazságtalanságot vélek felfedezni, elolvasni, stb..., az ellen kiállok, ha kell csúnya szavakkal is. Ezt sokan tudják is rólam, a korábbi szerverekről játékosok, GO-k ezt meg is tudják erősíteni, nem egyszer volt már összezördülésem Grizzlyvel, Trockijjal, Lacival, ... - nem sorolnám, nincs értelme.
  Egy szónak is száz a vége, én is egy, kommenteket tekintve, szemét alak szoktam/tudok lenni/vagy voltam, már nem tudom hogyan fogalmazzak.
  De szem előtt tartva azt, amit Hyp a nyitóban elmondott, ill. Kylo is egyik hsz-ben:
  - Először is ellenfelek vagyunk, nem ellenségek, tehát ha már zúzzuk egymást, akkor valami módon adjunk is a másiknak némi tiszteletet, ha kikerül egy csata Fórumra, vegyük a fáradtságot és nyögjünk be egy "Gratulálok"-ot, ne csak akkor verjük a mellünket meg posztoljunk, amikor mi vagyunk a nyertes oldalon!
  - Második dolog pedig az hogy sokak többször úgy ülünk géphez, hogy valami pocsék nap van mögöttünk és minden apró dologra ugrani tudnánk, ilyenkor tényleg ne hergeljük a másikat, mert annak a fent említett szájkaratés adok-kapok lesz a vége, ami megint nem a tiszteletről szól!

  És itt megint én jövök a képbe, mint Ingame, mint Fórum tekintetében, nagyon nyers és szabad szájú voltam korábban, ezen úgy érzem mára már sokat tudtam változtatni és tényleg oda tettem magamban az OGame-fogalmat, ahová való, a kikapcsolódási dolgok "polcára" és már nem veszem vérig sértve magam, ha valaki leanyázza a fejem vagy leköcsögöz egy-egy zúzás/farmolás után(bár személyes meglátásom, hogy az ilyen Gamerekből is egyre kevesebb akad), ill. nem hagyom magam felhergelni Fórumon sem, inkább hsz-t sem írok, minthogy odáig fajuljanak a dolgok, mint anno Cose vs. Justice csatak után lehetett tőlem olvasni!
  Nem szeretnék senkit megbántani, ill. akit korábban megbántottam, és még mindig megsértve érzi magát, most kérek Tőle/Tőlük is elnézést a korábbi sérelmek miatt!

  Smarti mentségére legyen szólva, nekem, megígérte, hogy a hsz-ek terén változni fog(lehet mert észrevette hogy én is változtam kicsit), ebben lassan halad, de halad,
  Smart, csak így tovább!

  És újfent köszönöm, hogy nyítottad ezt a Threadet Hyp, és köszönöm mindenkinek, aki el is olvassa!

  LoN
 • Tiszteletem, szep estet :)

  Ha mar rolam is szo esett itt mint kb mindenhol lassan felmerul mar a nevem, meg ha nincs is kozom hozza..adott csatahoz....mondanek mar en is par szot...

  Elso sorban is, koszonom azoknak akik tenyleg ismernek es tudjak milyen vagyok, hogy kialtak mellettem, mert sajnos sokan csak azt latjak ami eppen egy adok - kapok verzioban zajlik..es abbol probaljak leszurni h en mekkora egy kreten vagyok.. Ne felejtsuk el azt amit sokan nem tudtok h mik mentek a hatterben.. kaptam mar nem egyszer 3 napos bannolast.. provokalas/ sertegetes miatt.. amit a konkurencia Provokalt ki termeszetesen..Honapokon keresztul hallom h en mekkora szar ember vaok.. hogy mennyire nem tudok jatszani.. mennyire egy hulye gyoker paraszt vaok.. egy Mcdonalds-os hulye gyerek..Akinek a Support is Belotte az IQ szintjet.. mert ugye ilyesmiket is kaptam folyamat..:) Jah es ne felejtsuk el h mostmar Hala a Jo istennek, mindenki Var valami Osszevonast.. es jonni akar mindenki Rigel-re.. h engem majd lealaz,,es feldarabolja a 6 milliardos kicsike csöpp flottamat:) En nem tudom h Ti hogyan Reagalnatok erre a hosszan tarto Honapokon keresztul Uzengetos-Provokalasokra... leszedik a tarsaimat.. mert mondjuk elrontott egy Fs-t.. es nem is arrol szol a csata h leszedtek.. hanem nekem uzengetnek h Te is smart igy leszel feldarabolva meg ugy!!! meg h Hullanak a Punisher tagok.. jah meg mar Uj verzio is van Ex Punisher tagok :D Igen bele mentem ebbe a jatekba h igen en is probalok oda szurni.. mert mar poennak tekintem.. hogy Fő Ellenseg lettem Rigel-en, Vmit nagyon Szarul csinalhatok ha mindenki engem szeretne leszedni , igazatok van.. Profitaljatok csak belolem, igerem majd talpra fogok allni es kiheverem valahogy.. h mennyire megtudtok majd alazni.. mar elore varom azokat a Kommenteket majd a Csata alatt:) DE remelem h ez az ido sosem fog eljonni:) igyekezni fogok h ne tudjatok majd elkapni.Konkurenciarol inkabb nem nyitkozok, probalok jo utra terni :)


  LordOfNekkar
  Igen igeretett tettem neked.. es neharagudj meg.. hogy nem mindig sikerul haladnom a jo iranyba.. de amikor kivegeztek direkt ocskost.. es persze az miatt is en kaptam.. h mekkora egy szar Vezer vagyok h nem mentem Vedeni Ocskost.. erre a valaszom az h a csatat sem lattam.. mert az IQ bajnok mcdonalds-os hulye gyerek... eppen a mecdonalds-ban szedte ossze a rendeleseket.. es dolgozott ejfelig az nap!! nem azert nem mentem mert egy gyava szar ember lennek!! Ocskostol is meg egyszer elnezest h nem tudtam menni vedeni :( sajnalom.

  Visszaterve igeret...most is Probalkozom lathatod.. persze kb 20 szor neki futottam ,de meg igy sem megy :D de nem adom fel.
 • Nos, ha már kilehet itt adni, akkor kifúlyom kicsit én is a gőzt. :D

  Természetesen a mondanivalóm java smartrax fele szól. Diktatúrát próbálsz csinálni a közösségedben, csakhogy ez nem mindenkivel ment... Legalábbis velem és James-el semmiképp. Azért játszom, hogy szórakozzak, elüssem a szabad meg nem szabad időmet, közben meg játékosokkal, játékos-típusokkal, emberekkel ismerkedek.
  Erre, te haragba kerülsz egy olyan játékossal, aki engem megtanított játszani, nem mellesleg jegyezném meg, hogy te is kaptál tőle tanácsokat jószerével. Megtíltod a szövetségedben, hogy bárki is beszéljen ezen játékossal, azzal fenyegetve, hogy aki megteszi, az repül a szövetségből.
  Persze, hogy ezt a kikötésed nem tartom meg, elvégre nekem nem tíltja meg senki, hogy kivel beszéljek meg kivel ne!
  Majd jössz egy olyan indokkal, hogy Árulók vagyunk, ami teljesen megalapozatlan (itt most nem írnám le, hogy mi volt az amit állítottál), hogy elárultuk a szövetségen kívül, de miután ténylegesen beszéltem a tanítommal, akivel tilos volt beszélni :D mégcsak nem is tudott a dologról, holott te azt feltételezed, hogy ő és egy másik játékos is hallott mindenről... Amit csak én és James adhattunk ki a szövetségből.... ugyebár....

  Egy teljesen megalapozatlan indokkal raksz ki a szövetségből, (akkor sem fájt és most sem fáj annál jobban), ami fáj az az, hogy itt a nyílt fórumon Árulónak állítasz be, teljesen jogtalanul.
  Vagy az lenne az árulás,hogy egyáltalán beszéltem Minerrel??? Mert, hogy infót ki nem adtam neki az biztos! Dehát ki-ki döntse el, hogy árulás-e az, ha neked az ismerősöd megtíltja neked, hogy beszélj egy haveroddal, mindez a te beleegyezésed és jóváhagyásod nélkül...

  Ha megmondtad volna, hogy bocsi Dave de úgy gondolom, hogy te számomra hasznosabb leszel szövetségen kívül farmnak, mint szövetségen belül társnak, esküszöm jobban eltűrtem volna.. Minthogy megalapozatlanul vádolsz engem.
  De legalább könnyebb így! Kényelmesebb így azokkal, akikkel legalább jól kijövök! Meg hát addig se kellett védje senki a hátsóm amíg Punisherbe voltam, szóval jöhetnek a fenyegetések,mert nem ijedek be!

  Elnézést fórumozók, de ezt muszáj volt kiadjam magamból, mert a tisztességtelen vádaknál meg a hazugságnál engem nem sok minden sért jobban.
  Nem mellesleg jegyezném meg, hogy a Punisheres tagoknak mostmár tilos velünk is beszélniük, amit ahogy látom hűen meg is fogadnak :D :D . Ez van az ember szereti, ha írányítják, csak ne mondják neki ezt a szemébe meg.
  Fiúk csak annyit szólnék hozzátok, hogy titeket barátnak gondoltalak, de fontosabb ha szót fogadtok smartnak!

  Soldierhez szólnék annyit, hogy mehet a szájaskodása itt is meg priviben is, de eddig 3:1,5-re vezetek! :D (a 0,5 azért mert csak tekit tört, 0 profittal, deu befektetéssel, amit nem vennék teljes értékűnek)

  De látjuk ingame a dolgok folyását!
 • Smart!!!

  Én hiszek, neked, majd akkor, ha itt is jelét mutatod, a viselkedésed ellenkezőjének!!! Addig a fenti állításom ül, és ebbe tudom, hogy bele akarsz kötni, de felesleges, mert érezned kell magadban, hogy ezt mutatod itt mindenki felé. A másik, ha te ezt űber poénnak vennéd, röhögnél az egészen, de nem te ugyan úgy fröcsögsz, mint az IQ huszárok, akik titkos örömeiket élik ki egy-egy comment formájában. Hónapok óta tart??? - és??? - Tudod egy normális ember, aki még normális játékos is, és tényleg rangjához illően viselkedik így nem reagál. Megmondom miért!!! - pusztán, mert tudja azt, hogy amennyiben felül a provokációnak, ő sem lesz különb azoknál akik az intelligencia szint osztásánál, nem álltak közel a tábortűzhöz. Nyílt titok az is, hogy egy normális ember tudja, sőt érzi, ha nem szól vissza, nem próbálja ugyan úgy a sárba tiporni a másikat, azzal a másik félben sokkal nagyobb haragot, dühöt gerjeszt, sőt sokkal jobban fog neki fájni, mert ilyen a lelke törékeny, idővel meg fogja unni, azt, hogy te normálisabb vagy attól, mint, hogy felülj a színvonal alatti IQ szintjének provokálása miatt arra a lóra, amit alád akar tolni!!! Azonban, hogy személyes példát említsek, volt Pegán olyan ellenfelem, aki minden egyes reggel 3 áldott hónapon keresztül írt egy szerelmes levelet az esti farmjaim miatt, de tudod mi volt a válaszom??? - Nevetős smile és este mentek a ds-ek megint ;) Megint írta a szerelmes leveleit, de megint ugyan azt kapta. Mi lett a vége??? - Először el ment vakra, majd megunta, hogy nem veszem fel a provokálását, és elhagyta az unit, többszöri kibannolást követően, mert ugyan én nem vettem fel tőle dolgokat, de volt olyan aki jelentette a supportnak!!! Nem csak miattam hagyta itt az unit, de vastagon benne voltam én is!!! Másik, engem is van egy tábor, aki utál Pegán, sőt biztos unin kívül is itt forumon, de vegyük előbbit, mert ezt tudom, én is megkaptam már, hogy a legrosszabb fajtából való ember vagyok, naés??? - Sírjak vagy én is fröcsögjek nekik commentben netán dühöngjek egész nap ?? - Nem ezt az örömet nem adom meg nekik csinálják csak én meg figyelek és munkálkodom, másrészt ez egy játék, és itt arc nélkül bárki mondhat bármit. Szóval, hidd el nagyobb fegyver az egy élcelődő ellen, ha lezúzod lesz 6-0 vagy 10-0, emellé még elengeded azt amit mond, mint belemész az adok-kapokba pláne ilyen szinten, ugyanis hiába szájal, az csak üres frázis meg üres duma lesz, mindaddig amíg nem villant valamit, de az esetek 95%-ban nem fog, mert arca az van, de teljesítmény nulla!!!

  Lord

  Benne van, a való életben, nem vagyok idegbeteg, de van, hogy úgy szét tudják barmolni a napomat, hogy fúlok az idegtől, pedig alapjáraton szerintem nálam nyugodtabb ember nem létezik :) Mégis, bármennyire is szétvet az ideg néha napján, ha leülök ide tudom fékezni magam, mert mi itt ebben a közösségben, nem ellenségek vagyunk, ahogy írtuk, hanem ellenfelek, oda lehet szúrni a másiknak, csak az maradjon meg poén szintjén érted, ne menjünk bele itt a családi szférába, mert nekik semmi közük ahhoz, hogy most kis pistát, leverte mohó jocó!!! Én meg laikus, betévedek, ide és mit látok, hogy két csatához nem köthető ember nyomja a púdert egymás arcába, és kb már verekednek, mint éhes disznók a moslékért. Ezzel még nincs baj, csak megjönnek a bandák, na és akkor kezdődik a sorozat újabb része. Mindenki nyomja mindenkinek, azt meg nem veszik észre, ha az ember ír egy normális hozzászólást, /netán még a csatához is gratulál az illetékeseknek/, mert az önkéntes próféták szórják ott az igét / csata le van tojva még egy gratulálokot se tesz be, csak offolnak / egyik a másiknak, és próbálják bebizonyítani, hogy ők mindenkinél nagyobb tenyészbikák. Ebben meg igazuk van a modiknak, és azoknak akiknek nem tetszik ami már folyik itt, hogy már röpködnek az, anyuka hogy van, stb,stb. Neked meg Lord annyit tudok mondani, hogy mivel, sok csatát nem is lehet látni, hála ennek a magasságos új fórumnak, nem tudom milyen voltál anno, de amikor írtál az én csatám alá, akkor az normális hangnem volt, mert odajöhettél volna hőzöngeni, te is, hogy ezt nem ide kell, meg egyebek, ehelyett mi történt tök korrekten leírtad amit le kellett írnod és még örültem is hogy megelőzted a modikat. ;)

  Ennyi erről szól ez a játék, itt mindig lesz egy ember aki többet tud erről a gameről, mint mások, tőlem is vannak sokkal nagyobb játékosok, de ez a dolgok rendje, viszont az erőviszonyokat csaták útján, lehet alakítani ;) ;) Sőt...itt hál istennek az utóbbi időben, elég sok embert megismertem, és sokakban csalódtam pozitívat. Sosem tudhatod, mikor lesz az ellenfeled, szövetségesed, és lehet fújtál rá valamiért, de el kell tudnod engedni a gőgöd, mert ez egy játék, ahol egyszer te vagy a vesztes félen, egyszer meg más, és elvégre azért jövünk ide, hogy kikapcsolódjunk, dumáljunk a cimbikkel, csatázgassunk, ki hogy üti el itt az időt.

  További szép napot nektek!!! :P
  Pacsesz ;)

  „A Sith filozófia egyetlen egyesítő kódexe. A Jediknek is van kódexük és mi száműzöttek jól ismerjük azt. De azt is tudjuk, hogy tele van hiányossággal és féligazságokkal.”


 • Szep napot mindenkinek :)


  KyloRen
  Értem mit mondasz természetesen.. es ezen akkor valtoztatok majd.. sokan amugy szeretik olvasni ezeket a szajkarates hozzaszolasokat.. azert is mentem bele ebbe a jatekba.. volt aki a sok komment miatt jott be a csataba, nem azert mert maga a csata nagyszam lett volna.. hanem kivancsi volt h mi zajlik gyöngyösön:) de mivel sok Forumozott ez szavar akkor kicsit vissza veszek belole igerem :) Tanultam a hibaimbol,igyekszem felnöni a feladathot:)
 • Most csak hozzád kívánok szólni Gurat, mivel látom még aktív szoktál lenni fórumon, megkérdezném, hogy sikerül valamit kezdeni a fórummal? Csak mert írtad, hogy megpróbálod rendbe tenni de eddig még nem tapasztaltam semmiféle változást. Nem tudom mennyi idő, mennyi munka, egyáltalán meglehet e csinálni csak érdeklődök. Annyi változás lett, hogy barymon a top1 csatának eltűnt az első pár hozzászólása köztük maga a csata is, de Rigel Top10-be felkerült valamiért miközben nem is oda való. Ezenkívül írtad, hogy szóljunk neked ha lenne HOF amit fellehetne venni TOP10-be de ezek közül sem került fel eddig semelyik sehova. Angolon 90%-ban sikerült megoldani a fórummal kapcsolatos problémákat, bár ott nyilván több ember is volt rá valamint olyan kis apróságok mint like gomb is bekerült a fórumra ami itt eddig még nincsen. Várhatók ezek érkezése vagy nem?
 • A top 10-eket nem fogom rekonstruálni. Egyszerűen a régi linkek nem működnek. Ha új oda való csata van akkor az felkerülhet.
  Sok egyéb idő kérdése, meg sajnos jelenleg én vagyok csak aktív a fórum csapatból, illetve még Pihe az akit látok fent.
  Az hozzászólások/témák eltűnése meg tényleg rejtély :S
 • Users Online 3

  3 Guests